Ne yapsam hiç bir şeyi doğru düzgün yapamıyorum elim hiç birşeye yatkın değil girdiğim işten atıldım her gireceğimdende atılcam gibi his var nedir bunun sebebi? Nasıl yok olur bilen varmı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle düşünme bende üniversiteyi bitirecegim yıl boş boş gezicem diyip piskolojimi bozmuştum sabahlara kadar sıkıntıdan uyumazdım sonra çabaladım işe girmek için resmi kamu kurumunda 7 ay ücretsiz kendi rızamla staj yaptım ve işe aldılar beni pes etmeden 7 ay karşılıksız işe ücretsiz her sabah kalkıp gittim. Sonra işe girdim olmadı çıktım kendi kendime iş kurdum 0 dan elde avuçta hiç para olmadan ve aradan 6 ay geçti borçları kredi kartlarımı nerdeyse bitirdim borcum kalmafı ve bir iş yeri sahibiyim. Nerden nereye çabalayınca oluyor karamsarlık hiç birşeyr çare degil ve bunları yaparken kimse bana 1 kuruş vermdi
044 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ama parasız iş kurulmazki hem ben şanssızım bende oda olmaz kesin
Cevap sahibi+1 yılDoğru parasız iç kurulmaz cebimde 1500 tl vardı ve 20 bin tl kredi kartım vardı başka hiç bir şeyim yoktu ama yaptım çok şükür şimdi iyi kötü çalışıyorum aylıgım 5 bin 6 bin çıkıyor ortalama elimde fazla para olsa dahada fazla çıkar
- +1 yıl
Yapman iyi olmuş gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılYetiyor yani türkiye şartlarında 5 bin 6 bin az degil asgariye göre çok iyi asgari ücret 1600 tl Allah herkesin yardımcısı olsun
- +1 yıl
Yetiyorsa iyi zaten aynen amin
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür yetiyor fazlasıyla bekar adamım ev geçindirmiyorum
- +1 yıl
Evlenincede yeter inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Seni güldüren insanlarla konuş rahat ol sıkma canını gelip geçiçi hersey sadece anı yaşa takılma ileriiye
- +1 yıl
Haklisin öyle yapiyorum zaten ama sadece ani yetmiyor ilerisini istiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılAnı yaşa rahatına bak ilerisi kendilignden gelir
- +1 yıl
Gelmiyor hatta hep geri gidiyor hersey
Cevap sahibi+1 yılBak işte öyle düşünürsen hep kaybedersin sadece ana odaklan ve seninle konuşup gülen biri var ise kıymetini bil onunla gül eylen hayatını yaşa herşey iyi olur
- +1 yıl
Insallah ama gercekten olmuyor
Cevap sahibi+1 yılOlması için biraz çabala konuştugun biri varsa uzun uzun konuş içnden ne gelşyorsa şakalaş sohbet et vakit geçir iyi gelit bazen konuşmak uykudan bile iyi gelir
- +1 yıl
Aynende hepsi benden uzaklasiyor sonunda saglikli olmadigim icin
Cevap sahibi+1 yılHayır bak öyle düşünme illa senin deger verdigin ya da sana deger veren aklına geldigin ve sana yazan ya da arayan birileri vardır yani ne bilim en azından öyle düşünüyorum vardır yani
- +1 yıl
Sanmiyorum kimse öylesine gelmiyor hepsinin cikari bitince yoklar sadece kullaniyorlar beni kötü oldugumda umurlarinda degilim
Cevap sahibi+1 yılKullanıyorlar derken bence kullanılacak yaşta değilsin yanlış düşünüyorsun eger kullanılıyorsan bu sadece karşı tarafın degil aeninde istegin doğrultusunda oluyor
- +1 yıl
Tam yasindayim bence istegimle degil yanlizliktan dolayi kullandiriyorum kemdimi yanliz kalmamak icin
Cevap sahibi+1 yılKimse yanlız degildir bana göre herkesin bir seveni vardır gizlide olsa
- +1 yıl
Benim iste oda yok ben herkesle 1 degilim
Cevap sahibi+1 yılBelkide herkesle bir olmamanın sebebidir senin özel olman 😊😊 çok takıyosun kafana ve kendine haksızlık yapıyosun
- +1 yıl
Ben özel görmüyorum kendimi ve cok kisi der haksizlik yapiyorsun diye
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama çok özür dilerim sanki sen birini aevmişsin oda seni kandırıp seninle birlikte olmuş ve seni bırakmış gibi. Bu yüzdende hayata küsmüşsün gibime geldi 🙏
- +1 yıl
Öyle birsey oldu ama sadece ondan hayata küsmedim en iyi arkadasim beni birakti ondan sonra hic bir arkadasim olmadi en cok bu beni yipratti
Cevap sahibi+1 yılKonu başka yere kayıyor ama kusura bakma ama konu bakirelik ise canı cehenneme bunu sorun edenlerin hepsinin agzına tükür gitsin. En yakın arkadaşın seni bırakmışsaa oda onu ayıbı
- +1 yıl
Yok konu o degil.. aynen ama o gittikten beri yaklasik 10 senedir ben hep yanlizim :(
Cevap sahibi+1 yılSen yanlız oldugun kadar oda yanlızdır
- +1 yıl
Yok onun herseyi var cok mutlu
Cevap sahibi+1 yılKime göre mutlu sana göre mutlu. İnsanların hayatına kendi penceremden bakarak karar verebiliyomusun öyle oluyor mu?
- +1 yıl
Mutsuz olma sansi yok isi var arabasi var sevgilisi var arkadaslari cok
Cevap sahibi+1 yılÇok tarflı düşünüyorsun kapat o pencereyide dünyaya gerçk taraftan bak çok mu önemli araba sevgili arkadaş bunlar. Benmde aracım var arkdaş cevrem var sevgili hariç ne yani şimdi benden mutlusu yoktur sana göre değil mi? Sen elindekinle mutlu olmayı ögrenmedib sürece çevrendeki insanların hayatına yutkunarak bakıp kendini yanlız hissedersşb
- +1 yıl
Aynen haklisinda benim elimde birseyim yokki degerini bileyim
Cevap sahibi+1 yılBenimde yoktu ama çabaladım oldu. Önce bir kendine gel silkele kendini ve kendine çeki düzen verip içinde oldugun durumdn çık sen çıkmaz isen 2 cihan bir araya gelse seni mutlu edemez
- +1 yıl
Cok haklisin ama ortamim yok nasil arkada edinebilcemki?
Cevap sahibi+1 yılBırak başkaları sana arkadaş olmak için çaba harcasın arkadaş bir aevgili 2 istemekle yapılmaz ve beklersin zamanı gelir ama en kısa zamanda senin kendini piskolojikmen iyi hissetmen ve cevrenede iyi olduguna inandırman
- +1 yıl
Haklisinda yanliz kalinca cildiriyorum ben milletin pesinden mecbur kosuyorum
Cevap sahibi+1 yılBiraz dışarıya çık ve yeni arkadaş edinmek iste çabalama sadece iste ve rahat ol
- +1 yıl
Disaria sokaktaki tanimadigim kisilerlemi konusmaya baslicam olmazki öyle
Cevap sahibi+1 yılNe kaybedersin konuştın selam verdin diye delimi diyecekler sana 😃
- +1 yıl
Derler kesin
Cevap sahibi+1 yılDemzlr. Lafın kısası savaşma seviş yani demem odurki herşeyi oluruna bırak ve zevk almaya yani mutlu olmaya bak poZitif ol
- +1 yıl
Cok zor gercekten
En İyi Cevaplar
Öz güven eksikliği olabilir kendine güven dostum sen yaparsın yapmalısın çünkü sen güçlü bir kadınsın başarı senin elinde korkma çünkü hayat cesurları sever cesur ol
39 Yorumla- +1 yıl
Cok sagol ama olamiyorum iste elimde degil
- +1 yıl
Nasil elimde öz güven baskalirin yaninda ister istemez durusum bile degismeye basliyor kontrol ddemiyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum kendime ne desem diyeyim yanlarinda titremeye baslayip kendimi düsük hissediyorum
- +1 yıl
Ortamim yokki nasil olcak
- +1 yıl
Aynen haklisin
Yıpratma kendini geleceğindeki sana sen lazımsın başarırsın elbet kendine inanmaktan vazgeçme
11 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılSenin Meslegin neydi askim senin istedigin firmanin ya da sirketin adini verb bana ben aldirtirtirim :D
118 Yorumla- +1 yıl
Meslegim yokki kolay bir is olsun ne olursa olsun
- +1 yıl
tamam nerde çalışmak istiyosun adresini ver bana ben sana iş ayarlarım
- +1 yıl
Bilmiyorum fark etmez aslinda
- +1 yıl
@poyrazaci degismiyor yapiyorum zaten
- +1 yıl
tamam da biyeri seç sana yakın olan biyeri ben burayı istiyom de at özelden konumunu google map ten ben seni aldırırım oraya
- +1 yıl
Yapamazsınki
- +1 yıl
özelden yolla yarın iştesin :)
- +1 yıl
Nasıl yapcanki bunu?
- +1 yıl
ben yaparım bitanem ;)
- +1 yıl
Nasıl ama?
- +1 yıl
o firmanın sahip oldugu hesapları çalıp bilgileri ifşa edicegimi sölerim bu kızı işe alırsanız bilgileirniz paylaşılmıcaktır derim bu kız derken seni şikayet etseler bile hiçbişi olmaz çünki beni tanımıyosun sen sadece iş isteyen bir kızsın böyle dersin sonra p*rno
- +1 yıl
p*rno nerden çıktı aq?
- +1 yıl
noluyo bu klavyeye
sinirimi çıkartıyor - +1 yıl
Hmm anladım
- +1 yıl
Sorun değil :D
- +1 yıl
canımsın <3 yolla özelime aşkım hallediym <3
- +1 yıl
tamam ❤️
+1 yılFiziğin nasıl duzgunse çok sıkıntı değil dert etme gerisini
15 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor iste
- +1 yıl
Olur olur yaza bana anlatacaklarim var sana
- +1 yıl
Yazamiyorum
- +1 yıl
Takıp olursa olur yazabilirsin
- +1 yıl
tamam
+1 yılBende oyle elimi attıgım kuruyor
19 Yorumla- +1 yıl
Peki sen nasıl para kazanıyon ya da bir işe tutunabiliyon yoksa sendemi işsizsin?
- +1 yıl
İşssizim 100 den fazla kariyer. net te başvuru yaptım bir tanesi bile geri dpnus yapmadı
- +1 yıl
Peki yardım birşey alıyonmu nasıl geçiniyon ben vallaha ne yapcamı şaşırdım
- +1 yıl
Ailem var allaha sukur ama evlerdeym yani canım sklyo kafayı yicem az kaldı yakında psikologa giderm kesin bu gidişle biraz daha iş bulamazsam
- +1 yıl
Bende aynı ama benim ailem hep ağız yapıyor onların parasını yemek istemiyorum daha hiç bir ihtiyacımıda isteyemiyorum inşallah sen kötü olmazsın ben gidiyorum devamli 3 senedir tedavi hala düzelemedim aynıyım bende evde patlıyorum sıkılıp duruyorum
- +1 yıl
Meryem gecmiş olsun sürekli evlerde durmaktan bu işte , iş o kadar iyi geliyorki yeminle bak bundan kac ay once mayıs ile temmuz arasında calısmıstım boyle hayat ne güzel gelyodu kafamı kasıcak vakit bulamıyordm ama sezonluktu ve bunu vilerek girmiştim iş bitince o kadar boslugs dustumki anlatamam
- +1 yıl
Çok sağol sadece evde durmaktan değil arkadaşım kimsemde yok.. Bende aynı öyleydim ama attılar beni işte çok kötü oldum
- +1 yıl
Benim sanki var 😀 al birini vur otekine aynıyız😀
- +1 yıl
İstersen yazalım
kendini vermiyosun demekki
111 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani?
- +1 yıl
Dalgin olabilirim asik degilim sallamiyorum sorumlulugumda yok
- +1 yıl
Göründüm faydasi yok 3 senedir lafta tedavi görüyorum
- +1 yıl
Onu bile yapamicam gibi
- +1 yıl
Cok gücsüzlestim cok hastayim
- +1 yıl
Psikolojik
+1 yılAynı duygu bende yaşiyorum şu anda. Ben de bir iste basarili olamiyorum, yapamiyorum. Yasim 27. Bu Dunya'ya gereksiz geldigimi dusunuyorum. Gereksiz yasadigimi dusunuyorum.😔 senin gibiyim.
10 Yorumlasoruyu sor dışarı cık eyleme geç. kendini koyverme
138 Yorumla- +1 yıl
Zor gercekten
- +1 yıl
Hepsi
- +1 yıl
Var ama ortamim hic birseyim yok disari ciktigim yok pek
- +1 yıl
Yokki ben yanliz mutlu olamiyorum ihtiyac duyuyorum
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Haklisinda bir cesit yanlizda iyi olmayi basarabilmem gerek olmasi icin
- +1 yıl
Aynen öylede cok baglaniyorum iste sorunumda bu nasil baglanmam bilmiyorum
- +1 yıl
Aynen öyle umurlarinda bile degilim ama baglaniyorum iste
- +1 yıl
Aynn öyle
- +1 yıl
Aynen ama neyle baslayacagimi bilemedim
- +1 yıl
tamam olur sagol
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
:) 😘
- +1 yıl
lan sen niye erkeklere öpücük yoluyon kafayı mı yedin
- +1 yıl
@Professional58 pardon kız sanmıştım kız resmi olunca hem aynı dediği gibi anlamda
- +1 yıl
ok :)
- +1 yıl
Sorun değil
- +1 yıl
Sen sagol
- +1 yıl
Birşey değil
- +1 yıl
Senle konduralım istersen bu konuyu bende senin le aynı sorunu paylaşıyorum da
- +1 yıl
Konusallim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne işler yapabilirsin
15 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir iş yapamıyorum
- +1 yıl
Hic meslege baslamadimki öylesine calistim sadece
- +1 yıl
Kasiyer olarak bir markette yurt disi
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 19,4b cevap paylaştı.
+1 yılEkmek elden su gölden yaşadığın için böylesin.
11 Yorumla- +1 yıl
Derken?
Amacsizsin oyuzden basarisizsin
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
+1 yılÖzgüven eksikliği...
16 Yorumla- +1 yıl
O zaten fazlasıyla eksik geride gelmez gibi yani öz güven olmayınca hiç bir iş yürümezmi?
- +1 yıl
Kendine güvenmeden hiç bir şey yapamazsın tek hücre ile yaşayıp kendine güvenen insanlar var çok da küçümseme kendini...
- +1 yıl
Olmuyor işte herkes beni dışladı artık elimde olmadan kendimi çok küçümsüyorum
- +1 yıl
Zamanla düzelirsin inşallah.
- +1 yıl
İnşallah sağol
- +1 yıl
Rica ederim.
allah vergisi
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
+1 yılSeni sevmeyen ölsün 😀
00 Yorumla
+1 yılBeceriksizsin demekki sonuç bu
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılaha ayni ben 🤣😂
127 Yorumla- +1 yıl
Sendemi 😂 ama sen işinde hep iyisin sende sorun olmuyorki
- +1 yıl
hahahaha sen öyle san militärdan speere yiyip istende atilan biriyim
- +1 yıl
gece hayatini azaltacam galba geld fehlt
- +1 yıl
Sen ama işi yapamıyorsun diye atılmadınki
- +1 yıl
Aynen öyle yap bence o kadar parayı nasıl ödicen
- +1 yıl
evet ama atildim yani ayniya geliyor
- +1 yıl
kein plan hahaha ama gece hayati cok pahali😐
- +1 yıl
Aynı olmuyor işte sen başka işe girersin çalışırsın ben girirsem yine atılırım
- +1 yıl
Aynen birde bıraksan dahada iyi olur
- +1 yıl
ja ama ben calissamda cöpe gidiyor param hep aliskanlik oldu gece hayati yine ayni seye geliyor
- +1 yıl
ich brauch ein weib 🤔
- +1 yıl
Harcama işte
- +1 yıl
Aynen bence sen bir sn önce bir kız bul ve evlen
- +1 yıl
evlenmi hahaha find du mir ne reiche aus Deutschland dann mach ich ed
- +1 yıl
Evet evlen haha kızmı reich olması lazım yani o seni zaten zengin eder aha boş şeylere harcamazsın
- +1 yıl
glaub ned hahah will ne wirklich reiche haben
- +1 yıl
Haha öyle kız bulamazsınki bulursan bile sie will bestimmt auch einen reichen
- +1 yıl
na ned alle muss die richtige finden😅 oder du findest sie mir
- +1 yıl
Haha bulurumda sie wird nicht reich sein leider 😄
- +1 yıl
dann egal sie soll reich sein 😅 ich will reiche unf bequemes leben
- +1 yıl
Zor bulursun gerçekten :D
- +1 yıl
imkansiz degil ama
- +1 yıl
Ja değil ama çok zor
- +1 yıl
denicem😊
- +1 yıl
Viel Glück
- +1 yıl
werde ich brauchen. storyler im nasil
- +1 yıl
İyi
+1 yılcenabet olabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Degilim
+1 yılEzik olabilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hiç birşeyi beceremiyorum herşeyde çok başarısızım sebebi nedir acaba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat