Öğrenciler için basit tatlı tarifleri

Tatlıların tarifini özetledim çok az detay var burada önemli olan tatlı çeşitleri:D Google amcadan tarifleri bulmanızı öneriyorum .

Mikrodalgada kek

Bugün biraz önce denedim muhteşemdi ! Şiddetle tavsiye ederim . Tadı brownie'ye benziyor baya pastanelerdeki kek gibi aynı resimdeki gibi çıktı beklemiyordum baya sevindim artık her hafta yaparım :) Tarifi paketin arkasında yazıyor zaten . En fazla 3 dakikanızı alıyor . (Abartmıyorum )

Bisküvit sandviç

Buda çok basit :D Al bir biskuvit koy arasına çikolatta bide nutella .

Oldu bitti !

Çikolatalı muz

Tadı acayip güzel ! Alın bitter çikolata ( tercihe göre bitter olmıyabilir ) Atın tencereye kaynatın sıvı olunca dilimlediğiniz muzları bandırın daha sonra dolaba koyun . Ben bitter çikolatayla denedim güzel oldu ama bide milka'nın çikolatasıyla deniyim dedim o daha da güzel oldu .

Dikkat : Muzları hızlı bir şekilde bandırmakta fayda var eritiğiniz çikolata hemen katılaşıyor çünkü.

Dondurma

Ben yapmıştım tabi göründüsü resimdeki gibi mükemmel olmadı :D

Malzemeler muz , fındık ezmesi ve nutella . Yani ben böyle yaptım başka benzer tarifleride var arkadaşımın evinde beraber yapmıştık ama malesef yemeyi unutum :D Arkadaşım yemiş söylediğine göre öyle mükemmel olmamış ama yenilebilirmiş .

Çikolata topları

Bunu yapmanın birçok yolu var ama ben en basit yöntemini yaptım :D Ah ne olacak benim bu tembelliğim :D Hazır kekten yapmıştım . Tadı çok güzel olmuştu . Bir oturuşda babamla hepsini bittirdik :D

Sağolun üşenmeden okudunuz .

Öğrenciler için basit tatlı tarifleri
Cevapla