Güzellik & Bakım Her an #MisGibiKok! En hareketli günde bile tazeliğini nasıl korursun? (Sayfa 2) Emotion Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2120 Her an #MisGibiKok! En hareketli günde bile tazeliğini nasıl korursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 41 kişi beğendi
aysee2470 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl 1 senedir emotion roll-on kullanıyorum , o kadar ferah ki 1 0 Yorumla
hayaletiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Çok taze olduğumuz söylenemez ama doğal beslenmek iyiydir 0 0 Yorumla
GececiEmre31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Lütfen herkes kullansın. Çok güzel ve etkileyici kokuyor 0 0 Yorumla
elnaz2 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Deo ve parfüm kessinlikle yanımda olmalı her çıkmadan önce kokulu krem sürerim vücuduma miss 0 0 Yorumla
themovie Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Emotion bambaşka Bi seviye🥰 güzel kokusu, kalıcı kokusu 😍tam Bi kalite 0 0 Yorumla
Üzümsüzkekin Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Evet kullansınlar sonra biz otobüste zorluk çekiyoruz 0 0 Yorumla
Erdem_Seckn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl herkese bir deo lazım lakin toplu taşım araçlarında gitmek zor 0 0 Yorumla
QQQPirenses Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Emotion la mis gibi kok 😉 tabi bide temizlik de önemli bi kural.. 0 0 Yorumla
Turhan_SulTanX Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Harika bir paylaşım olmuş paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
OlgunAdamX Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Güzel kokulara bayılırım denemek isterim mutlaka 0 0 Yorumla
Tuğbanazzz Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Valla bence de her kadının güzel kokmasi şart ve tabiki erkekler için de geçerli 0 0 Yorumla
younglonelyman Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
omerdeniz5 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Tabiki degismeyen kokumun olması ile gün boyu mis kokulu oluyorum bence beni çok mutlu ediyor 0 0 Yorumla
Faysal-Erdem Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Kız arkadaşımın emotion kullanmasını destekliyorum 0 0 Yorumla
Mertcan787 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Çok iyi içerik…beğendim Devamının gelmesi dileğiyle 0 0 Yorumla
EdaSenell Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Kendi deodorantim var ama galiba artik bunu denicem.. cok guzel duruyore 0 0 Yorumla
votkadiken Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl tereson üstüne deodorant kıyafete de parfüm mis gibi 0 0 Yorumla
Zeyd23 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Emotion gibisi yok ya Çok güzel herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
TommyVercetti33 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Kız arkadaşımın favori parfüm markası severiz 0 0 Yorumla
RedboneXX Takip Et Xper 4 Yaş: 102 1 yıl Emotion ın erkek serisi yok galiba. Yanlış mı biliyorum yoksa ben? 0 0 Yorumla
Mococo45 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Öncelikle duş şart ama sonrası için olabilir takviye ürünler 😅 0 0 Yorumla
Serapburakkkkkkk Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Terlemek saglıklı bi olay tabiki ama bazıları fena kokuyor 0 0 Yorumla
ulas2222 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl deodorant kullanarak ama market deodoranti bana yetmiyor maalesef 0 0 Yorumla
Çağın_Ötesinde Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 yıl Duş alarak koruyorum. Aksi halde ter kokusu ne yaparsanız yapın geçmezzz... 0 0 Yorumla
NiloyaMoon Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Ferahlık ve sağlık yan yana. Emotion'a teşekkürler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aşırı sıcak havalarda günü kurtaran bir ürün deodorant ve kesinlikle her an lazım oluyor bu da emotion ile mümkün 0 0 Yorumla
dorukmentes Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Ter kokmamak sanki ayrıcalık oldu memlekette. 1 0 Yorumla
incirdalı79 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 30% 1 yıl Parfüm mis mis derdorant lavanta yasemin kokulu 0 0 Yorumla
queenayse Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% 1 yıl Bebeken tuzlu suyla yıkamışlar beni terim kokmuyor 0 0 Yorumla
AşkınSonsuzBüyüsü Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Emotion teşekkürler güzel ürünleri var. 0 0 Yorumla
KᴇɴᴅɪɴᴇMᴜɴʜᴀꜱıʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sürsünler toplu taşımaada zorluk çekiyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl emotion deodorantları kadar freshh taze kokan bir koku koklamadıımm 0 0 Yorumla
Aura2716 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Ferah portakal 🍊 ve limonlu kokular kullanıyorum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. emotion güzel markadır... 0 0 Yorumla
krenk23rense Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet kullanılmalı bence emotion harika seçim 0 0 Yorumla
firebreather95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Black and white koku olarak favorim. 0 0 Yorumla
Deniz_mavisi_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% 1 yıl Bol su içerek ve emotion kullanarak 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% 1 yıl Elbette koku muhim bisi olmassa olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
1 senedir emotion roll-on kullanıyorum , o kadar ferah ki
Çok taze olduğumuz söylenemez ama doğal beslenmek iyiydir
Lütfen herkes kullansın. Çok güzel ve etkileyici kokuyor
Deo ve parfüm kessinlikle yanımda olmalı her çıkmadan önce kokulu krem sürerim vücuduma miss
Emotion bambaşka Bi seviye🥰 güzel kokusu, kalıcı kokusu 😍tam Bi kalite
Evet kullansınlar sonra biz otobüste zorluk çekiyoruz
herkese bir deo lazım lakin toplu taşım araçlarında gitmek zor
Emotion la mis gibi kok 😉 tabi bide temizlik de önemli bi kural..
Harika bir paylaşım olmuş paylaşım için teşekkürler
Güzel kokulara bayılırım denemek isterim mutlaka
Valla bence de her kadının güzel kokmasi şart ve tabiki erkekler için de geçerli
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık
Tabiki degismeyen kokumun olması ile gün boyu mis kokulu oluyorum bence beni çok mutlu ediyor
Kız arkadaşımın emotion kullanmasını destekliyorum
Emotion muhteşem kokusuyla her zaman benimle 💞💞
Çok iyi içerik…beğendim Devamının gelmesi dileğiyle
Kendi deodorantim var ama galiba artik bunu denicem.. cok guzel duruyore
Gözenekleri tıkamaması çok önemli. Tebrikler 👍
tereson üstüne deodorant kıyafete de parfüm mis gibi
Emotion gibisi yok ya Çok güzel herkese tavsiye ederim
Kız arkadaşımın favori parfüm markası severiz
Emotion ın erkek serisi yok galiba. Yanlış mı biliyorum yoksa ben?
Öncelikle duş şart ama sonrası için olabilir takviye ürünler 😅
Terlemek saglıklı bi olay tabiki ama bazıları fena kokuyor
deodorant kullanarak ama market deodoranti bana yetmiyor maalesef
Duş alarak koruyorum. Aksi halde ter kokusu ne yaparsanız yapın geçmezzz...
Güzel olmuş. İhtiyacım var böyle paylaşımlar
Ferahlık ve sağlık yan yana. Emotion'a teşekkürler
Aşırı sıcak havalarda günü kurtaran bir ürün deodorant ve kesinlikle her an lazım oluyor bu da emotion ile mümkün
Ter kokmamak sanki ayrıcalık oldu memlekette.
Deodorant + vücut spreyi + saç parfümü
Asla ter kokmayın kızlar...
Mis gibi kokmak ennnn büyük hobimiz
Parfüm mis mis derdorant lavanta yasemin kokulu
Emotion ile ferah saatler
Bol su, kaliteli deodorantlar ve sık duş.
Müthiş koruma ve müthiş koku..
Bilemiyorum Altan bilemiyorum
Bol su içmek, cok yorucu hareketler yapmamak ve roll on parfüm
Bebeken tuzlu suyla yıkamışlar beni terim kokmuyor
Emotion teşekkürler güzel ürünleri var.
Sürsünler toplu taşımaada zorluk çekiyoruz
her duş sonrası kullanmak mantıklı
Harika bir deneyim olurdu
emotion deodorantları kadar freshh taze kokan bir koku koklamadıımm
temiz kokmak önemli tabiki
Ferah portakal 🍊 ve limonlu kokular kullanıyorum
En sevdiğim deodorant bayilirim