Günlerin yoğun geçmesi normal ama hayat bekletmeye gelmez! 🤩
En koşturmacalı günlerde bile enerjini kaybetmeden her anın tadını çıkarmak istemen çok doğal. Çünkü gülmenin, eğlenmenin, küçük kutlamaların kimseye bir zararı yok! 🎊🪅
Peki, böyle hareketli geçen günlerde tazeliğini korumayı nasıl başarıyorsun?
🧘🏻♀️ Önce hafif bir sabah sporu, arkasından ofis toplantıları, proje teslimleri derken iş çıkışı arkadaşlarla sinema kaçamağı ve keyifli bir akşam yemeği ile gün kapanışı… 🌇 Plan çok, hepsine yetişmeye çalışırken de terlemek kadar doğalı yok! 💁🏼♀️
Sen planlarından geri kalma, ter kokusunu da hiç dert etme diye doğal terleme dengesini bozmadan ter kokusunu engelleyen Emotion hep seninle!

Terlemek doğal, ter kokusunun ise çözümü var!
Gözenekleri tıkamadan, tazeliğini korumanı sağlayan Emotion başka hangi özellikleriyle öne çıkıyor, gel beraber bakalım:
✨ Vücudun doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önler.
✨ Alüminyum içermez, gözenekleri tıkamaz.
✨ Geniş koku skalasından en beğendiğini seçebilirsin.
✨ Pudra içermez.
✨ Leke bırakmaz.
✨ Paraben ve silikon içermez. Üstelik Vegan!
Emotion ile eğlenmenin de terlemenin de zararı yok!
Emotion’la en yoğun gününde bile ter kokusunu düşünmez, tazeliğin tadını çıkarırsın; hemen keşfet! 🌸
Sen en yoğun günde bile tazeliğini nasıl koruyorsun? Cevabını bekliyoruz! 💭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
Tabii ki de bol su içerek vücuttaki hidraasyonu dengelemek önemli onun dışında o gün içinde baharatlı yememeye özen göstererek ve tabii ki roll on kullanarak
Emotion kullanarak 🌸💗
Çok güzel bir yazı olmuş teşekkürler #Emotion
düzenli deodorant kullanarak #MisGibiKok
Harika bir deneyim olurdu gadası
Biraz ferahlatıcı bir parfüm, her çantada olması gereken minik bir deodorant ve tabii ki günün koşturmacasında ara ara tazelenmek... Ama en önemlisi, içsel rahatlık! Ne kadar stres yaparsan, o kadar etkilenirsin. Biraz su iç, nefes al, yüzüne bir gülümseme kondur; işte o zaman dışarıya da tazeliğin yansır. Mis gibi kokmanın sırrı sadece parfüm değil, ruhunu da ferah tutmakta.
Koltuk altı botoksu yaptırıyorum, yaz boyu da rahat oluyorum. Kimyasal ürünler cildi karartıyor, ter bezlerinin yapısını bozuyor ve atmosfere de zararlı deodorantlar.
Bundan dolayı, botoksu öneririm kızlar. Ayrıca, koku için çok güzel vücut losyonları var ❤️
Banyo ya da duş sonrası temiz koltuk altına roll on, hemen sonrasında yine koltuk altına bir fıs dedorant ve cilde hafif fıslıklar parfüm. Terlediğinizi hissettiğiniz ve duş alma imkanlarınız yok ise sabunlu su en kötü ihtimal ıslak mendil
Sabah evde roll-on sürerim, çıkarken ise çantama deodorant atarım. Roll-on bana kalırsa daha kalıcı ve deodorant ise acil ve müsait olmayan yerlerde harika bir kurtarıcı.
Deodorant'ı hep Emotion'dan seçerim, gayet hoş ve güzel bir marka.
En hareketli günlerde, malum işin doğasında var terlemek... Tabi ki önce hijyen sonrasında ise Emotion deodorant ile bu iş hemen hallolur.
Mis gibi Emotion her an #MisGibiKok!😉
Teşekkürler Emotion ♥️🙏
en yoğun bile olsa tazeliğimi mis kokumu korumanın basit bir sırrı var Emotion deodorantım. içeriği de tam istediğim gibi hem vegan hem de paraben gibi kimyasal içermiyor. #MisGibiKok -mak için çözüm basitttt! favorim ocean fresh mavi olan 💙
Sık sık duş alarak ve aynı zamanda çamaşır değişikliği yaparak sağlayabilirim. Bunun yanında bu kaliteli emotion deodorantını kullanmayı da tercih ederim.
Evet bir çok deodorant bize ferahlık sağlar bu markayıda kullanırım ve memnunum emeğinize sağlık❤
Ok
Emotion deodorantlarının kokusuna bayılıyorum. Ocean fresh olanı kullanıyorum herkes parfüm sanıyor ve adını soruyor
Güzel kokmak ve kendini iyi hissetmek için önemlidir Bunun için de duş almak temiz çamaşırlar Ve tabii ki deodorant kullanmalı
Önce Düzgün beslenme ve baharatsız bir yemek kültürü, ve de en önemlisi kişisel temizlik kötü kokmamak için.
Teşekkürler emotion! Ben de onu kullanıyorum ve herkese öneririm. Gerçekten Türkiyede ondan iyisi yok. Daha da büyümen dileği ile emotion!
Düzenli duş almak ve aşırı sıcak havalarda beden temizliğine de dikkat edip bu ürünü kullanmak çok büyük etki ediyor
Giydiğim giysilerde leke bırakmadığı için ve vücuduma zarar vermedigi için tabiki emotion şu an tek kullandığım ürün bu zaten
Biri kadınların vazgecilmezi olmalı demişte nedenn sadecce. Kadınların erkekler kadınlardan daha cok kokuşuyor bence
Ben herhangi bir böyle enerji ürettirebileceğini düşündüğüm şeyleri kullanmıyorum hemen bir duş alıyorum bana iyi geliyor
Sürekli dus almayınca rahat hissedemiyorum ya tazeliğini bundan kaynaklı olabilir
Emotion ile koruyorum hep mis gibi korkuyorum.
kücük molalarla dinlenerek terlemeye pek hevesim yok
Sık sık duş alıp koltuk altı için de doğal içerikli deodorantlar tercih ederim
Sık sık temizlik ve bu ürün bundan sonra ki tercihim olacaktır. Emeğinize sağlık
Her bireyin deodorant kullanması önemli. Günlük kullanırım.
Gerçekten çok ferahlatıcı insanı mutlu eden bi kokusu var♥️
valla nasil korurdum bilmem ama tek bildigim , benden bir tane daha yok
ık sık duş alarak ve aynı zamanda çamaşır değişikliği yaparak sağlayabilirim
Değme parfümlere taş çıkartır, koku hipnoz eder. Hangi aromalı koku olduğunu biliyorsun
Deodorantlar arasında ilk 3 de olabilecek bir isim kalıcılığı gayet iyi
Eğer çok mis gibiysem hiç bozmam çokta hareket etmesem olur o gün
Emotion ile tabii ki. Aramızda duygusal bir bağ var isminden de anlaşılacağı gibi
Bol su tüketimi ve duş ile birlikte çok güzel bir ürün
Roll on kullanırım kiyafetimi değiştiririm ve parfüm kullanırım
Rolon kadar güzel başka nirşey yoktur arkadaşlar duştan çıktıktan sonra sürğn sizi serinletir
birsine hediye olarak almışlığım var geyt güzel.
Emotion deodorant sayesinde pis kokular iyice gölgelenmis oluyor.
Piyasada aliminyum bazlı koltuk altı rolonu çok satılıyor. Dikkatli olmak gerek.
kızlar kadar bakımlı olmasak ta bakıyoruz kendımzıe bizde
Emotion kokusu çok zarif çok güzel bir ürün
Hayatımda hiç almadım ama en kısa süre de alıp kullanmayı düşünüyorum 🤔
Koku gerçekten çok önemli bazıları var hayvansı kokuyor parfüm icat edilmemiş gibi 🙄
son dönemlerde çok tercih ediliyor güzel bence
Emotion'un kiraz çiçeklisi çok iyi kesinlikle
Her kokusu muhteşem hoşuma gittiği için ayıt edemiyorum
Doldurma parfümden devam ne zaman lazım olsa elimin altında
Emotion'ın okyanus kokuları favorim kesinlikle bir de kiraz çiçekleri.
Vücudun doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önleyen deodorantlar çok iyi oluyor. Emotion kokularına bayılıyorum hepsini deneme aşamasındayım 🤗
Teşekkürler özellikle hanımlar bu işin ustası tavsiyeleri dikkate alınır
%25 duş sıklığı
%25 yeme-içme ve su
%25 temiz giyinme ve terleme
%25 deodorant, roll on ve güzel bir koku
benim formülüm bu bilmiyorum ne kadar hoşunuza gitti, fakat şimdiye kadar beni hiç yanıltmadı.
Size vücut yerinize karşı Emotioñ ürünlerini kullanın.
Kesinlikle duş almadan dışarıya çıkmayarak ve deodorant kullanarak. hayat aceleye gelmez sakin olmak ve akışına bırakın sadece siz değil kafanızda huzur kokar. :)
Deodorant kullanıyorum güzel kokuları olan çeşitleri var.
Koltuk altıma glikolik asit sürüyorum ve asla ter kokmuyorum
Duş alırım koltuk altı rollonu sonra vanilya vücut sütü ve bodymisti sonra kulak arkama bileğime parfüm
En koşturmacalı günlerde bile enerjini kaybetmeden her anın tadını çıkarmak istemen çok doğal.
#MisGibiKok Emotion en çok kullandığım markadır. Şu ana kadar kullandığım en işe yarayan deodorant gerçekten💕🤩
Güzel prfümlerle edt oranı yüksek olan Emoşun da bunlardan bitanesi kardeşime almıştım çok etkili ve kalıcı
Kadınların en sevdiği konu koku. Bu anlamda erkeklerin de artık güzel kokmak ve güzel koku alma isteğini de gözardı etmeyiniz