Yanlışlıkla astral seyahat yaptım korkuyorum?

bi gün uyuyamamıştım sabaha karşı uyuya kalmışım saçma sapan bi rüya gördüm tek yaptığım şey void diye adlandırdığımız şeyi yapmak void kısaca odaklanıp gözleri kapatıyoruz bi sure sonra cok koyu bi karanlık oluyo gözlerin titremeye başlıyor ve sonra isteklerini söyleyip manifest yapıyorsunuz rüyamda bunu yapıyordum sonra ruhum bedenimden çıkar gibi oldu yükseliyordum sanki başka bi evrene ışınlandım hemen oradan çıkmaya çalıştım bi tavsan vardı sonra kendi odamda uyandım veya hala rüyadaydım bilmiyorum cok garipti kımıldayamıyodum ve kulağımda çınlama sesi vardi tavşan hala karşımdaydı başka bi evrene getirmek istiyodu ama ben gitmek istemiyodum daha sonra uyandım kendime gelmeye çalıştım 1-2 dakika kulağım çınlamaya devam etti ve kımıldayamadım o rüya beni çok etkiledi aklımdan çıkmıyordu geçen günlerde tekrar çok korktuğum bi olay yaşadım yine uyuyamamıştım saat iki buçuk üç gibiydi rüya görüyodum sonra bi anda uyandım yine kımıldayamıyodum ve kulaklarımda çok şiddetli bi ses vardı göğe doğru yükseldiğimi hissettim ruhum yukarı cikiyodu sanki hafif ışıklar görmeye başladım cok korkuyordum engel de olamıyodum besmele çektim hareket etmeye çalıştım çok uykum vardı gözümü zar zor açıyodum gözümü actim tekrar uyuyo gibi oluyodum aynı seyler oldu bu sefer tam uyandım birax bekledim sonra korktuğum için snnemin yanina gidip uyudum hala etkisinden çıkamıyorum uyurken bile korkuyorum aynı şeyler yaşanıcak diye böyle şeyleri okuyodum araştırmayı seviyodum ama astral seyahati yapmaya çok korkuyodum bu konu hakkında bi bilgisi olan var mı?
Yanlışlıkla astral seyahat yaptım korkuyorum?