İllaki, onlar Arap sevmez Arap Atına iddia oynar. Rus sevmez, Rus salatası yer. Sosyalist ve anti-emperyalistler ama holıvıd sinemasını ağızları açık izlerler.
Milletin bir kesimine makarnacı derler ama ulusal bir sorun olduğu an gidip markette makarna reyonunu yağmalarlar.
😂😂 Bu çikolatayı bende yedim ve tahmin ettiğim gibi aynı Antep fıstıklı çikolata gibi ama bunda daha fazla var sadece ve çok pahalı bunu alan boşuna alır ben diyeyim
Merhaba, girmişlerdir bence yani tadının lezzetli olduğunu söylüyor herkes :D İnsanoğlu da güzel olan şeyin hep peşinden koşar ve katı fikirlerinden sıyrılmaya gayret eder bu tarz konularda.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bir çikolata üzerinden bile ırkçılık yapanda akıl yoktur. Çikolatanın meraklısı da değilim yemesem bir yerim şişmez
Sen bilirsin her millette iyiside var kötüsü de. Bende Sünni Arabım. Türk topraginda yaşıyorum , emniyet mensubuyum canımı seve seve vermeye hazırım. Sırf Arap diye sevmemek saçma biraz.
Ağzının tadını biliyorlar diyorum nokta. Denemeyen çok şey mi kaybeder hayır ama anlık zevk ya antep fıstığına hastayım zaten güzel tedavi ediyor bol bol antep fıstığı artı olarak kadayıf 😂