Selam,
Bu sıcaklarda gün boyu terlemeyi ve ter kokusunu engelleyecek bir roll-on arayışındayım. Siz roll-on alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Önerebileceğiniz bir marka var mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Bu sıcaklarda gün boyu terlemeyi ve ter kokusunu engelleyecek bir roll-on arayışındayım. Siz roll-on alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Önerebileceğiniz bir marka var mı?

Selam gadası 🙃
Deodorant tercihimizi, terleme dengesini bozmayan doğal kaynaklı içeriklerden yana yapmak gerekiyor. Deodorant seçimi bu kadar önemli mi dememek gerekiyor. Çünkü kimyasalları içinde barındıran bir deodorant cildimize ciddi zararlar verebilir. Bu konuda emotion rool-on üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Neden mi doğal içeriğe sahip deodorantlar diyorum. İşte nedeni;
Alüminyum içermeyen deodorantlar gözenekleri tıkamadığı için doğal terleme dengesini bozmaz.
Paraben, silikon gibi maddeler içermeyen, vegan ve doğal kaynaklı içerikli bir deodorantla cildimizi tahrişlerden korumuş oluruz.
%99 doğal kaynaklı Emotion Roll-On alüminyum içermez, gözenekleri tıkamaz. Tüm Emotion ürünleri gibi vegandır. Böylece, doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önler.
Pudrasız yapısıyla da giysilerimizde iz bırakmaz. Gün boyunca kendimizi yeniden doğmuş gibi hissederiz.
Terlemeye ve ter kokusuna karşı 48 saat boyunca koruma sağladığını da söylemeden geçmeyeceğim.
Genelde roll-on yerine deodorant tercih ediyorum. Onda da paraben, silikon vs içermemesine dikkat ediyorum.
Bir de vücudun normal terleme dengesini bozmamalı. Kokusu da güzel ve ferah olmalı. Agir kokulara gelemiyorum.
Cevap
14Cevap
Yapış yapış bırakmayacak bir özellikte olmasına.
Kokusuna dikkat ederim
İlk başta özellikle kokusuna önem veriyorum daha sonra pudralı olmasına Ve markası da benim için önemli araştırıp öyle alıyorum genelde
Celenes Bu Sweden Mineral Roll-on kullanmaya başladım kardeşimin tavsiyesi ile harika bir ürün
Detoks etkisi var mı yok mı diye çok dikkat ediyorum
Pudrali olmasına, kremsi olmasına, gaz kokulu olmamasina
Hafif kokmasına ve uzun süre kalıcı olmasına bakıyorum
Kokusu ve kullanımına
eskiden çok iz bırakıyordu..
bende yıllardır sprey olarak kullanıyorum..
Ter bezlerinin zarar vermemesine ve kokuyu hapsetme kapasitesine garnierin mineral termal koruma roll-onları benim hoşuma gidiyor ter bezlerinin zarar vermeden terlemeyi engelliyor
Garnier Mineral Termal Koruma Roll-On hem fiyatı uygun hem performansı çok iyi
Deodorant tercihim roll on kullandım bi ara hic sevmedim koltuk altım kremsi islak oluyor kiyafetlerim de islanliyor koltuk alti yeri iyy
Nivea clinical ve rexona clinical mükemmel yaz için... Zira sözde değil gerçekten kalıcı.. Ama sonuçta kimyasal bazlı...
kokusuna bir de pudralı mı değil mi ona bakarım
bence roll-on dediğin kıyafette iz yapmamalı ve kokusu güzel olmalı
uzun süreli kalıcılık, leke yapmaması, güzel kokulu olması
Çiceksi kokular
@inocente
Doğal ürünler var onlari kullanıyorum
Artık dikkat etmiyoruz çünkü fiyattan ötürü alamıyoruz
Doğal içerikli olmasına
Tarihine dikkat ederim
Jagler olsunda 👌🏻
Puan kazanmak için yazdım sorry
Bakmam bile dümdüz alırım