+1 yılbunlar sözleşme imzalatıyorlar en az 6 ay 1 sene bizim kölemizsin diye zam yok vs vs ama onlar istediği zaman atarlar kabul edilirsen bu tip detayları iyi okumanı tavsiye ederim.
01 Yorumla- +1 yıl
hikaye onlar. kimse kimseyi zorla 6 ay 1 sene çalıştıramaz. çıkmak isteyip sözleşmede madde var çıkamazsın diyorlarsa sende kendini zorla attırırsın bu kadar basit.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüleryüzlü ol
00 Yorumla
+1 yılinsanlarda nasıl mide var o kahveleri nasıl içiyorlar diye şaşıracaksın hatta hafta sonları kendini kaybedeceksin =)
00 Yorumla
+1 yılKlasik ve spor arası üzerine oturan bir kıyafet. Koyu tonları seçmende yarar var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
iğrenç bir yer.Kahveler iğrenç,her halt ingilizcesi ile söyleniyor.Artis insanlar,ellerde laptoplar...
Bir de dünyanın parasını veriyorlarya...
Biri bir gün çıkıp "ahanda kral çıplak" diyecek ya hayırlısı...
inşallah hayırlısı olur kardeşim00 Yorumlane çok klasik ne çok spor tatlı bir kız imajıyla git seksi olma birde starbucksta çalışmak böyle birşey:)
https://www.youtube.com/watch?v=l0Flb3NGYCs
12 Yorumla- +1 yıl
link çok iyi ya :)))
- +1 yıl
(:
+1 yılsosyalleşebilceğin çevre yapabilceğin güzel bir iş bence. kendini geliştirmeye ve çevre edinmeye bak. ileriki yıllarda starbucksta çalışmanın artılarını görürsün.
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir kurum. Ama yaptığın iş zevkli olmasına rağmen yorucu ve pek de ileriye dönük kariyer sağlamaz. Paraya ihtiyacın varsa geçici olarak çalış. Ama ciddi bir meslek edinmeye bak.
00 Yorumlacoffe latte franbucci piptti gratti bitti gitti zor işler bunlar.
00 Yorumlanormla temiz giyin git. yonetici pozisyonuna alinmiyorsan mcdonalds ya da herhangi bir cafe den farki yok eleman alimlarinda.
00 Yorumla
+1 yılbir çok ukala göreceksin. kahveyi yüzüne dökmek isteyeceksin. oraya çok gizli ivedikler geliyor haberin olsun. elinden bir kahve içmek seni uyuz etmek isterdim:-))
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgayet iyi git şansını dene çok iyi şeyler olabilir hangi semtte önerecekler acaba belki geçersin ve başlarsın bile.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılsabırlysan mesele yok bi kahve alıp inek gibi sabahdan aksama kadar laptopa takılanlarıı bol bol görürsün artıkk
00 Yorumla Üstüne başına ne giydiğin önemli abartılı ve kötü, doğalına yakın olsun.İkincisi kendine güven, üçüncüsü yine kendine güven.Çekinme, dik dur.Rahat ol.Gerisi nasip kısmet...
00 YorumlaBir Starbucks'a gidip gözlem yap.Gerçekten müşteri memnuniyeti açısından iyi bir yerdir.En azından benim için öyle.
00 Yorumlakahvelerın ısmını ogrenmeye sımdıden basla. yaz da gelıyor pijamayla takılan entel kuntel ınsanlar gelıcektır. bir kahve alıp 4 ssaat oturucaklardır. öyle yani. umarım ıstedıgın maası alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok seksi bir kıyafet olmasın yanlış anlaşılabilir :)
00 Yorumlahemen git. spor bi kıyafet giy seni dinamik görsünler.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılben bir latte alırım.bol köpüklü rica ediyorum.
00 Yorumla Klasik-spor ortası bir giyim tutturmalısın..
00 Yorumla
+1 yılne demek oldugunu yeni öğrendim:)))
00 YorumlaKlasık yada sportıf takıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzıtarbaks mı kehkeh.amerikan uşakları sizi.
15 Yorumla- +1 yıl
Komik misin sen? zaten kullandığın telefonlar, kıçına geçirdiğin kot, market alışverişinde tercih ettiğin herşey vs vs Türk malı ya Starbucksa gelince iş böyle tepkiler veriyorsun anlıyorum seni!
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyosun telefon kullandığımı kot giyip giymediği mi :) bilemezsin.ayrıca her insanın özel zevkleri vardır (starbucks bunların çok dışında)kapitalizm karşıtıyız diye ölelim mi?!
- +1 yıl
Hayır ama karşıtlığını mümkünse hakaret içermeyen kelimelerle ve ltfn gizli olmadan belirt ;)
- +1 yıl
yorumun hiç de yerinde olmamış. bepositive haklı sanki kullandığın her şey yüzde yüz Türk malı. artık türkiye nin bir şeyi kalmadı ki hepsi özelleşti yüzde yüz Türk olan bir şey yokki sen benim yüzde yüzde Türk malı bir şey giyip giymediğimi nereden biliyorsun diyebilesin.
Cevap sahibi+1 yılmecburuz bir yerde o zaman değil mi? ama starbucks a değil:)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer