Yanlışlıkla astral seyehat yaptım korkuyorum :(?

Arkadaşlar daha 5-10 dk önce gerceklesti olay size yemin ediyorum ki gerçek. İnternetten hep bu astral seyahat denen şeyi okurdum ama yapmaya korkardim bugün yatağıma yattığımda da hiç aklımda yoktu. Bu gece beni bir sivrisinek bir türlü yatirmadi gece 2 de kalktım tekrardan yarım saat telefona baktım tekrardan yattim yaklaşık 2 saat sonra felan da uykuya daldım. Rüyamda dışarda mutfak gibi bir yerde oldugumu gördüm sonra birden rüyada olduğumu anlar gibi oldum içimden benim acaba ruhum gerçekten burada mı diye düşündüm bakin arkadaşlar yemin ediyorum sonra kaskatı kesildim vücudumun her yeri deli gibi karincalanmaya başladı kulağımda karıncalanma sesleri çıkmaya başladı sonra size nasıl anlatsam gerçekten insan yaşamadan anlamıyor aniden havaya yükseldim bedenimden ciktigimi hissettim yavaş yavaş gözlerimi açtım gerçekti bu rüya değildi astral seyahat olduğunu anladım yavasca döndüm yataktaki bedenime baktım ayaklarımı gördum o kadar korktum ki hemen gözlerimi kapattım bedenime girmeyi düşündüm böyle tekrardan mıknatısla çeker gibi bedenime girdim hemen yataktan kalktım kalbim deli gibi atiyordu direk elime telefonu aldım araştırdım şu an da bunu yazıyorum çok korkuyorum daha demin ben neler yaşadım bunu önceden yaşayanlar var mı %1000 gerçek yaşadım
Yanlışlıkla astral seyehat yaptım korkuyorum :(?