Arkadaşlar üniversite de iki bölüm arasindayim okuyan ya da bilen fikrini soyleyebilirmi sagolun :)
Sosyal ogretmenligi
Türkçe ogretmenligi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sosyal sakın okuma ben sosyal öğretmenıyım bölüm cok güzel alanı cok geniş diğer ögretmenlıklere göre hersey hakkında daha cok bılgın oluyo ama senın bılgının zerresı olmayanlar atanıyor.Şu an yirmibin mezun var atama az yapıyolar ders saatlerımızı artrmıyolar sırf atatürk var dıye ınkılap gıbı dersı 2 saate sıkıstırdılar 6-7-8 yıl belırsız atama beklersin.Öyle hıc ben calısırm atanırm deme hepımız öyle dıyorduk sınavda bılıyo olman yetmıyor yırmıbınde ılk bine gırmen gerekıyr yıgılma oluyor tek soruyla cok gerı kalabılıyorsn.Alan sınavı getrdıler bızım brans yıne şanssız en genıs alan bızız tarıhcı sadece tarhı ayrıntısıyla calısyor bız tarh cog sosyolojı sıyaset bılımı arkeolojı daha bı sürü var hepsını cok ıyı bılmen gerekıyr.
Türkçe öğrtmenlıgıde atanmyrdu ama ıkı yıldr ordan alımlar arttı 3bin alıyorlar baya düştü puanları..ama sana tavsıyem öğretmenlıkten uzak dur çünkü ıkıdebır karar degısyolr sınava bı ay kala bıle bısey degısebılıyorlar gırdın üniye okurken bı bakmıssın senın bransı azaltacak bıseyı getırdıler hıc bellı olmuyor
sen 80 almayı kolaymı sanıyorsun mat bölmleı gıbı degıl bir sürü soru yapıyosun az bı puan gelıyor.
hem bunlar eskı puanlar alan sınavı geldı puanlar 78lerde artık ama bu 78 eskının 82 si gibi yanı alan sınavı cok zor oldugu ıcın puan cok yukarı cıkmadı.Ama sosyalcıler cok calısyor alan genıs oldugu ıcın bızde herkes alanda ıyı durumda.Bak sana söylıyım faceten sosyal atanamams ögrtmenler gruplarına bak bak ta ınsanlar ne halde anlarsın.ben alanımda cok ıyıym ama 7 yıldr atama beklıyrm
üniversıte bıtrınce bellı yastan sonra bu tip durumlar cok koyuyor ınsana bı cok arkadasmda benm gıbı herkes bitik durumda evden cıkmadan sınav calıs dur üstelk karsılıgıda yok.keşke bızım zamanımzdada böyle sorup ögrenebılcegmz ortamlar olsaydı gercı ozamanlarda bukadar üniversıteler yoktu heryere actılar mezun cogalttılar. devlet ders saatını azalttgı ıcın atamanda azaldıgı ıcın özeldede hükmün gecmıyor adam dıyorkı senden mezun cok senı almazsa baskası var köle gıbı kullanıyolar.
sosyal bilgiler öğretmenliği bence-.-
Tesekkurler canim
bosver bunları pdr oku sabahtan aksama kadar bir tarafını büyüt :D
Kazanabilirsem okurum tm3 le 400 istiyor sosyalle Türkçe ts ile 350 filan
farketmez bence. sonuç olarak atanma ihtimalleri yakın bölümler.
Cevap
4Cevap
türkçeden rakibin çok tabi yabancı ülkede yapıcaksan o farklı.. türkiyede isen sosyal.. yetenek istiyor çünkü.. hembiraz matematik kısmıda var. insanlar birazcık zorlanırlar.. daa iidir.. üniversteside zevklidir..
Tesekkurler :)
Ben edebiyat okuyaraktan Türkçe öğretmenliği diyorum .)
Ama zor dersler var osmanli dili filan :(
Osmanlıca bn görüyorm Türkçe de yok sanırım
bende sosyal yazıcam çift ana dal dan ilk yıldan sonra türkçeyi seçmeyi düşünüyorum:D ikiside iyi ama türkçede daha cok açık var
kesinlikle sosyal bilgiler öğretmenliği derim :)
Neden peki? :)
sosyal bilgiler adı üstünde :) ben senelerdir öğrenmekten zevk aldım ve öğretirkende zevkli olacağını dusundum :D yanı ben sosyalbilgiler öğretmeni olmayı planlıyorum tavsiye ederim
sosyal bilgiler öğretmenliği
Türkçe ogretmenligi.
türkçeeeee
Türkçe diyorum
Türkçe ogretmenligi
Türkçe
Türkçe öğretmenliği.

En İyi Cevaplar