Ben bi̇ i̇sletme sahi̇bi̇ olmak ı̇sti̇yorum türban tasarım merkezi̇ açmayı planlıyorum laki̇n gerekli̇ şeyler neler? Ne gi̇bi̇ serti̇fi̇kalarımın olması gereki̇yor? Ne yapmam, nasıl yol i̇zlemem lazım bi̇lmı̇yorum, bi̇lgi̇si̇ olan yardımcı olabi̇li̇r mi?
Cevabın nedir?
+1 yılwww.dukkanacmak.com/.../ bu sitede bir dükkan açmak için gerekli tğm belgeleri ayrıntısı ile anlatmış. Her şeyden önemlisi bir dükkan bulmalısın bunun kirası var, vergisi var iyi hesaplamalısın. İşlerin çok iyi gider kazandığının hepsini kiraya verirsin o da olmaz. Bu kira konusunu çok iyi araştırmalısın.
Hayırlısı olsun, Allah yolunu açık etsin.00 Yorumla
Yaşadığınız bölgede Kosgeb kurslarına yazılarak, projenizi sunun. Bayanların projeleri kesinlikle onaylanıyor. Böylece devlet destekli hibe kredinizi kullanarak, projenizi hayata geçirmiş olursunuz... Başarılar
00 Yorumla
Paran varsa düdügün öter merak etme
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılHesna Özdemir 14 yaşında Çin’e yerleşmiş Isparta doğumlu olduğuna inanmadığım başarılı genç bir kadın girişimci. Şirketler filan açmış allahın Çin’inde 18 yaşında valla helal olsun. Her yerde iş yapanı gördüm de bu yaşta bu kadar zor bir pazarda başarı sağlamış genç bir girişimciyle daha karşılaşmadım gerçekten tebrik edilesi
00 YorumlaHesna Özdemir Hikayesi Londra’da bir dil okuluna gitmesiyle başlayıp sonrasında Mersin’den çıkıp Şangay Çin’e yerleşen instagram fotoğraflarına istinaden başta modellik yaptığını sandığım ve ana dili gibi İngilizce konuşup üstüne 2-3 dil daha bilen 2000 doğumlu azmine hayran kaldığım kız 16 yaşında gönüllü İngilizce dersleri verip alanda ilerlemesiyle de 18 yaşında Şangay’da Çinli yatırımcılar tarafından yatırım alıp şirket açmıştır ülkemizin gururudur tebrik ediyoruz
00 Yorumla
+1 yılKosgeb başvuru yapıyorsunuz kısa bir süre kurs alıyorsunuz daha sonra projenizi sunup kredinizi alıyorsunuz geri ödemesiz kadınlara öncelşk veriyorlar. Şimdiden hayırlı olsun ve Allah utandırmasın
00 Yorumla
+1 yılşimdi sen bayansın ya, sen önce girişimci ol. Girişimci olduğun anda cinsiyetinden ötürü otomatikmen kadın girişimci olursun :D
00 Yorumla
+1 yıltürban tasarım ilginç bir meslek olur hayırdır niçin türban tasarım?
01 Yorumla- +1 yıl
kosgebe basvuruyosun bu arada türban tasarım kabul edilebilir bir alan değil sanırmsam
+1 yılTamam olursun ama site kuralları gereği imla kurallarına uyarak küçük harf ile yazsaydın keşke.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKosgeb 50bın hıbe programı var araştır bu şirket kurman ıcın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerekli sermayeyi sağladıktan sonra kolaylıkla kurabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılDeneyimli birilerden destek al
00 Yorumla
+1 yılKosgeb egitimlerine katilabilirsin
00 Yorumla
+1 yılPara varsa kosgebe basvur
00 Yorumla
+1 yılHelal be alnından öpülesisin
00 YorumlaBagirma ulen.
00 Yorumla
+1 yılYaşınız kaç
00 Yorumla