bu aralar çok sık üzerime geliyorlar herkes bana karışıyor nedenini bilmiyorum ya bu sene yaşıtlarım hepsi mezun oldu bir üniversiteye yerlleşecekler ben hastalığımdan dolayı sürünüyorum psikolojim zaten iyi değil hormon ilaçları alıyorum aşırı duygusal ve agresifim zaten yan etkileri çok fazla intihara bile kalkışabilirim sabır ediyorum nefes almakta zorlanıyorum ilaçlarım kilo aldırıyor aşırı iştah açıyor ne yesem batıyor aileme fark ettimde ne oluyor benden biliyorlar evde ne bozulsa ne bitse sen yaptın diyorlar sen yiyorsun diyorlar ne kadar dirensemde yok olmuyor bende baktım olmuyor kendimi odama kilitledim ama odamda bile huzur yok tek derdim biraz huzur ya 50 derece odam pencere kapıyıda kitledim kapıya vuruyorlar sürekli bir dırdır delircem Allahım ya seneye mezunum açıktan okuyorum liseyi işe gireyim diyorum ama çalışacak gücüm yok evden kaçayım desem ilaç masrafı hastane altından kalkamam ben ünide hem okuyup hem çalışmayı düşünüyorum (devlet alanında) ama bu bir yılda kesin met değil belki bidahi yıl garanti gidicem ama sabır denen şey kalmadı napıcam bilmiyorum 😞 Bana ne önerirsiniz? Hasta bir kız sürekli evde bişiler yemesi canı çekmesi suçmu? Kırılan ya da kaybolan bir seyi sürekli bu yaptı demesi doğrumu sizce ailemin yaptığı? Sürekli hakaret aşağlama , ya bazen o kadar canım yanıyor ki beddua edesim var bunlara yaşadıklarımı bilseydiler belki böyle yapmazdılar. Hastalığımı bile seviyorsun diyorlar insan acı çekince hoşuna gidermi? Sen kendini hasta ettin iyileşmek istemiyorsun diyorlar babam her kavgada bak ablanın haline ders al diyor kanser muamelesi yapıyorlar sürekli beni aşağlıyorlar. En küçük kardeşim 8 yaşında o bile bana sataşıyor düşünün ben onun yaşındayken babamdan dayak yiyordum ama ona kimse elini dahi sürmez ben ilgisiz büyüdüm hiç bişi umurumda değil tek derdim ailem artık bana bulaşmasın biraz huzurlu olayım. Bana ne önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Boyum 1.58 kilom 55 kiloluda değilim ama mesela yemek yesem annem alır ağzımdan çıkarır kardeşiminkine koyar sırf o zayıf diye sanki üvey çocuğum zaten onların bana böyle davranması beni bu hale getirdi evdende kaçtım namus diye oeşime düştüler başımın belaları
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer