Sıcakların bastırmasıyla hepimizin gündemini meşgul eden tek konu: Ter kokusu!
Terleyenin sadece sen olduğunu düşünüyorsan sana iyi bir haberimiz var; herkes terler, ter kokusuyla baş etmek için #BirEmotionYeter! 🌿 💚
📣📣📣 Hemen ödüllü sorumuzu cevapla: Sen ter kokusuyla nasıl baş ediyorsun?
Ter kokusuyla nasıl baş ettiğini #TerlemektenKorkma etiketiyle anlat, en yaratıcı 10 görüşten birini yaz, Emotion #TerlemektenKorkma hediye paketi kazanma şansını yakala!

Terlemekten korkmayanların favorisi Emotion deodorant şimdi yepyeni roll-on formunda!😍
Yeni Emotion Roll-On ile hemen tanışmak için çoook sebebin var:
💚 %99 doğal kaynaklardan elde edilmiş özler içerir.
💚 Alüminyum, paraben ve silikon içermez.
💚 Gözenekleri tıkamaz.
💚 Doğal terleme dengesini bozmadan ter kokusunu önler.
💚 Pudrasız yapısıyla giysilerinde istenmeyen izler bırakmaz.
💚 Gün boyu ferah ve taze hissetmeni sağlar.
💚 Ve tüm Emotion deodorantlar gibi vegandır.
Her anında Emotion sana yeter, hemen incele!
Yazın kavurucu sıcaklarında doğal terleme dengesini bozmadan ter kokusuyla baş edebilmen için Emotion Roll-On yanında!
#TerlemektenKorkma demeye hazırsan görüşünü paylaşarak hediye kazanma şansını kaçırma!
@яüүαмsı
@xKimMiyimx
@kalpsiz-melek
@matemist
@Redamancy-4
@nirhamm
@Çilek_22
@ashleyww
@uyykuusuz
@Melek5334
Hepinizi tebrik ederiz. ❤️
Hediyelerinizi size ulaştırabilmemiz için 7 Ağustos gecesi saat 12'ye kadar ad-soyad, telefon ve açık adres bilgilerinizi @ksBence hesabına iletin lütfen.
Kızlar Ne Diyor
Ter kokusu herkesin asla sevmediği bir durum ama özellikle koku hassasiyeti olanlar için çok daha kötü. Ben de koku konusunda hassas olduğum için bu konuya oldukça önem veririm ve dikkat ederim..
Hayatımda ter kokusuna asla yer vermemek için ;
🌸 Öncelikle koltuk altı temizliği olmazsa olmaz..
🌸 Sonrasında tabi ki de mis gibi bir duş 🚿
🌸 Sonrasında da, Terlemekten Korkmamak için bu konuda oldukça başarılı olan "Emotion" roll-on ve deodorant kullanmak 💕🌺🌹🍃💚💙
Ve bunun sonucunda da kendimi çiçek bahçesinde gibi hissederek hem terlemekten korkmuyorum, hem de asla koku problemi yaşamıyorum 🥰
Herkes terler, bir emotion yeter.. Bu yüzden asla #TerlemektenKorkma 🌸🌸🌸
Yia 😍 Çok Güzel Bilgilendirici Olmuş 😊 @Edameda06
Teşekkürler @Cod2009 🌺
Ansiklopedi gibi bilgilendirici maşallah
Eline sağlık 👍🥰
@erkeksihayvan 😂😂
@Tersy teşekkürler 🥰
Basit kalmış biraz paylaşım cok daha geniş bilgi verebilir dahada acık ve detaylı olabilirdi biraz yüzeysel olmuş
E
D
A... Dilime Saglık 😜
Merhabalar. 🤭 #TerlemektenKorkma
Terlemek ve ter kokusu maalesef ki hepimizin başında olan bir şey. Özellikle yaz aylarında nerdeyse deodorant ve Roll-on lar kurtarıcılarımız oluyor. Ter kokusunu önlemek, ve kişisel bakımını da yapmakta bizim elimizde. Ter kokusu giydiğimiz kıyafetin kumaşın yapısından dahi olabilir. Bu yaygın sorun sürekli sosyal hayatımızı olumsuz etkiler. Ama basit ve etkili çözümlerle ter kokusundan kurtulmak her an mümkün.
Düzenli Duş!
Ter kokusunu önlemek ve başa çıkmanın yollarından biride duş almak. Hem temizlenmek hemde terlediğimiz an rahatlamak için duş etkili çözümlerden biri bana göre.
Kıyafet Seçimine Dikkat Edelim!
Kıyafet seçimi çok önemli bana göre. Doğru kıyafet seçimi ter kokusunum önüne geçebilir. Sentetik kıyafetler cildin hava almasını engelliyor ve terlemeyi ter kokusuna yol açıyor. Bu yüzden pamuklu olan kıyafetler cildin nefes almasını sağlayıp teri emerek koku oluşumunu engelliyor.
Tüylerinizi Düzenli Olarak Alın!
Koltuk altımızda bulunan tüyler bakteri ve yağları hapsediyor. Koltuk altında bulunan tüyleri düzenli olarak temizlediğinizde hem kokuya neden olan bakterileri azaltır hemde ter oluşumunun önüne geçer.
Bol Su İçelim!
Terin büyük bir kısmı sudan oluştuğu için daha çok su tüketmeye çalışıyorum.
Emotion Roll-On İle Terlemekten Korkma!
İşte benim vazgeçilmezim. Yeni serisi olan aliminyum içermeyen ve gözenekleri tıkamayan formülüyle ter kokusunu çok güzel önlüyor. Ben resmen kokularıyla Aşk yaşıyorum. Hem uzun süre ferah hissetmemi hemde güne daha güzel başlamamı sağlıyor.
Emotion Natural Blossom Roll-On!
Her mevsimin kurtarıcısı olan bu ürünün kokusu ve bıraktığı his çok güzel. Özellikle hafif koku arayışında olanlara Natural blossom'u şiddetle tavsiye ediyorum. Emotionun her ürünü, hem kokusuyla hemde vadettiği tüm herşeyi yerine getirmesiyle bir kere daha favori ürünümüz olmayı başarıyor. Terlemekten korkma, herkes terliyor. Emotion Roll On Natural Blossom sana yeter. 🌸🌺💗
Emotion Natural Breeze Roll on!
Emotionun bu ürünü %99 doğal özler içeriyor. Hem aliminyum içermiyor hemde gözenekleri tıkamıyor. Bıraktığı his çok güzel, kuruluk yapmıyor ve gerçekten ter kokusunu çok güzel önlüyor. Çok fresh ve çok doğal bi kokusu var. Şöyle diyelim ozaman Herkes terler, sana bir emotion yeter.💚🌿
Emotion Roll-On yanına al gün boyu ferahlığı yaşa. Okulda, sokakta, tatilde, her yerde Emotion Vegan Roll - On seninle 🌱💚
#BizeEmotionYeter!
nfnvvnvnv
Merhaba. :) Terleme tamamen doğal bir olaydır ve vücudun soğuma mekanızmasıdır. Fakat ter kokusu sosyal hayatı olumsuz yönde etkileyen bir durumdur. Bu yüzden bunun üstesinden gelmeyi bilmek gerekir. Bol su içmek, kıyafet seçimine dikkat etmek yine kısmen yer kokusunu önleyecektir.
Ter kokusuyla başa çıkmanın en güzel yolu bence düzenli duş alma akışkanlığıdır. Kişisel temizliğimize dikkat edersek, ter kokusuna sebep olan bakterileri kısmen önlemiş oluruz. Duştan sonra iyice kurulanmak gerekir. Çünkü bakteriler nemli ortamda üreme yaparlar. Ardından özellikle de yaz aylarında mutlaka deodorant/ roll-on kullanımı gerekir. Bence bu zarurî bir ihtiyaçtır. Deodorant seçimi de benim için önemlidir. İçeriginde paraben/silikon gibi kimyasallar olmaması gerekir. Ayrıca vücudun doğal terleme dengesini de kesinlikle bozmamalıdır. Örneğin Emotion markası gibi..
#TerlemektenKorkma
En guzeli senin yorumun harikaaaaa @xKimMiyimx
@1itsdivaonlıne teşekkür ederim canim 😹
Merhabalar 🥳🥳🥳 #TerlemektenKorkma
Terlemekten korksakta korkamasakta kaçınılmaz son gibi 😂😂 yazın kavurucu sıcaklarına dayanmayan vücudumuz kendini rahatlatmak için terlemekte çözümü bulmuş ahh birde kokusu olmasa 🙄 aslında ten temiz olunca oluşan terde o kadar kötü kokmaz kendi ten kokunla karışır. Bir yandan da terleyerek zayiflanada biliyor bunlar iyi yanları tabi pozitif düşünmek de fayda peki bu pis ter kokusu ile kokmak yerine tertemiz olmak için ;
1- tüylerin alimina dikkat etmek lazim ki ne kadar çok tüy var ise o kadar da ter yapıyor koltuk altlarinda ilk öncelik kişisel bakımlara dikkat!
2- terleme boyutlarina göre günlük duş alıp cildimizi temiz tutmaliyiz. Günlük yaşamda olusan okukular tene sinince ve ustune ter olunca pis kokmak kaçılmaz özellikle sigara kullananlar daha çok dikkat etsinler ter kokularına bile sigara kokusu siniyor.
3- duş sonrası miss gibi güvenliğiniz roll-on dedorant cilt temiz olunca kullandığınız ürünler daha güzel koku saçar ve terlemenin önüne geçer. Lütfen terli bedenlerinize kullanmayin..
3- anlık işler oldu diyelim dus alınamıyorsa ıslak mendil ile vücudu temizleyip temiz kıyafetler ile yine roll-on ve dedoranttan yardım almayız.
Tek başına kullanarak hiç bir sey yapmadan temizlik hissini varamazsiniz önce hijyenn sonrada tabiki emotion 😍😍
Ayyy teşekkür ederim 😍😍😍
Herkese merhabalar,
Terlemek bizim doğamızda var ama kötü kokmak asla doğamızda yoktur. Bu yüzden de iyi kokmak herkesin hakkı diye düşünüyorum. Yaz aylarında özellikle daha çok terleyebiliyoruz ve bununla baş etmek biraz daha zor olabiliyoruz. O yüzden de imdadımıza deodorantlar yetişiyor ve bizi bu çileden kurtarıyor. Deodorant bizi ter kokusundan korumakla kalmıyor aynı zamanda iyi bir deodorant seçimi cilt sağlığı konusunda da bizi zararlı kimyasallar içeren diğer deodorantlara karşı da koruyor. Ben koruma sağlayan Emotion markasının muhteşem deodorantlarıyla tanıştığım için mutluyum. Sizce de çok harika durmuyorlar mı? 😍
Ter Kokusuyla Nasıl Mı Baş Ediyorum?
#TerlemektenKorkma
#TerlemektenKorkma
#TerlemektenKorkma
Kendimİ Bu gerçekten artık insanı canından eden sıcaklarda terlemekten ya da daha doğrusu ter kokusunu kendi üstünde taşımaktan rahatsız olduğum için genelde yaptığın çözümler aslında çok basit şeyler herkesin yapabileceği şeyler.
Hediye için çok teşekkürler💛
Selamlar KS ailem. 🍀
Hayatımızın büyük kısmını %90 oranında gün içinde aktif geçiyoruz iş hayatımız da, gündelik yaşam tarzımız işe enerjimizin büyük kısmını yoğun tempo ile tamamlamaktayız. Ve bu enerjili geçirdiğimiz günler de ihmal etmemiz gereken durumlar dan ve hayatımızın parçası olan kokulardır. Vede en önemlisi olmazsa olmazların dan çantamız da cüzdan gibi eksik etmemiz gerekenler den birisi de Roll ondur.
Günümü nasıl fresh şekilde tamamlıyorum vede gün boyu terden korkmadan rahat ediyorum açıklıyorum.
Emotion bu işi biliyor en sevdiğim vede en sık kullandığım naturel Emotion Roll on dur. En sevdiğim özelliği koltuk altına yapmışmaması vede koku olarak enerjik bir koku olduğu için en sevdiğim ürünlerin den birisidir.
Kokunun taze durması gün boyu yoğun tempo da çalıyorsam 2 saatte bir yenilerim. Düzenli olduğu sürece koku taze kalıyor, vede enerjim hiç bitmiyor.
#TerlemektenKorkma
Roll On kokusunu taze tutmak için vede az terlemek için neler yapıyorum hepsini madde halinde söylüyorum
💎 Gün boyu sağlık ve bakımlı olmak bakımdan 3lt su tüketiyorum.
💎 Ter kokusunu en hafife indirmek yaz aylarında özellik şeffaf kıyafetler seçiyorum.
💎 Alışveriş durumlarında, her durum da kullanıldığım Emotion Roll Onu tazeliyorum.
💎 Her zaman yaptığım bir şeyi söylüyorum duş almayı eksik etmiyorum. (Bu en güzel kısmı bence)
💎 Sevdiğim Emotion Roll Onları arkadaşlarıma önermeyi ihmal etmiyorum.
💎 Kokuları çok sevdiğim bir Emotionin farklı kokularını da denemeyi ihmal etmiyorum.
💎 Kullandığım Emotion Roll Onu serin yere koymayı ihmal etmiyorum.
Ağır koku sevmeyenler için Emotion Roll Onu önermeyi şiddetle tavsiye ediyorum. Günlük iş hayatında en çok kullandığım naturel kokusu ile gün boyu enerjimi güzel kullanıyorum. @Emotion
💎 Duştan sonra en sık kullandığım Emotion naturel koku oluyor.
💎 Spor yaparak vücuduma bakıyorum, bu sayede tenime kullandığım kokular tenimde daha uzun süre kalıyor.
💎 Kıyafetlerimi günlük değiştirerek, daha temiz kokuyorum ve bakımımı ihmal etmiyorum.
Her şey için teşekkürler @Emotion her konunun muhteşem hayatımın en enerjik kısmını seninle geçiyorum...
Terlemekten korkma bir Emotion yeter... 🍀🌿
#TerlemektenKorkma 🌿🌿🌿🌿
#BirEmotionYeter🌿🌿🌿🌿
#nirhamm 🌿🌿🌿🌿
Yaz ayı geldi mi terleme seanslarımız başlar. Gerçi biz birkaç aydır bu seansları yaşıyoruz. (Yaşadığım bölge sağ olsun.) Terlemenin ve kötü koku sorununun en büyüğünü yurtta çektim. Odada hepimiz terlerdik. Ama bir arkadaşım terlemenin yanında teri kötü de kokardı. Gururu incinmesin diye direkt olarak uyarmazdık. Dolaylı şekilde şaka ile espri karışık ifade ederdik. Bazen de birbirimize içimizden geldiği zaman küçük hediyeler alırdık. Bazen ona deodorant alırdım. Açıklama olarak da " kendime aldım, sana da almak istedim" derdim. Hoşuna giderdi ve kullanırdı. Böylece kötü koku önlenmiş olurdu.
Tamam, terlemek bizim elimizde olan bir durum değil. Lakin kötü kokuyu önlemek bizim elimizde. Kolay ve pratik çözümler varken insanları rahatsız etmemize pek hakkımız yok.
Kolay çözümlerin başında hepimizin de bildiği gibi deodorant kullanmak var. Bunca yıl Emotion kullandım, hâlâ da kullanırım. Hem cilde zarar vermiyor hem de cildi ıslak bırakmıyor. Deodorantın türü arasında kokularına göre değişiklik yaparım. Yeni kokularını denerim.
Teri önlemekteki diğer kolay yöntem ise sık sık duş almak. Vücudun tamamını yıkadığımızda terin oluşumunu engelleriz. Bu arada duş jeli kullanmak da önem arz eder.
Bazı zamanlarda pudra da kullanırım. Hem terlemeyi önlüyor hem de cildin tahriş olmasını engelliyor. #TerlemektenKorkma
#TerlemektenKorkma
Selammmm✨
Yaz mevsiminde özellikle ter kokusuyla başımız belada 🥺 ben ter kokusunu önlemek için
Düzenli olarak kol altındaki tüylerimi alıyorum.
Bol su tüketiyorum, her gün duş alıyorum parfüm ve deodorant kullanıyorum.
ve herkesin dikkat etmesi gerekiyor kokusuna dikkat edilmediğinde ter kokusuna katlanılmaz oluyor 😶🌫️
Fakat emotionu hiç deneme fırsatım olmadı umarım yakın zamanda deneyimleme fırsatım olur 😍
Merhaba💘
Yaz mevsimindeyiz ve herkesin terlediği gibi bizde terliyoruz. Bunu önlemek için yaptığım işlemleri sırasıyla anlatmak istiyorum.
-Düzenli olarak banyo yapıyorum.
-Kıyafet seçimine dikkat ediyorum terletmemesine özen gösteriyorum.
-Bol su tüketiyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum.
-Her duştan sonra Emotion deodorantımı ve pudra kullanıyorum.
-Ara sıra karbonat, limon ikilisini koltuk altı bölgeme sürüyorum ve rahatlatıyor, kokuyu alıyor.
Terden kurtulmak kolay herkes terler #TerlemektenKorkma 💪
Erkekler Ne Diyor
Terlemek insanın doğasında olan bir durumdur. Lakin terleme sonucunda oluşan kokunun önüne geçmek için düzenli duş almak ya da doğru deodorant, roll-on tercihi yapmak gerekiyor. Piyasada hemen her markanın deodorantlarını görüyoruz. Ama hemen hepsinin içeriğinde doğal terleme dengesini alt üst edecek kimyasal içerikler var. Fakat #Emotion markası bu konuda üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmıştır. İçeriğinde bulunan doğal bileşenler terleme dengesini bozmadan kişiye gün boyu ferahlık sunuyor.
Deodorant tercihimizi, terleme dengesini bozmayan doğal kaynaklı içeriklerden yana yapmak gerekiyor. Deodorant seçimi bu kadar önemli mi dememek gerekiyor. Çünkü kimyasalları içinde barındıran bir deodorant cildimize ciddi zarar verebilir. Bu konuda Emotion Roll-on üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Neden mi doğal içeriğe sahip deodorantlar diyorum. İşte nedeni;
Alüminyum içermeyen deodorantlar gözenekleri tıkamadığı için doğal terleme dengesini bozmaz.
Paraben, silikon gibi maddeler içermeyen, vegan ve doğal kaynaklı içerikli bir deodorantla cildimizi tahrişlerden korumuş oluruz.
%99 doğal kaynaklı Emotion Roll-On alüminyum içermez, gözenekleri tıkamaz. Tüm Emotion ürünleri gibi vegandır. Böylece, doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önler.
Pudrasız yapısıyla da giysilerimizde iz bırakmaz. Gün boyunca kendimizi yeniden doğmuş gibi hissederiz.
Terlemeye ve ter kokusuna karşı 48 saat boyunca koruma sağladığını da söylemeden geçmeyeceğim.
#TerlemektenKorkma
Terlemekten korksak dünyaya gelmezdik, terlemeden kahraman olunmaz ve sonunu düşünen zaten kahraman olamaz. Uzun lafın kısası ben terlemeye gidiyorum konsantıraşlosyonumu bozmayın #BirEmotionYeter ter kokusunu yok eder o halde ne diyoruz. #TerlemektenKorkma zaten bazı erkeksihayvanlar terleme konusunda gayet iyi ekşimsi ekşimsi kokuyor. Buralara hiç girmeyelim 😜😜
Yapma be daha kahvaltı yapmadım 😂
@qamzelm kahvaltı öncesi böyle şeyler okuma bence ☺️
Planlı değildi bir anda kendimi burada buldum 🥹
Ter kokusuyla mücadele etme de en önemli şey bana göre sık sık duş almaktır.
Fakat bu da ter kokusunu engellemede tek başına başarı sağlamıyor.
Bu durumda da, duştan sonra roll-on, parfüm veya deodorant kullanıyorum.
Kullandığım ürünleri seçerken,
Yani güzel kokacağım diye sağlığıma zarar veren bir ürünü kullanmayı şahsen istemem ve bu yüzden de kullanacağım ürünü dikkatle ve seçerek alıyorum.
#TerlemektenKorkma
Terleyebilmek cok faydalıdır aslında vücuttan toksin leri atar gözenekleri acar mikroplardan korur,
Fakat terlemek istemiyorsanız
Sentetik elbiselerden uzak durun, bol soğuk su için, tabiki kuru üzüm , antiseptik şampuan sabunlar, gün içinde duş almak ( soğuk su )
Kola kahve çay tüketiminden uzak durun gibi gibi
Gözenekleri tıkamayan kaliteli deodorant rolonları unuttum pardon kekek
E
D
A
A
A
Ben Tam Olarak Anlamadım Bazen #Terlemektenkorkma Bazen #BirEmotionYeter Zaten Bana Soracak Olursanız Ben Terlemekten Korkmuyorum Günde 3 Defa Duş Aldığım İçin Ama Yinede Deodorant Kullanmak İsteyen Arkadaşlar İçin Emotion Romance'ı Önerebilirim Ama Ben Yine Duş Almanın Taraftarıyım Tabi Sonuçta Terden Korksaydık Trene Binmezdik 😄
Çalışan biriyim ve hareketliyimde bu durumda ister istemez terliyoruz bu durumu ıslak mendil ve kullandığım deodorant var
Ama emotion etrafımdaki insanlar pek kullanmakta ve öneriyorlar bir kerede hediye etmediler ama olsunn her neyse aslında bende kullanmak isterim temizlikten ve guzel kokmaktan yanayım terlemeye karşı ve guzel kokmalar için bu nedenle ürünümü değiştiriyorum ve bende emotion diyorum.
Öncelikle yaz ve kış ayı fark etmez Duş almadan evden çıkmamaya gayret ediyorum.
Dolayısıyla duş sonrası gereken deodorant parfüm gibi şeyler de benim günümü kurtarıyor.
Haa..
Gün içerisinde arada bir bol su ile yüz yıkamayı da ihmal etmemeye çalışıyorum.
#TerlemektenKorkma Ter kokusu tam bir baş belası , kendime bile leş gibi kokuyorum ki başka insanlara nasıl kokmasın? Valla ben çok dikkat ediyorum evde ayrı deodorant el çantamda ayrı deodorant ayrıca cebimde cep deodorantı ie geziyorum ince çizgimdir yemin ediyorum fıs fıs ismail gibi geziyorum :)
Teri engellemek mümkün değil ama kokusunu engellemek mümkün. Yazın havalar çok sıcak oluyor. Haliyle en ufak harekette terleyebiliyoruz. Hele ki ben çok fazla terliyorum. Bu sebeple sık duş alırım. Sık sık kıyafetimi değiştiririm ve tabii ki bunlar yeterli değil. Deodorant kullanmak hem ferahlatıyor hem kokuları baskılıyor. Elimde olsa herkese deodorant dağıtırdım. Temiz hava sahası. 😂
Ter kokusuyla Temizlik, deodorant ve duşla savaşabiliriz. 😎 #TerlemektenKorkma
%99 doğal kaynaklardan elde edilmiş özler içerir.
Alüminyum, paraben ve silikon içermez.
Gözenekleri tıkamaz.
Doğal terleme dengesini bozmadan ter kokusunu önler.
Pudrasız yapısıyla giysilerinde istenmeyen izler bırakmaz.
Gün boyu ferah ve taze hissetmeni sağlar.
Ve tüm Emotion deodorantlar gibi vegandır.
Her anında Emotion sana yeter, hemen incele!