İstemeden astral seyahat yaptığımdan şüpheleniyorum ne yapmalıyım?

Bundan yaklaşık üç dört ay önce aniden uykumdan uyandım ama kıpırdayamadım ve bedenimde büyük bir acı vardı ve sesler duyuyordum. Rüya olduğunu düşünerek tekrar uyudum. Ancak dün gece aynı şeyi yine yaşadım ve rüya olmadığını anladım. İlk seferde yorgan gözümü kapattığı için bir şey görmemiştim ama dün gece önümde yürüyen birini gördüm. Ve dört ay öncekini de sayarsak iki kez uyku felci geçirdiğimi farkettim. Normalde bu kadar takmam ama son zamanlarda lucid rüya görmeye çalışıyorum. Lucid rüya kişinin rüyalarını kontrol edebildiği bilinçli rüyalardır. Bunun için yaptığım araştırmalar sonucu karşıma astral seyahat terimi çıktı ve araştırdım. İlk kez uyku felci geçirdiğimde uyanık olduğuma eminim rüya değildi. Bedenimdeki acıyı çok iyi hatırlıyorum kulağımdaki o tırmalama hissini unutamıyorum. Ama kısa bir süreliğine kendimi ayakta kapımın dışında bir silüete bakarken buldum. Emin değilim ama iki saniye bile olsa astral seyahati yanlışlıkla yapmış olduğumdan şüpheleniyorum. Sizce bundan nasıl emin olabilirim. Ayrıca iki kez geçirdiğim uyku felcinde de gördüğüm silüet aynı
İstemeden astral seyahat yaptığımdan şüpheleniyorum ne yapmalıyım?