Muhasebeciyim aldığım para yetmiyor evliyim çocuk var. borçlar aldı başını gitti. sizce ne iş yapabilirim önerileriniz neler?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende devlet kurumunda çalışıyordum aynı şeyleri yaşıyordum hem ticari zekama güveniyordum ama ne yapacagımı bilmiyordum 42 yaşındayım ,11 yıl devlet kurumunda çalıştım ama birşeyler yapmam gerekiyordu asıl amaç para degildi ama ticari birşey yapmam gerekiyordu, neyse hurda toplamaya başladım küçük bir ilçedeydim ama o oldugum yerde devletin fabrikaları vardı geceleri kola tenekesi pet , ne görürsem alıyordum , böylece toplatıklarımı toptan satıp iyi gelir elde ediyordum bir gün biri dedi şurda hurda var burda hurda var alırmısın derken 6 sene böyle geçti işler birden büyüdü kamyon bazında alıp satmaya başladım kısacası, istifa ettim şimdi yaş kuru meyve ticareti yapıyorum , antalyada , izmirde , kütahya ve afyonda bahçelerim var gerek kiralık gerek kendimize ait sende biryerden başla
00 Yorumla
+1 yılAbi blog sitesi açıp muhasebe dersi verebilirsin. Stajyerlere falan. Adsense reklamlarından kazanırsın.
00 Yorumla
+1 yılTaksicilik yap akşamları bulunduğun şehir kalabaliksa güzel para kazanırsın benim eşim de çıkıyor taksiye akşamları ordan ev kiramiz çocuğun maması bezi çıkıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılpek iyi araba kullanamıyorum ama pek çarem yok. peki çalışma saatleri nedir eşinizin
- +1 yıl
Sabit telefon var esimde gece hangi saatte aranirsa gidiyor. Yaptığı işin yüzde 40ini alıyor istersen yevmiye de anlasabilirsin ama burası turizm bölgesi olduğu için yüzdeli çalışması bizim için daha iyi oluyor. Sadece hafta sonları durakta bekliyor gece 3 e kadar. 3 ten sonra havaalanından alınacak turist varsa gece çıkıp gidiyor
- +1 yıl
canım sen ne güzelsin oyle
+1 yılİnternetden frilance çalışma diye bir bolgda yazı görmüştüm. pc geçince atıyim belki işine yarar.
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim açıkcası yeteneğim yok :(
- +1 yıl
Yabancı dil var mı
Soran+1 yılyok ne yazık ki bildiğin ameleyim işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Allah yardimci olsun kardes
Taksicilik yap veyada tekstil atelyelerindr eve is veriyorlar istersen bir arastir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcınız olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi muhaaebeciysen vuracaksın 😊
02 Yorumla- +1 yıl
Adamı niye hırsızlığa teşvik ediyosun zaten bunalmış belli bu piskolojieki adam herşeyi yapabilir. Yolsuzluk yapsa ceza evine girse çocuğu karısı ortada kalsa iyi mi olacak.
Cevap sahibi+1 yıl@napcanadımıı haklısın, espiri yapıyım dedim.
+1 yılÇok zor kimsenin parası yetmiyor
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karında çalışsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılbebek daha o yüzden zor ne yazık ki :(
+1 yılne kadar aliyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 bin tl kredi var ev kira falan filan işte
- +1 yıl
iyi 3bin muhasebeciye gore fena sayilmaz herkes muhasebeci bu devirde
Soran+1 yılİşte dostum iyi ama yetmiyor bu devirde kıt kanaat bile geçinemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne