bu arada sonrasında fırçalıyorsanız,yemekten yarım saat sonra fırçalamanız gerekiyor.aksi takdirde çürükleri arttırmış olursunuz.
Öncesinde
Sonrasında
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yediğim yemekten zevk almak için ve daha sonra dışarı çıkacağımdan dolayı ağzımın ferah olması için sonra fırçalarım bir diş hekimi adayı olarak ama normalde önce fırçalanması daha mantıklı diş taşı birikmez böylece ama dediğimi yap yaptığımı yapma sözü vardır bizim camiada :D herkes sigara içer ama içmemenizi öneriririz ağız sağlığınız için :D
her zaman öncesinde fırçalarım zaten.sonrasında da losyon kullanıırm
Açıkçası ben o kadar bakmıyorum 2 kere fırçalarım ama düzenli fırçalama tekniğine ve süresine göre losyon falanda hiç kullanmadım bu arada tavsiyem gerçekten önem veriyorsan diş ipi kullanımı çok iyidir fırçanın giremeyeceği boşlukları temizlersin çürüğe karşı daha önleyici olur
Hem önce hem sonra fırçalarım bu arada nickini okuyunca kahvaltı ağzımdan geri geldi :D
oh canıma değsin.
hayır sanki ilk defa mı görüyon nickmi
im boredd of my nickk.fucking nick
i got it
Boğazım ağrıdıgı günler ve üşenmedigim günlerde mutlaka öncede fırçalarım ağzımdaki tadı nötrlesin diye dilimide fırçalarım.Sonrasında kesinlikle fırçalarım dişlerimin yapısı bozuk ama diş ipine kadar bakım yaparım.Her sabah mutlaka su çalkarım ağzıma yoksa yemeklerin tatını alamıyorum.
iyi yapıyosun ama o kadar cok fırcalama.asınır
Yumuşak,yavaş ve kısa süreli fırçalıyorum dişlerim hassas oldugu için çok çabuk çürüyor fırçalamazsam
kahvaltıdan sonra ve yatmadan önce ama gün içinde dışarı çıkıcaksam ekstradan fırçalıyorum bir de
Cevap
17Cevap
dişlerim döküldü ben hiç fırçalamıyorum ki bak link
dediş yine de tatlıymış :)
dediş değin benim ben
Genelde günde 3 kez felan yaptıgım ıcın.
Ve öğlen kahvaltı yaptıgımı dusunursek yemegın tam ortasında gibi garip bisi oluyor.
Kahvaltidan yarim saat sonra gece de yatmadan once fircalarim agiz bakim suyu da kullaniyorum dislerime bakiyorum :)
ben dıs macununun cok etkkılı olduguna ınanmıyorum asıtlı olmayan seyler ve az yemek lazım:) bıde mısvak kullanmak lazım sunnete uygunolarak ole daha saglıklı bence:)
bi sey söylicem .seni kendi sorunda rencide etmek istemedim de bir sorunda erkeklerin namusundan bahsetmişsin.ama gidip bütün kızları takibe alıp bazısını da eklemişsin.?
ben kım seye asılmıyorum kı:) rahat ol ark olarak eklenemezmı:)
hm iyi bari asılmıyosan..
begendım soruları sorunları takıp edıyorum:) bu kadar sadece
anladım
tesk e derım sorularımı takıp etıgın ıcın:))
Sonra ve evet biliyorum dikkat ediyorum. Oncesinde fircalayanlarin da mantigini hala cozemedim :D
aslında daha iyi:)
Öncesinde fırçalıyorum sabah uyandığımda elimi yüzümü yıkadıktan sonra.
Diş fırcalamıyorum <3
Benim dişler Reel: link
Günde iki kere fırçalarım. Biri dışarı çıkmadan önce diğeride yatmadan önce.
panpiş şimdi önce mi fırçalıyalım sonra mı
bi güncelleyiver şunu
ben öncesinde kullanıyorum kahvaltıdan sonra da çalkalayıp ağız bakım losyonu kullanıyorum : ) çok değerli bir hocam da öncesinde fırçalıyordu.biyologtu kendisi
uyanınca ve kahvaltıdan sonra :D iki seçenek de var
tavsan türkçeyi hangi yayınlardan çalışyosun ?
ben ders çalışmıyorum ki:P
offf tavşanım offf :) nolcak bizim sonumuz :)
hani çalışçaktın :) napysun ki çalışmyıp .D bende çalışmıyorm orası ayrı da
gerçekten de offfff:/
ne offf :) dertli misin sanki :) bırak ben dertleneyim :)
çalış işte ya sende:D
30 soruda 6 matematik yapıyorm yıl olmuş 2014
sen bu aralar az giriyosun kesin çalışıyosn :D
yok yav:(calısmıyorum:(
üzgün yapma ya ben hatırlattığm için üzülüyorm
daha zaman var ama :))
dimi:))
öyle sakın bırakma başla ama :D gençsin ,güzelsin ,zekisin hafif russun sanırım :D davay davay :D
haha
ağzından zorla laf alıyorum ya :D ruscam o kadar , tank oyununda öğrendim. adamlar zaten sövüyo sanırım bana anlamıyorum değişik değişik yazılar :)
sabah kalkınca ve yemeklerden, kahvaltılardan sonra...
önce fırçalarım, başka türlü vakit yok sevgili tavşanboku :)
sonra tabiyki, çünkü yatmadan fırçaladığım için sabah kalkınca hemen fırçalamaya gerek yok. kahvaltıdan sonrası iyidir.
kahvaltıdan sonra tabi ki sonra kahvaltıdan tad alamam
çok saçma biliyorum ama önce. alışkanlık.
sacma değil doğrusu bu:)
ölemi tamam o zaman ben hep yannış sanıyodum :)
:))
Sabah kalkar kalkmaz fırçalıyorum bir de akşam yatarken
sabah kalkınca yüzümü yıkar dişimi fırçalarım
Önce fırçalamak daha iyi diye biliyorum
genelde yatmadan önce fırçalıyorum
Once fircalanmasi gerekir
bence de.sence nedeni nedir
Yemek yedikten sonra agizda sindirim olur. Disler de de enzimler... Fircalarsan fayda etmez. hadi en iyi cevap sec simdi, o kadar arastirdim :)
daha acıklayıcı bilgi lazım
bayramdan bayrama fırçalıyorum
hiç fırcalamıyorum ki ben
Sonrasında fırçalıyorum.
Günde 2 defa fırçalarım, sonrasında elbet.
bi zamanlar bende fırçalıyodum dfbdfbfgb
kahvaltıdan sonra fırçalıyorum
sabah öğle aksam yemeklerden sonra fıçalarım
hiçbir zaman fırcalamam :(
boşver eskiyince yenisi yaptırırsın :)
Sonrasında.
Sonrasında:d
Hic fircalamam.
Sonra.
Sonrasında
Kahvaltıdan önce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?