Instagramda Arap makyaj dünyası diye bir sayfada gece gündüz sivilce kremi var ondan kullanan var mı aramızda? Ünlüler falan da paylaşıyor memnuniyetlerini ayriyeten saç uzatma yağı var ayda 8 cm kullanan var mı ürünlerinden?Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi Kullananlar
Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi Kullanan Var mı, Yorumlarınız Ne Olur?
Arap makyaj dünyası ürünleri son zamanlarda ünlüler tarafından da sıklıkla kullanılıyor. Ürünlerinin arasında en fazla öne çıkan gece ve gündüz kremi oluyor. Çünkü sivilce, akne gibi cilt problemlerini yok edip, pürüzsüz bir cilde kavuşturmayı vaat ediyor. Haliyle denemek isteyenler de merak içinde kalıyor :) Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi gerçekten işe yarıyor mu?
Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi Ne İşe Yarar?
Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi Ne İşe Yarar?
Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi özel formülü sayesinde cilde yoğun nem sağlayan gece ve gündüz kremi olmak üzere toplam 2 adet kremden oluşuyor.
1. Arap Makyaj Dünyası Cilt Onarıcı Gündüz Kremi
Güçlü içeriği sayesinde cildin daha aydınlık görünmesini sağlıyor.
Cildi soğuk ve kirli havaya karşı koruyor.
Cilt bariyerini güçlendirerek leke ve akne oluşumunu önlüyor.
Cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor.
Yoğun nem etkisi sayesinde cildin kurumasını engelliyor.
2. Arap Makyaj Dünyası Cilt Onarıcı Gece Kremi
Cildin yumuşacık olmasını sağlıyor
Leke problemleriyle savaşıyor ve yeni leke, akne oluşumunu engelliyor.
Cildi sıkılaştırıyor.
Cildin doğal rengini korumasına destek oluyor, kararmaların önüne geçiyor.
Aydınlık bir görünüm sağlıyor, siyah noktalardan kurtulmaya destek oluyor.
Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi Nasıl Kullanılır?
Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi Nasıl Kullanılır?
Arap makyaj dünyası gece ve gündüz kremi temiz cilde uygulanmaktadır. Uygulama öncesinde yüz temizleme jeli ile yüzünüzü güzelce yıkayın ve kuruladıktan sonra bir miktar gece ve gündüz kremini parmak uçlarınıza alıp, cildinize masaj hareketleri ile uygulayın. Cildinizin daha beyaz ve pürüzsüz olması için düzenli olarak gece ve gündüz kullanmanız gerekmektedir.
Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi Fiyatı Nedir?
Arap Makyaj Dünyası Gece Gündüz Kremi Fiyatı
Arap Makyaj Dünyası Gece ve Gündüz kremi fiyatı 58 TL civarındadır. Satılan yere, indirim oranına göre fiyat değişkenlik gösterebiliyor. Performansına göre oldukça uygun bir fiyat olduğunu söyleyebilirim. Paket içerisinde gece ve gündüz kremi olmak üzere toplam 2 ürün vardır.
Arap dünyası gece gündüz kremi kullananların yorumları neler?
Arap dünyası gece gündüz kremi kullananların yorumları
Arap dünyası gece gündüz kremi kullananlar verdiği yoğun nem etkisinden ve cilt üzerindeki pozitif değişimlerden oldukça memnun. Yorumlardan bazıları şu şekilde:
Bu kremden çok memnunum 5 inci kutuyu kullanmaya başladım düzenli kullanımda etkisi baya bi iyi kolda oluşan büyük güneş lekelerini bile yok ediyo teşekkürler arap makyaj dünyası 👏👏
ürünü tavsiye üzerine aldım 5 gün oldu kulanalı şimdiden etkisini gösterdi cildimdeki lekeler geçmeye başladı teşekkürler Arap makyaj dünyası 😊
ürünü mutlaka düzenli kullanmanız gerekiyor boşluk vermeden gün gün bu şekilde kullanırsanız mutlaka sonuç alırsınız ben cok tereddüt etmiştim tüm yorumları üşenmeden okuyup araştırdım yüzüm de yanak bölgedemdeki lekelerimi geçirdi sadece alnim kaldi oda hafifledi sanirim oradaki deri kalın diye kullanmaya devam ediyorum cok memnunum. tekrar söylüyorum düzenli kullanacaksınız hemen alın bekletmeyin.
3 gündür kulanıyorum ona rağmen yüzümdeki değişimi farkedebiliyorum yüzünüz sivilce döküp kabuk kabuk olucak yüzümü batırdı diye düsünmeyin deriniz dökülünce mükemmel bi sonuç çıkıyor
En İyi Cevaplar