Koltuk altına sıkılan deodorantlar vücut spreyi olarak kullanılsa zarar verir mi vücuda?
♡︎𝑒𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎♡︎
Koltuk altına sıkılan deodorantlar vücut spreyi olarak kullanılsa zarar verir mi vücuda?
♡︎𝑒𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎♡︎
Koltuk altı, ordaki bezlerden dolayı ter atma noktasıdır. Burayı baskılamak için deodorant veya roll on kullanılır. Vücut için ideal bileşen parfümdür. O da boğaz ve boyun bölgesine sıkılır ki ten ile birleşip iyi bir koku çıkartsın. O yüzden her tene her parfüm gitmez.
Yani Ben vücuduma Kullanıyorum vücud dediğim heryerime değil tabi 😅 döşe koltuk altı boynuma Zararını görmedim de Fenasini gördüm Nedir diyecek olursanız Sıcakta normalinden fazla terliyor Sıcaklık hissediyorsun oda içinde bulunan yanici madde alkolden kolonya parfüm bunlar da alkol bulunur
Cevap
10Cevap
Selam gadası 🙃
İlla ki etkisi olur. Vücut spreyinin yeri başka deodorantların yeri başkadır.
Verebilir bence o yüzden dikkatli kullanmak gerek
Bence zararı olabilir
vücudun bazı bölgelerini tahriş edebilir, alerjiye neden olabilir
Kurutur ve kotu koku yapar. Tabi parfüm markalarının deodorantlarini kullanıyorsanız bilemeyeceğim.
O da spryi olarak kullanmak daha iyi ☺️ roll on tercihim
Bilmem vücut için parfümler var.. onu tercih ederim
Ben zaten öyle kullanıyorum spordan sonra ve duştan sonra özellikle nolacak amannnn 😃
Evet zarar verir tahriş eder kaşıntı yapar deodorant da alerji belirtileri var bir çok kişide
Verebilir. Vücudun vücut spreylerinden kullansan daha iyi olur bence
İnsan sağlığına zararı olsaydı, üzerinde bunu yazılı olarak belirtmezler mi sence?
Fazla sikmamakta faydavar o nedir öyle görmemişler gibi 😬
Ben açıkçası vücuduma sıkıyorum. Yorumlarda zararlı olduğunu söylemişler. Bundan sonra sıkman herhalde.
vücut spreyini ayrı icat etmişler abla
eda bence kısmen zarar verir
Verebilir çünkü koltuk altı için yapılmış
Verebilir belki arastirmak lazim
Ama neden
Koltuk altim da vucud olarak geçtiği için
Zarar verir evet