Tatlıların tarifini özetledim çok az detay var burada önemli olan tatlı çeşitleri:D Google amcadan tarifleri bulmanızı öneriyorum .
Mikrodalgada kek
Bugün biraz önce denedim muhteşemdi ! Şiddetle tavsiye ederim . Tadı brownie'ye benziyor baya pastanelerdeki kek gibi aynı resimdeki gibi çıktı beklemiyordum baya sevindim artık her hafta yaparım :) Tarifi paketin arkasında yazıyor zaten . En fazla 3 dakikanızı alıyor . (Abartmıyorum )

Bisküvit sandviç
Buda çok basit :D Al bir biskuvit koy arasına çikolatta bide nutella .
Oldu bitti !

Çikolatalı muz
Tadı acayip güzel ! Alın bitter çikolata ( tercihe göre bitter olmıyabilir ) Atın tencereye kaynatın sıvı olunca dilimlediğiniz muzları bandırın daha sonra dolaba koyun . Ben bitter çikolatayla denedim güzel oldu ama bide milka'nın çikolatasıyla deniyim dedim o daha da güzel oldu .
Dikkat : Muzları hızlı bir şekilde bandırmakta fayda var eritiğiniz çikolata hemen katılaşıyor çünkü.

Dondurma
Ben yapmıştım tabi göründüsü resimdeki gibi mükemmel olmadı :D
Malzemeler muz , fındık ezmesi ve nutella . Yani ben böyle yaptım başka benzer tarifleride var arkadaşımın evinde beraber yapmıştık ama malesef yemeyi unutum :D Arkadaşım yemiş söylediğine göre öyle mükemmel olmamış ama yenilebilirmiş .

Çikolata topları
Bunu yapmanın birçok yolu var ama ben en basit yöntemini yaptım :D Ah ne olacak benim bu tembelliğim :D Hazır kekten yapmıştım . Tadı çok güzel olmuştu . Bir oturuşda babamla hepsini bittirdik :D

Sağolun üşenmeden okudunuz .
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar