Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı.
Öncelikle ben oturmalıyım, kırlent falan istemiyorum. Kırlentler insandan daha fazla yer kaplıyor. Minderi sert ve yayları derinde olmalı. Kumaşı leke tutmayan kumaştan olmalı ve ayakları kesinlikle plastik tabanlı çelik ayak olmalı. Yan korumalar giydirmeli olmalı çünkü çıplak demir veya ahşap otruma zorluğu yaşatıyor. Sırt kısmında minder bel kısmı içeride iken üste doğru kabarmalı, doğru oturabilmek için bu şart. Ara yastıkları olmalı, iki kişi birbirini rahatsız etmeden ara yastıkla aynı anda oturabilmeli.
Evini nasil bir konsept e gore gore dosediysen koltukta o yonde gider ama yok oyle hic umrunda degilse kiz kiz arkadsindan yardim iste... Ama hic bir zmaan sen en iyisini bilirsin sana guvenirim demeyin.. azicik deger verin hatuna
Ahşap ayakmı ve ayakları yerden temizlik kolaylığı için yüksek altı açık italyan tarzları iyi. Ve sırt dayama kısmı ortapedik bir rahatlık vermeli. Kumaşı silinebilir olmalı. Oturmak ve uzanmak yatmak için ideal olmalı👍 Çünkü ben oturmaktan uzanmaya derken uyuyuveriyorum😊💐
En İyi Cevaplar