Elimi attığım herşey yarım kalıyor. Mutluluğum yarım, iş başvurusu yapıyorum yarım. Yaşıtlarım yolu yarıladı ben daha yolun başına gelemedim. Umudumu yitirdim. Artık bu durumla baş edemiyorum. Bu konuda ne yapmam lazım? Çünkü; berbat bir haldeyim.
Cevabın nedir?
+1 yılİş başvurularında ağzın iyi laf yapmalı arkadaşım. Bilmediğin şeyi yapamayacağın hissi verirsen karşı tarafa kaybedersin. Bilmiyorum demeyeceksin yaparım gibi cümlelerle yaklaşacaksın. Naçizane benim fikrim. Ayrıca güzel bir cv oluşturmalısın..
03 Yorumla- +1 yıl
Kullanma tabi. Dünyanın sonu değil, olur böyle dönemler. Bazen sabret belki böyle olması daha iyidir de ve yeni adımlar at. Senin denden başka psikologun yoktur..
+1 yılOlmuyorsa zorlamayacaksın bacım salacaksın kendiliğinden olana kadar müdahale etmeyeceksin düşünmeyeceksin elbet o istediğin noktaya ulaşacaksın ulaştığında ise haddinden fazla asılacaksın ki diğerlerine yetişebilesin
25 Yorumla- +1 yıl
Oluruna bırakamam. Bir düzen kurmam lazım. Babamı kaybettim. Annemle yaşıyorum. Sorumluluklarım var. Emek harcıyorum. 2 üniversite bitirdim. Elimi attığım şeyler resmen kuruyor. 30 yere iş başvurusu yaptım. İçlerinde Bim, A101 bile var. Geri dönüş yok. Çevremde pek çok kişinin işi evi evliliği var. Ben evliliği bile beceremiyorum. Ona bile adım atamıyorum. Çıkmaz bir yolda gibiyim :(
- +1 yıl
Üzülme bir şey olmuyorsa ya daha iyidi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur
Ramiz karaeski - +1 yıl
Sal kendini bir rahatla düşünme bunları olacak diye bişey yok şansının geri dönmesini bekle unutma ki zaten herşey olacağına varır bizim çabalarımız sadece olayları hızlandırır yön vermez
- +1 yıl
Rica ederim yardımım dokunduysa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Şansız değilsin insan kendi şansıni yaratır azıcık özgüven
20 Yorumla
+1 yılSosyallesmeye çalıs biraz gününü boş yanlız gecirmemeye bak
24 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar boş kalırsan o kadar düşünürsün hep gereksiz kuruntular aklına gelir buda seni yıpratır hayatta biraz aktif olursan biseylerle ugrasirsan bunlar aklına bile gelmez
- +1 yıl
Gününü gün etmeye bak ;)
beni tarif etmişsin. yalnız değilsin.
20 Yorumla
+1 yılBenim kadar şanssız değilsin canını sıkma
012 Yorumla- +1 yıl
1. ümidimi yitirmiyorum 2. güçlü gözükmeye çalışıyorum 3. en küçük seyde mutlu olmaya bakıyorum
- +1 yıl
Yoktur ama varmış gibi davranıyorum bizim böyle davranmamız psikolojik bir hastalık araştırdım hep karamsar oluyoruz felan
- +1 yıl
Hallinde bişey yoktur sadece abartıyoruz bu durumu hayat herşeye rağmen devam ediyor
- +1 yıl
Korkuyorsun çünkü ya bişeyler engel olur diye ya da bir daha mutlu olur muyum diye düşünüyorsun
- +1 yıl
Sen değil kimse mutlu değil mutlu gibi davranıyorlar bazı seyleri sorgula kendin de neden böyle diye
- +1 yıl
O zaman bir sebep yoktur kendi kendine eziyet yapıyorsun
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yalniz degilsin senin gibi cok insan var emin ol
012 Yorumla- +1 yıl
Piyasa durust insan istemiyo, oyle olunca durust insan para da kazanamiyor, evlenenler de emin ol kendileri gibilerini buluyolar, hayatta her isi yolunda gitmis hic issiz kalmamis erkek asgari ucretlidr olsa cok iyi isi de olsa sana tembel ise yaramaz diye bakar durust temiz insan hayat ona sans vermemis diye bakmaz anlamaz seni asla esin bile olsa
+1 yılPsikolojin bozulabilir böyle giderse?
02 Yorumla- +1 yıl
Etme yav benim ki de bozuk, aman takma dicemde bende takıyorum insanim sonuçta
+1 yılhissetme, kötü şeyler olduğu gibi iyiler de var
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından kadınsın yani
Bu en büyük şans02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek olmayı bilseydin öyle demezdin şükrederdin mutluluktan kafayı yerdin
bir hoca var göüteelim seni :D
07 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. ritüel taşı kullan
01 Yorumlaolumsuz olma hiç
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem