Ailem ile olan bu soruna ne yapmalıyım?

Merhaba. Ailem ile bazı sorunlarım var. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, belirli bir yaşta olmama rağmen dışarıya bile çıkmıyorum. Sosyal hayatım büyükşehir de yaşamama rağmen hiç yok. Sabah Ailem çalışmaya gidip beni evde yalnız bırakıyor. Tek başıma bilgisayarda veya ders çalışarak vakit geçiriyorum. Benden beklentileri çok fazla. Hep evde durup ev işi yapayım, aynı zamanda derslerim harika olsun, saygıda en ufak kusur etmeyeyim. Bu yüzden düşüncelerimi bile dile getiremiyorum. Kac kez "Sen beladan daha fazlasını hak ediyorsun, bencil" gibi laflar ettiler ama mecburen affediyorum. Kimse nasil hissettigimi anlamiyor. Depresyonda gibi hissediyorum, bu his gecmedigi icin bir şey yapasim gelmiyor. Anneme kötü hissettigimi söylediğimde "Geçer" dedi, umursamadi. Hep eziliyor gibi hissediyorum. Bazen dolup bir anda söylüyorum ve pişman oluyorum. Eşya alıyorlar, her şeyde onu öne sürüyorlar. "Bunu aldik, seni nasıl sevmeyiz?" gibi. Eğitim ile ilgili hayallerim var ama onlara olumlu yanıt vermiyorlar. Sözde iyi yerlere gelmemi istiyorlar. Diger derslerim iyi olmasına rağmen notlarimi neşeyle soyledigimde "Matematik ve fizikten haber ver." gibi bir cevap alıyorum. Sürekli evde bu şekilde geçirdiğim hayat hayat mi bilmiyorum. Her şeyden şüphe ediyorlar, laf arasında namus ile ilgili nasihat ediyorlar. Her erkek ile yatan bir kız olsam uğraşacak büyük sorunları olurdu ancak bunları dert ediyorlar. Yasitlarim ile aramdaki fark o kadar büyük ki. Beni anladıklarını zannetmeleri komik. Evi supurunce iyi evlat, yapmayınca kötü evlat oluyor gibiyim ama bunu kabul etmiyorlar. Sonra da "Seni tek yaşaman için bırakmayız tek başına ölürsün" diyorlar. Tavsiye verseniz? Küçük bir şey gibi geliyor olabilir ama yillarinizi dört duvar içinde gecirseniz anlardiniz.
Ailem ile olan bu soruna ne yapmalıyım?