Kadın Emeği Vücut spreyinde nasıl kokular tercih ediyorsunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 #Emotion Çiçek kokuları Pudra kokuları Vanilya kokuları Şekerli kokuları Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Vücut spreyinde nasıl kokular tercih ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hepsi güzel tenime de yakışıyor ama pudra daha başka duruyor ne beni ne yanındaki leri baymıyor 2 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Deniz mi diyorlar su mu diyorlar o tarz daha çok yakışıyor tenime 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Victoria Secret amber… 2 1 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Ay onun kokusu çok hoş Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Pudra 2 1 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Güzel tercih Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Vanilyalı kokular❤ 1 1 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Güzel tercih Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hepsi güzel tenime de yakışıyor ama pudra daha başka duruyor ne beni ne yanındaki leri baymıyor
Deniz mi diyorlar su mu diyorlar o tarz daha çok yakışıyor tenime
Victoria Secret amber…
Ay onun kokusu çok hoş
Gül çiçek aromalı kokular mesela akasya cicegi kokusu mukemmel
cicek, vanilya
Çiçek kokuları..
Çiçeksi kokular tercih ediyorum.
Afrodizyak kokular
Pudra
Güzel tercih
Vanilyalı kokular❤
Güzel tercih