Ailem dağılıyor ne yapmalıyım bilmiyorum?

Buraya uzun uzun yazmak isterdim bazı şeyleri.. Bu siteyi çoktandır silmiştim bugn gozyaslari arasinda icimi dokmek icin indirdim.. Annem yaklaşik 4 yıldır kolon kanseri bugn dersten sonra annemin hastaneye kaldirldigini duydum onun yanina gidiyorum içim kan agliyor aglama diyorum ama artik tukendim 4 yildir olu gibiyiz annem hasta aci cekiyor yengem dogumm yapti sevvinemedk bile bir melegimiz geldi uzaktan resimlerine bakiyorm ailem maddi acidan cokmeye basladi zamaninda babamin durumu col cok iyiydi arabalri evleri satti aileme ne oluyor bilmiyorum.. 4 yildir cekmedigimz sıkıntı kalmadi annem, babam bir ara iceri alindi yanlis amlasilma siyaset konsudna sonra annem daha kotu oldu ailem boyleyken zaten hicbir seydem tat alamiyorz icimiz kaniyor:(( Beni sevenlere sadece zarar veriyorm sozluydm her seyi kirip attim neden cunku annemi birakmati goze alamadm ayrildim yillar sonra biri geldi sevdi simdi onun kalbini kirmamak icin zor duruyorm yapamiyorm aileme ne oluyor bilmiyorm artik cok yoruldum:((( annemin aci cekmesi annemin bizi birakcagi korkusu babamn maddi sorunlari yengem aramiza katilan minik melegin hicnir seyden haberi olmayisi :(( insanlari kirmam dokmem olmuyor iyi seyler iyi gunler nerde bilmiyorum:(
Ailem dağılıyor ne yapmalıyım bilmiyorum?