Bilgisayar Programcılığı'nı bitiren biri için kpss'de tercih edebileceği en iyi işler hangisi? yani kendi alanımla ilgili bir iş yapmak istiyorum. devlet dairesinde kendi alanımla ilgili yapabileceğin en iyi iş hangisi ve maaşı ne kadar?
Cevabın nedir?
ben atandım bilg. programcılığından . MEB'e VHKİ olarak. ama pc ile içli dışlı olmak istiyosan programcı kadrosunu ya da tekniker kadrosunu tercih edebilirsin ama puanları baya yüksek oluyor. aklına takılan varsa sor her soruyu cevaplarım.
37 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. Memurların maaşı ne kadar? programcı olarak atanan bir kişi ne iş yapar?
- +1 yıl
@murat8891 yorumunuzu yapali 2 yıl olmuş ama ben bu yıl giricem sinava daha ama siz sinavda kac net yapmıstiniz bide kac puan getirmisti paylasabilirmisiniz. Sadce cok gergin durumdayimda ben o yuzden merak ediyorum yanlış anlamazsaniz. :(
- +1 yıl
Kaç puanla atandiniz
Bende dedigin bolumden mezunum bakalim bu sene kpss icin hazirlaniyoruz kismetse tabiki bolumun ile ilgili is yapicaksin ona gore tercih ediyoruz.Maaşlar 1.800 ile 2 lira arasi değişir heralde bide aciktan bitirirsin ekstra ucret artar...
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. insanlarla içli dışlı olmayan bir iş tercihimdir :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılo bölümü okuyan tüm arkadaslarım programlama işi yapmıyor hepsi başka sektörlere gitti
12 Yorumla- +1 yıl
O kişilerin sevdiği bölüm o değilmiş o zaman
- +1 yıl
Hangi işlerde çalışıyorlar baska bölüm olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılÖncelikle selamun aleyküm abi ben lise son sınıftayım ve bilgisyar programcılığı düşünüyorum ama atama sı nasıl oluyor kpss gereklimi bilmiyorum mezun olduktan sonra hemen atanabiliniyormu boşta kalma ihtimalim kaç yardımcı olursanız sevinirim ve elazığlıyım ben şehirdışında okumak zor olur benim için fırat üniversiteside 800binle alıyor puanıda düşük daha iyi bi üniversitede okumamın bana faydası olurmu teşekkürler
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bilgisayar programcılığı mezunu olup kpss'den atanan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat