Silinebilir ve leke tutmayan kumaş tercih ediyorum ıslak mendille sildiğiniz de bile direk lekeyi çıkartıyor bidaha deterjan ile silmenize gerek kalmıyor.🛋️
Koltuk alırken kumaş türüne dikkat ediyor musunuz?
Genelde lekelenmemesi için maalesef koyu renk tercih ediyorum. Krem ve açık gri renk güneş almayan evler için ideal. Türkiye'de genelde tay tüyü kumaş dediğimiz mikrofiber kumaşlar kullanılıyor en çok tavsiye edeceğim kumaştır. Bu aralar yataklarda da bu kumaşı kullanıyorlar. ikincisi de herkesin bildiği kadife kumaş :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı.
Mecbur ediyoruz çünkü çocuklarım. oldugu için kaliteli , silinebilir ve leke tutmayan kumaş tercih ettim alırken birşeyler döktüklerinde hemen ılık suyla siliyorum
Koltuk alırken kumaş benim için kesinlikle “en önemli kriter” tatlım 😍 Hele İstanbul’da toz, misafir, kahve, çay derken… silinebilir, leke tutmayan kumaş resmen hayat kurtarıyor.
Evde sık sık arkadaş ağırlıyorum, bir kere açık renk koltukta leke çıkarmakla uğraşmıştım, travma kaldı 😅 O yüzden artık mutlaka kolay temizlenen, mümkünse kedi-tırnağına da biraz dayanıklı kumaş bakıyorum. Seninki de tam benim kafam, çok mantıklı seçim 🛋️✨