Türkiye’ye izine geldim ki en son üç sene önce gelmiştim, resmen şok oldum. Her yer Arap kaynıyor. Türk vatandaşından çok Arap görüyorum. Bu Araplar yerleşmişler mi, yoksa tatile mi gelmişler? Sinir oldum duruma, kendimi Türkiye’de değilde, Arabistanda gibi hissediyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ona bakarsan Almanyada'da Türk var adım başı Türk adım başı Türk isyerleri bütün iş yerlerinde turkler bu örnegi sadece almanya için verdim muhtemelen diğer ülkelerde öyle yadirgamaniz yakışıksız olmuş
Biz oraya çalışmaya gittik, vatanı savaş ortasında bırakıp da gitmedik. Biraz aklınızı çalıştırın be
Biliyorum, öyle bakarsak Almanya, Hollanda’da da Türkler var, Araplar var vesaire ama sinir olduğum, çokça var, ben Türk vadandaşı çok az görüyorum, daha çok gördüğüm Araplar oluyor ve beni rahatsız edende bu, tek tük olsa veya az bi sayıda olsa eyvAllah derim ama Türk vadandaşından çok Arap görmek hoş değil. Arapları geç grup halinde zencilerde çıktı ortaya.
@Üye160 savaş çalışma netice de oradalarmi veya buradalarmi ne fark eder. Hatice değil neticeye bakın yazma uslubunuzda dogru değil.
be nedir rica ediyorum tavizi elden bırakmayınız
Burası sosyal medya mercii'dir. Fikrinizi yazar çıkarsınız başkalarının fikrine saygı duymalasiniz
İyi akşamlar
Ben saygı duyuyorum her fikre. Hayırlı akşamlar
Fikir olayına gelirsek en son yazdığım size değildi bir önce ki yorum yazan kisiyeydi 👍
Yerleştiler gitmeyecekler hatta vatandaşlık hakkı bile verildi akp Erdoğan sağolsun
Hayır ciddi misin? Omg! 🤦🏽♀️
Maalesef ciddiyim vatandaşlık verilmiş nasıl göndereceksin ki vatandaşlığı nasıl iptal edeceksin ben hukuki konulardan anlamam ama bildiğim kadarıyla bu herkes için geçerli suç bile işlesen yine de vatandaşlıktan atamazsın
Yani bencede bir kere almışsan alınmaz vatandaşlık. Başka biri alınabileceklerini söyledi.. pff.. arsa alan bile var ya
Kim diyorsa ben inanmıyorum ne suç işlerlerse işlesin devlet ceza verir ama vatandaşlık iptal edilmez bu Türkiye de ki bütün vatandaşlar için de geçerli
Ne diyorsun bazıları gelip iş yeri açıp bizden bile daha zengin oldular vergi bile vermiyorlar
Nasıl başarmışlar
İş açmayı diyeceğim ama zenginler abi
Normal bir iş yerleri açmaları.. bu daha hiç bir şey zannedersem, yakında bütün Arap ülkesi Türkiye’ye yerleşir
Artık umurumda değil ne oluyorsa olsun isterse iç savaş bile çıksın devlet kendi vatandaşına değer vermiyor sahip çıkmıyor ben şu an da hastayım tedavi olup iyileşince ben de Türkiye yi terk edeceğim
Allah şifa versin, sormamda bir sakınca yoksa neyiniz var?
Fakiri bile buraya gelip bizden daha çok zengin oldular bizim vatandaşlarımız onlar yüzünden iş bulamıyor düşük maaşa çalışmak zorunda kalıyor
Yok bir sakıncası yok ben de tam olarak bilmiyorum daha öncesinden 3 ameliyat geçirdim yine de düzelmedi iyileşmedim hatta 1 doktora da dava açtım kendisinden şikayetçi oldum kendisi dava açma dedi yeniden ameliyat teklifi etti ben kabul etmedim sağlık sorunum baş ve kullaklarım da basınç kulak çınlaması burundan rahat nefes alamama burun yeterince nefes alamama sürekli yorgunluk halsizlik
Evet duymuştum onu, mültecilerin işe girdiklerinden Türk vatandaşların iş bulamamasını. Çok kötü ve berbat bir şey.. sinir bozucu.. devlet Türk vatandaşlarına baksa insanın zoruma gitmeyecek ama burada öyle bir şey söz konusu değil. Zengini ve fakiri var, eşitsizlik var, herkes eşit şartlarda yaşamıyor. Parası olan rahat, olmayan ise zor geçiniyor.. fark ettim AVM lerde falan neredeyse hiç Türk yok, Lira almış başını gitmiş. Maaşın 4000TL ise sen en ufak alışverişin ile 1000TL kaybediyorsun. Bir kaç parça kıyafet al ihtiyacın olsun anında 1000TL en az gider, fazlasını düşünemiyorum bile
Dava açarak iyi yapmışsın, umarım tazminat alırsın! Hangi doktora gittin yani alanı neydi? Burnunda et olabilir mi? ya da kulakta iltihap? O yorgunluk vitamin eksikliği olabilir mi? Bendede var yorgunluk, kan çektirdiğimde vitamin eksikliği çıkıyor ve vitamin aldığım halde o yorgunluk sürüyor, yani tam olarak sorun ne bilmiyorum
Ben daha önceden 3 kere checkup yani çekkap sağlık taraması bile yaptım vitamin ile alakalı bir şey değil göğüs hastalıklarına gittim muyane oldum beni kbb ye yönlendirdi her seferinde zaten yönlendiriyorlar burun Eti burun kemik eriliği geniz eti geniz akıntısı burun kemik vs var diyip kulak Burun boğaz doktoruna gitmem gerekiyor diyorlar ben kbb ye 50 kere gittim burnum da kemik eğriliği olduğunu söyleyip sinüzit var diyip tam 4 defa ameliyat oldum değişen hiçbir şey olmadı fayda etmedi 6 ay önce tekrar kulak Burun boğaz doktoruna gittim yine tomografi çekildi burun da kemik eriliği olduğunu söyledi ameliyat oldum daha çok hasta oldum sadece mr tomografi çekilen muyane bile olmadan tomografi çekilen bir yere gittim tomografi çektirdim. Ve sonuca baktım yüksek deviasyon yazıyordu gittim doktorla tartıştım avukatta gidip kendisine dava açtım kendisi yeniden ameliyat teklifi etti ben kabul etmedim Türkiye de adalet yok savcılığa şikayet ettim hertürlü kanıt olmasına rağmen savcı kovuşturmaya yer yok kararı verdi ben zaten anladım savcı doktorun sırf ceza almasın diye kovuşturmaya yer yok kararı verdi sağlık bakanlığına şikayet ettim hiç bir şey yapmadılar cimere şikayet ettim aynı şekilde ben sacvının kovuşturmaya yer yok kararını itiraz edeceğim sulh ceza hakimliğine itiraz edeceğim ben ameliyatta ölsem emin ol devlet hiç bir şey yapmazdı ben Allah'a havale ediyorum benim tek isteğim iyileşmek tazminat para umrumda değil evet tazminat davası açtım çünkü ben baya maddi kaybım oldu Türkiye de hasta ölse sakat bile kalsa kimse doktora bişey yapmaz isterse doktor sana bilerek isteyerek zarar versin hergün sağlıkta şiddet haberleri yapıyor doktor tarafından mağdur edilen hasta haberleri kimse yapmıyor çünkü haklı haksız herkes onları savunuyor
Peki bu çekkabı nerede çektirdin? Aynı yerdeni yaptırdın bütün işlemleri? Çok kötü resmen şok oldum. Üzüldümde mağdur olmanıza.. 😢
Bazı doktorlar para için şu var bu var diyorlar, ya da kişi için ile yaramayacak tekliflerde bulunuyorlar sırf ceplerine para girsin diye. Allah’a havale etmenle iyi yapmışsın, Rabbim bildiği gibi yapsın. Doktorlar dokunulmaz zaten, bir şey olduğunda kimse umursamıyor, doktorlar yüzünden ölüyor mu hastalar? Kendi ölüm suçlarını bile ölen hastalara suçluyorlar.. böyle bir ülke işte.. umarım maddi destek verirler en azından, o kadar ameliyat, çok para ve sağlığın gerilemiş. Sürekli burun ameliyatı olmak iyi bir şeyde değil, burun çürüyebilir, ve başka şeylerde olabilir.. hakkında hayırlısı olsun, cidden üzüldüm durumuna, Rabbim yar ve yardımcın olsun o işini düzgün yapamayanlarıda Allah bildiği gibi yapsın..
Benimde bir kaç rahatsızlığım var, aşırı derecede saç dökülmesi, kafa derim gözüküyor seyrek bir şekilde, halsizim bende vitamin almama rağmen ve karnımda bir şişkinlik var. Bizim, yurtdışında ki doktorlar gelişmediği için ve Türkiye’nin doktorları med edildiğinden buraya gelip tedavi olayım dedimde bilmiyorum.. bizim orada karnımı gösterdiğimde doktor bağırsakta havanın olduğunu söylemişti ilaç yazdı kullandım ama bi faydasını görmedim, birde burada göstereyim demiştim
Türkiye'yi arap ülkeleri arasında gösteren yerler bile var. Kendi topraklarını araplara satarsan olacağı bu :)
Sen gel İstanbulu gör
Ben Bursa’dayım şimdi, aşırı çok Arap var. AVM’lerde, lunaparkta falan. Sadece Arap, Türk tek tük gördüm
Gecen otobüste tacize uğradım
Arap tarafından mı?
Bilmiyorum ama esmer biriydi yalıda baya küçüktü
Hmmm olabilir bazı Araplar Türklere’de benziyor çünkü. Üzüldüm adına, umarım bir daha aynı şeyi yaşamazsın
Bu 7 ci defa
Ohaa, şikayet edemez misin?
Yok ya başım mı yalamam zaten ekleyip gidiyorlar
Elleyip gidiyorlar
Yok artık 😧
Sen hiç tacize uğradınmı
Benimkiler çokta vav değildi. Yani bir keresinde marketten aldığım suyu değiştirmek için uzattığımda adam elime dokunmuştu bilerek. Adamın eli elime değimesin diye kapağından tuttuğum halde elini elime değdirmişti, babam yaşındaydı. Onun dışında hatırlamıyorum. Biri bizi takip etmişti aracıyla, fark etmiştik olayı ve kalabalığa girmiştik öyle, ama elleme gibi olaylar olmadı, bi çocukken sapığın biri popomu cimcikleyordu o kadar.
Sen Bi gir metroya ozaman gör hep Afgan dolu bıktım vala
İnanırım.. Bursa yine dini bir şehir olduğundan öyle şeyler olmuyor ama İstanbul için inanırım, yaparlar
Sen nerede yaşıyorsun
Avrupa ülkesinde
Almanyamı
Yok hayır Belçika
Antalyada. Bir Fransız la tanışmıştım 2 hafta beraber olduk ama henüz yerinde bir ilişkimiz yok
Konuşuyor musunuz hala?
Evet ama çok çok sık değil bidaki geldiğimde seninle bişeyler yapalım dedi ne demek istedi acaba
Gezmek, bir şeyler içme yeme gibi demek istemiştir
Çok gezen biri değildi
Geldikleri gibi giderler.
Hiç zannetmiyorum, keyifleri iyi gibi görünüyor
Zamanı gelecek az kaldı
2023 mü?
Başlangıç ozaman evet
Bi arkadaş gitmeyeceklerini yazmış, vatandaşlık bile verilmiş
Alınır o vatandaşlıklar sen merak etme, Türk vatandaşlığı okadar ucuz mu elin arabına verilecek. Muhakkak hepsi dönecek öyle ya da böyle
Hadi bakalım, emin konuşuyorsun ama..
Ben de sevmiyorum.
Yerlestiler