Ailevi problem ne yapmalıyım bilmiyorum?

Merhaba ben Ayça melisa , arkadaşlarım melisa ailem ayça der siz ne demek isterseniz diyebilirsiniz. Annem sinir hastası ve sanırım geçmiş tramvalarından kaynaklı okb ve anksiyeteden gelen bir durum sanırım. Neyse. Babam dünyanın en iyi babası kızım da kızım diye ölebilecek bir adam fakat hiç iyi bir koca değil. Annem biraz agresif ve çok sinirli bir anne ama o dünyaları hakediyor. bBabamınbda geçmişi iyi değil şahsen gayet tramvatik aile sevgisi 0. Annem ve babam içtiklerinde sürekli tartışırlar iki seferinde babam fiziksel hareketlendi anneme karşı ve daha 17 yaşındaydım ilkinde de 14. o kadar tramvatik ve garip hissediyorum ki. çaresiz ve acınası hissediyorum. Yaşlandıkça da birbirlerine tahamülü kalmadı ve babam içince çok agresifleşir (kendisinde ayı kuvveti vardır bu arada) . Geçmişime çok bağlı biri olarak büyümek beni çok yordu. Bir aya okul için yurt dışına gideceğim. Ailemi bırakmak istemiyorum ama kalırsam hiç bir şey çocukluğum gibi tatlı olmayacak. Arada bu olaylardan panik ataklar ve bunaltılar geliyor kendimi sakinleştiremiyorum. Psikologlardan yardım alacak kadar maddi durumum yok. İstesem babam ayarlar fakat onlarla ilgili içsel tramvam olduğu için tek yüzleşmek istiyorum.. Ne önerirsiniz. Sakinleştirici , moral videoları her şeye açığım.

Ailevi problem ne yapmalıyım bilmiyorum?