Arap saç yağı ve şampuanı, gece gündüz kremi oldukça etkili diyor sitede baya kişide kullanmış ise yaramış siz olsaydınız güvenip alır mıydınız?Arap Makyaj Dünyası Kullananlar
Arap Makyaj Dünyası Kullanan Var mı? Yorumlarınız Ne Olur?
Teknoloji çağında yaşıyoruz ve artık istediğimiz her ürünü internet üzerinden kolayca satın alabiliyoruz :) Bilinir siteler dışında Instagram sayfalarında da satış yapılıyor. Tabii ki güvenmekte zorluk yaşıyoruz. Bazı sayfalar ürünlerini çok uygun fiyata satıyor ya da ''bu da olur mu'' dedirten etkiler vaat ediyorlar. Biz de bu durumda kullanıcı deneyimlerine sığınıyoruz normal olarak :)
Arap Makyaj Dünyası Nedir?
Arap Makyaj Dünyası Nedir?
Arap makyaj dünyası kısa süre içerisinde adını duyurmuş bir bakım markasıdır. Oldukça geniş yelpazeli ürünleri bulunmaktadır. Aynı zamanda kullanıcı kitlesi de bir hayli fazla. Ürünlerinin vaat ettiği etkiler daha fazla kişinin hayranlık duymasına, denemek istemesine yol açıyor :) Gün geçtikçe büyüyor.
Arap Makyaj Dünyasında Hangi Ürünler Satılmaktadır?
Arap Makyaj Dünyasında Hangi Ürünler Satılmaktadır?
Arap makyaj dünyasında saç bakım ürünleri, vücut bakım ürünleri, yüz bakım ürünleri ve bitki çayları bulunuyor. Cilt beyazlatıcı ve yoğun bakım kremleri oldukça ilgi görüyor. Aynı zamanda Arap makyaj dünyası gece ve gündüz kremlerinin de sivilce, siyah nokta, çiller gibi birçok problemi giderdiği söylendiği için çok merak edilenler arasında :)
Arap Makyaj Dünyası Çok Şikayet Alıyor mu?
Arap Makyaj Dünyası Çok Şikayet Alıyor mu?
Her marka gibi Arap Makyaj Dünyası da şikayet alıyor. Kullanıp memnun kaldım diyenler kadar hiçbir işe yaramadı, param boşuna gitti diyenler de bulunuyor. Bazıları ise öncesi ve sonrası fotoğraflarını atarak arap makyaj dünyasından aldığı ürünlerin işe yaradığını söylüyor. Birçok ünlü de arap makyaj dünyası ürünlerini kullanıyor :)
Arap Makyaj Dünyası Instagram hesabından kullananların öncesi ve sonrası fotoğraflarını görebilmeniz mümkün.
Arap makyaj dünyası kullanıcı yorumları neler?
Arap makyaj dünyası kullanıcı yorumları neler?
Arap makyaj dünyası gece ve gündüz kremi: Ürüne göre fiyat gayet iyi, ilk sürdüğümde tuhaf bi his olmuştu botoks yaptırmış gibi gerilmişti cildim ama sonrasında düzeldi, uzun süreli kullanımda etkisi gözle görülür derecede var, ben memnun kaldım devamlı kullanırım
Gece ve gündüz kremi: İlk iki hafta cildim soyuldu, biraz acılı oldu ama kesinlikle hiçbir sivilce kalmadı, sonra gerekn nemi de kazandı kremlerden çok memnun kaldım ama evden çıkmayacağımız zamanlarda kullanmak en iyisi, üzerine makyaj yapılmıyor, yoğun bir yapısı var
Beyazlatıcı set: Evet gercekten bir krem bende ise yaradı anında beyazları yor ve duzenlı kullandığınız zaman cilt tonunuzu acıyor esıtlıyor yanındaki maske de ayrı bir guzel tesekkurker Arap makyaj dunyası
Daha bır gun oldu kullanalı yeni geldi ama Arap makyaj dunyası nın urunlerı bır harıka gece gunduz kremini kullanıyorum mesela dudak dolgunlastırıcısını kullanıyorum beyazlatıcı setini kullanıyorum bayılıyorum urunlerıne sıddetle tavsiye ederim alın aldırın o gece gunduz kremi bebek yapıyor cıldı bebek ınsallah sampuanla yagda saclarıma ıyı gelir cok umutluyum 😊👍🏼
temiz veya bakım malzemelerinden içinde arap kelimesi geçen tek şey Arap Sabunu... O da fi tarihinden beri var. İnternet alışverişlerine, hele ki instagramda pek güvenmemek lazım.
Ben kullandım çok güvenilirlik şimdi halla kullanıyorum baya uzun süredir hemde işe yarıyor malları çok güzel işe yaramayan diyenler sana karalamaya çalışıyor kendim kullandım kullanmasam bukadar net konuşmam verdiğin paraya yazdık derdim alma derdim ürünleri harika ötesi güvenilir ve gerçek gönül rahatlığıyla söyleyebilirim bunu dışarıdan aldığınız ürünler gibi değil doğal kimyasal yok ürünlerde neden bukadar çok yazdın diyede soranlar olucak muhakkak çok faydasını gördüm acayip derecede karalanmasını istemem sayfanın
Ben beyazlatıcı setini almıştım KESİNLİKLE ALMAYIN hiçbir halta yaramıyo, içinden çıkan çamur jel birkaç dakika beyaz tutuyo, spreyi ve beyazlatıcı kremi ise cildinize beyaz boya dökmüşsünüz gibi beyaz beyaz kalıntı bırakıyo sadece. Kısacası aklı olan parasını bu çöpe vermez:)
En İyi Cevaplar