Çok seviyordum, duştan çıkınca sıkarsan özellikle tüm gün kokusu geliyor usuk usul... ama bir gün Taksimde arkadaşlarla içmişiz, zil zurnayım ve o zamanlar Gratis gece yarısına kadar açıktı (Taksimde böyleydi, hala böyle mi bilmiyorum) ve sarhoş kafayla gitmişim vanilyalı vücut spreyi almışım😂 millet içince neler yapar ben ne yapıyorum... her neyse vanilya kokusu severim ama bu iğrenç kokuyor velhasıl komple soğudum vücut spreylerinden😂
Bath & Body Works markasının Gingham ve Sweet Pea vücut spreylerini kullanıyorum, ayrıca stok yapıyorum. Şu an da 6 tane var toplamda ve yine alacağım ancak bi süredir Gingham ve Sweet Pea 236 mililitrelik olanlar Ankamall avm'ye gelmiyo, Bath Body Works Shop da maalesef Ankara 'da sadece Ankamall AVM'de var, o yüzden alamıyorum, geldiği zaman ilk işim gidip almak olacak.
Bu arada işi bırakmadın, annenin durumu da gayet iyi Sadece sana beddua etmeyi bırakmam için bana yalan söylüyosun ama etmeye devam edicem. Benim canımı ne kadar acıttığını tahmin bile edemezsin çünkü.
Neyse sen, fazla muhatap olmak istemezsin benimle. Bana umut verip, taktik yapıp benimle oynamasaydın seni bu hayatta en çok ben mutlu ederdim. Neyse geçti artık, sen istemedin. Hayatın umarım berbat olur, çok acı çekersin çünkü ben hasta değildim sadece seni gerçekten, taktiksiz oyunsuz çok sevmiştim. Seni, sadece karakterin için, benim gibi seven birini de bulamazsın. Neyse ya iyi geceler, son kez.
Ben arkadaşınla takipleşmedim, kendisi bana istek attı mecburen ben de takip etmek zorunda kaldım Zaten konuştuğumuz tek konu sendin ve senin yaptıklarındı
Başta dedin ki ilerisi olur, sevgili olalım vs vs sonra her gün mesaj attın 4-5 gün böyle geçti. 2. Hafta full ilgisiz davrandın, umursamadın, bahane ürettin. Senin gibi sürekli telefonun başında bekleyemem dedin ama Instagramda çoğunlukla aktiftin Kısacası seviyorum dedin kendine alıştırdın sonra kendini geri çektin, sıcak soğuk taktiği...
Hatta ben mesaj atmayı bıraktığım hâlde mesaj atmaya devam etti, konuşmayı istemediğim hâlde konuşalım dedi aramak istedi ben reddettim Takipleşiyoduk, ben takipten çıktım onu da çıkarttım ama o yine yazıp istek atmış çünkü düşünceli biri ve senin yüzünden benim ne hâlde olduğunu görüyo
Bak bir kötülüğüm yok sürekli istemedin sevmiyorsun ilgizsin deyip duruyorsun halbuki tam tersi ben anneme bile seni seviyorim diyemem ilk defa sana dedim diyorum ya sana ilkimdin diye
Sen değişmezsin ne yaparsam yapayım sen inanmadın bende vazgecmek zorunda kaldım isterdim seninle ilerde olmak karakterin çok iyiydi çünkü ama bir türlü bana güvenmedin halbuki 1 2 ay sonra gelecektim yanına neyse