Bölüm zor mu ?
bu bölümü okumak çok mu pahalı olur program falan derken ?
2 yıllık düşünüyorum ama bilgi verir misiniz biraz ?
bu bölümü okumak çok mu pahalı olur program falan derken ?
2 yıllık düşünüyorum ama bilgi verir misiniz biraz ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer anlayıp corel falan kullanmıyorsan ve herkezden cok daha üstün tasarım başarıların yoksa ,sadece iş olsun diye zamanını harcama,ciddi anlamda bir tasarımcı değilsen grefiker olup okusanda okumadanda olsan millete iki kartvizit yapar 50 tl nerden toplucam diye gezinirsin ortalıkta,reklam ajansımız var,10 yılda onlarca grafiker girdi cıktı,ne şöyle üstün olanını gördüm nede istikrarlısını,istanbulda 1000 ila 2000 tl arasında maaşın olur,2000 ide işinde cok iyiysen görürsün,kısacası şu,grafikerlik iyi bir iş değil üstün yeteneklerin yoksa
corel biliyorum zaten sırf meraktan öğrenmiştim. ama üniv.de okusam mı diye düşündüm
kendi işimi kurmak için erken tabi pişmem lazım benim sıradan bir grafiker olma amacında değilim bunun için de hem okumalıyım hemde iyi referanslarım olmalı .hedefimi küçük tutmuyorum ben ama sadece bir-iki haftamı aldı corel kullanmak bir sy tekrarladım elimi hızlandırdım falan kursada gidiyordum bir iki program da biliyorum ama ben herşeyi bilirim havasında değilde en sondan en yukarıya yüremek istiyorum. reklam ajansımız var diyorsunuz beni anlıyorsunuzdur.
tbi canım 4-5 tane program şart oda bunlardan biri :)
kendini geliştirmen ve hayal gücü önemli bilgisayara hakimse biraz hatta biraz değil iyi olmalı yabancı dil ki çoğu yardım makalesi ingilizcedir onun dışında imac verirler ajanstan sabahtan akşama logo yaparsın basitleri için söyledim kızılmasın pls
yabanı dil yok ama bir tanıdığımız zamanında graf.ajansı vardı 1 ay kdar her gün gidip 3-4 saat pratik yaptım. croldraw Illustrator falan temel var ama o kdr
türkçe değildi program simgeleri öğrendim o kadar ing.bilmediğim için. çok zor olur mu ki
evet biraz zor o ama şekillerde falan sıkıntı yaşamıyodum baskıda zorlanabilirim belki yani ayarlamada çünkü onu çalışmadım bilmiyorum ama bn düz lise çıkışlıyım yni zaten o bölüme gelenler biliyo olmaz mı meslek lisesinden falan
anladım saol her şey için :)
Cevap
2Cevap
Resim yeteneği lazım. Ben okumuyorum ama öyle. Resim öğretmenliği varken ne gerek var ki grafik tasaıma.
pc üzerinden . resim yeteneği ne alaka
boyası cartu curtu pahalı hakket
boş boş dersler var

En İyi Cevaplar