Seni sevmiyorum dedi ve gitt...

3 senelik ilişki bitti. Aslında bu ikinci terkedilişim. İlki geçen sene olmuşru, işikimizn 1,5 ylında. Yeni işe başlaıdğı dönem, birkaç tartışma sonrasında, benimle olamayacğını ve beni artık sevemdiğini söylereyerek gitt. Ben de ona evlenme teklif etme hazırlığı içindydim, bunu yaprken kendi kendime glein güvey olmadım, benimle gelecekle iligli konuşan, hayaller kuran da oydu. Her neyse, bir hafta on gün geçti, barıştık. Çok pişman olduğunu, birçok şeyin üste üste geldiğini ve sorunu benmişim gibi algıladığını söyledi, bensiz nefes alamadığını söyeldi, ben de çok sevdiğimden barıştık. toparlandık, aradan 8-10 ay geçti, her şey güzel gidiyordu, her ilişkide olan ufak tefek tartışmalar yaşıyorduk, en osn 10 gün süreyle ben iş seyahatindeyken ayrı kaldık, yurtdışında olduğum zaman bana bir mesaj attı, hayat sensiz ne kadr zor, snle ne güzel nefes alıyormuşum ben diye. 5 gün sonra ise, yani türkiye2ye geri döndğüğmde beni terketti, artık eskisi gibi hissedemediğini, aşık olmadığını, sevmediğini söyledi. 10 gün ömöncesine kadar benimle gelecek hayalleri kuran kız, benimle hayat kurmak isemediğini söyedli ve gitti. evlenme meraklısı bir kız değil ama benime hep ilerisi hakkında konuşurdu. evimiz şöyle olsun, kedimiz olsun, çocupumuz olursa dı bu olsun vs.. birkaç ay iöeriisnde kendi evime çıkıcam, bir gün öylesine annemler eşya fiyatlarına baktım diye ağladı, beni sanki bu srüecin dışında tutuyormuşsun gibi dedi. saçmalama dedim. şimdi ise benimkle hayat kurmak istemediğini, sanki hiç hayatında yokmuum gibi olduğunu ve çok rahatladığını söylüyor. bir insan bu kadar rol yapabilir mi ? nedir bu ? kendisine sordupumda alışkanlık bazı şeyler, bilmiyorum diyor, ama insnaın alışkanlıktan gözleri dolar mı, böyle fgüzel şyeler yazar mı söyler mi ? hiçbir şey anlamadım, günlrdir kafamda sorular gezip duruyor.

Dun kendisiyle mesajlastim, son dedikleri; ben seni sevmiyorum, kendime kiziyorum seni ve kendimi kandirdigim icin, hissetmedigim bircok sey syoledim, ilsiki yurusun diye bazi seyleri halinin altina supurdum, olmadi vs...
Seni sevmiyorum dedi ve gitt...