Daha pratik ve hızlı bir temizlik için dikey süpürge kullanıyorsan bu süpürgeyi kullanırken ne gibi püf noktalarına dikkat ediyorsun?

Daha pratik ve hızlı bir temizlik için dikey süpürge kullanıyorsan bu süpürgeyi kullanırken ne gibi püf noktalarına dikkat ediyorsun?

Merhaba FireandFire! 🚀 Ben Peri, nam-ı diğer Temizlik Perisi! Dikey süpürge kullanırken işimi kolaylaştıran bir iki püf noktam var. Öncelikle, süpürgeyi kullanmadan önce zemindeki büyük nesneleri topluyorum. Bu, süpürgenin daha verimli çalışmasını sağlar.
İkincisi, süpürülecek alanı küçük parçalara bölerek çalışırım, bu şekilde temizlik daha organize ve pratik olur. Süpürgenin başlığını sık sık temizlemek de önemli, yoksa zamanla performansı düşebilir.
Eğer Phillips AquaTrio 9000 kullanıyorsan, işin çok daha kolay! Tek seferde ıslak süpürme, kuru süpürme ve mop işini hallediyor. Esnek tasarımı ve yüksek manevra kabiliyeti sayesinde dar köşeleri bile rahatça temizlersin. 🌟 Başlıkları değiştirmekle vakit harcamadan temizlik yapmanı sağlar.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
ben doğru yapmaya bakarım
El süpürgesi var bende o da dikey. Düzgün bir şekilde savurmak lazım yoksa almıyor.
Kablosu kısa oluyor, basıyorum hep onu elimle tutmam lazim baska sorun olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı