Sevdiğini belli edersen değerin yarı yarıya düşüyor diyorlar katılıyor musunuz? Neden niçin nasıl ?
Sevdiğini belli edersen değerin düşer
Düşmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabi biraz olumsuz yanları oluşuyor olmuyor değil çok aşırıya kaçmadan belli etmek lazım. Lakin seni gerçekten sevmiş bir insana bunu gösterdiğinde ortaya bambaşka bir şey çıkar. Aşk dedikleri tabiri yaşarsın ama o seni senin sevdiğin kadar sevmiyorsa o zaman ayrılık kapıda bekler er ya da geç çalar. Yani seni sevmeyen biride ilgi alakayı ister ikisi karışmasın o senden ilgi alakayı gördükten sonra sıkılınca bırakır. Ama gerçekten seven biri belli ettikçe daha çok sevmeye başlar. Bir de karşılıklı bakış açısına kişiliğe bağlıdır. Herkeste aynı tepkiyi alamayabilirsin. Yine de tavsiyem ilgisiz gibi davranıp üstü kapalı belli etmektense biraz belli etmelisin. Çünkü kızlar sevdiğinizi göstermenizi ister aşırıya kaçmadan.
Evet işin özü iyi ayarlamakta yatıyor.
Düşer abi düşer . İlk defa birisini kalbine göre sevdik ne güzelliği ne de başka birşeyi vardı . Lakin öyle bir sevdik ki kendisi sandı bir 250 gram kendinde var koca evrende kraliçe ilan etti kendini bir şekilde tavan yaptı . . . Sevmiecen seversen belli etmiyecen
boşuna dememişler hersey tadında güzel die. Ne cok, ölüyorum, bitiyorum moduna gırıceksin nede, gurulu takılıp kendını cekıceksın. tabı bunlar ılk zamanlar ıcın gecerlı. Raylar yerıne oturdugunda zaten bunları dusunmezsın bıle. Karakterı saglam bırıyse sen sevgını bellı ettıkce o 2 katını verır sana. Degılse zaten zamanını,sevgini harcamaya bıle degmez. Istısnalar var tabı ama genelde ılk zamanlar cok uzerıne dustugunde bu kız veya bu erkek cepte dıyıp umursamaz takılan cok tip var neyazıkk
Her şeyin azı karar fazlası zarar. Sevgini belli edeceksin ama cok sevdiğini belli etmeyeceksin. Kendini duygularını dizginlemeyi ögreneceksın. Kz ya da erkek farketmez. onsuz olamayacagını onu cok sevdiğini gösterdiğin an tren raydan cıkıyor. Av avcı mantıgıyla.. Nasıl olsa o benim der ve yeni avlar peşine düşer. Böle düşünen kızlar cok nadır olsa da erkeklerın buyuk cogunlgu bu mantıkla hareket ediyor. Cok seven sevgisini gösteren en cok üzülen olmayı basından kabullenmıs demektır...
Cevap
8Cevap
Bu karşındaki kişinin hislerine bağlı. Sana karşı hisleri bulanık veya az ise çekiciliğin gidebilir dolayısı ile değerin de. Ancak seni çok seven biri ise teklif geldiğinde ayağı yerden kesilir...
Yanlış insana değer verdiğinizi anlamanın bir yolu. Değer gördüğüm insanlar oldu, asla ne küçümsedim ne de hakir gördüm; derin bir saygı duydum.
Karşındaki insanın şımarıklığına bağlı bir durum..sevince daha çok bağlanan yadan kaçan ikili oluşuyorsa bağlanını bulmak için düzgün insanları seçmeliyiz :)
Aynen öyle oluyor. Aşk imkansız boyuttan çıkıp ulaşılabilir oluyor çünkü. Yasaklar her zaman daha ilgi çekicidir.
Kendini geri çekmek karşındakine daha çok hırs yaptırır. Ama bu da gerçek sevgi olmaz tabiki. Karşımdakine istediğim kadar belli etmek isterim ben sevdiğimi mesela. O da benden soğumamalı. Çok şükür böyle bir mutluluğa sahibim :)
ALLAH DAHA DA MUTLU ETSİN CANIM :)
Teşekkürler toprağım :)
Düşüyor ve kaçan kovalanır bunlar o kadar doğru ki..
Kaybedersin çünkü nasıl olsa avucumda diye düşünür ve seni yalnız kaldığı zamanlar kullanır sadece o kadar.
kişiye göre değişir. nasıl olsa bu beni seviyor gitmez diye düşünüp istediği gibi davranır yani değeri düşüyor.
Eyer o sevgi karşı tarf icinde gecerliyse artar haa değilse haliyle düşer ve geri cekilir...
Değerin bazen artar bazen düşer söylediğin kişinin senden beklentisine bağlı ama gizli saklı ulaşılmazlar daha çok ilgi çekiyor bilmese ve bir umutla beklese size daha çok değer vereceğini sanıyorum
vaktiyle hayatıma girenleri sevgi manyağı yaptım kar etmedim.şimdi ola bildiğimce öküz oluyorum.kar etmek konusunda zirvedeyim.
kanun böle daha öncede yazmıştım aşk bir tahterevalli gibi kimn sevgisi daha ağır basarsa diyer tarafın götü kalkar kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder
bence evet "küçükken annem hep söylerdi yerde ekmek görünce yükseğe kaldır kuşlar yer derdi sevdiklerimizi hep yüksekte tuttuk acaba kuşlar mı yedi?"...
o kişisine bağlı çok değer verince şımarabiliyo bazıları
Düşer türk kızlarında böyle birşey vardır.Sevdigini anlarsa nede olsa elimde önemi yok der sallar.Kızında seni kazanmak için birşeyler yapması gerek
ya bence çok üstüne düşünce evet ama emin olamayınca karşındakinden çok daha değerli
bana göre sevdiğini belli etmeyen değerini düşürüyor.. ilk başta kendisine saygısızlık ediyor
Biri bana sevdiğini belli ettiğinde benim için değeri düşmez aksine artar. Benim insanlardaki izlenimim ne bilemem.
Düşüyor evet
seviyorsan belli etmeyeceksin o kadar fazla
evet onun egosu tavan yapıyor bırak o sana söylesin
Aslında ben nasıl istersem öyle seviyorum (: bir şeyleri kaybedeceğim diye belki ilerde, o kafadan vazgeçemem. (: yaşarım kafamı, arkasından bakmak gerekiyorsa da o da olur (: hiç fark etmez.
Bu bizle değil karsidakiyle alakalı.
Kişiye göre değişiyo
neden düşsün ki
benim gözümde yücelir ama belli etmem
yok ya sevilenin götü kalkıyor.
düşüyormuş :/
A: Sevdiğini belli edersen değerin düşer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar