Arkadaslar evde el emegi seyler yapmak istiyorum ama örgü falan degil daha cok taki Nisan hediyelikleri ya da pasta borek vs. Akliniza ne gelirse ugrasmayi seviyorum. Ama yapip satmak istiyorum. Bunu nasil yapabilirim. Kendimi nasil duyurucam nasil saticam tecrubesi olan arkadaslar paylasabilirmi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılonce yakin cevrene taniticaksin boyle ihtiyaclari oldugunda onlarda yararlanir ya da kendi cevrelerinde seni tavsiye ediceklerdir. daha sonra pastane ya da takicilara gidip konusursun daha sonra fb sayfasi instagram seklinde ilerlersin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama bence becerilerin varsa cok iyi oldugunu dusunuyorsan youtube kanali acip nasil yapildigini nasil oldugunu paylasman daha iyi olucak ☺ youtuberlik ciddi bir is haline donustu bir dusun derim
+1 yılletgodan satarsın instagramdan satarsın nişandan çok yeni doğan bebek ya da bebekle ilgili şeylere yönel şu an trend onda çok para bırakıyor.
17 Yorumla- +1 yıl
hangi ilde yaşıyorsun
- +1 yıl
İstanbul'da olsaydın işin çok kolay olacaktı hakkaride bu işi sürdürebilmen zor çünkü ondan sordum
- +1 yıl
hakkariden kargo vermek kargonun ulaşması ürünler için toptan malzeme bulmak vs vs bunlar hakkaride zor İstanbul çünkü bu ürünlerin toptan merkezi o yüzden diyorum
+1 yılİnstagram'da sayfa açarak belirli bir kitleye ulaşabilirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
E emek olmadan yemek olmaz. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılLetgodan satarsın ama güzelse
04 Yorumla- +1 yıl
İnstagram sayfası aç. Oraya güzel güzel fotoları yükle oradan da satarsın
- +1 yıl
Ne yaptığına bağlı istersen özelden at fiyat söyle bir değerlendiriyim
+1 yılBna yp hmn alırım