Bebeklere her gün duş yaptırmak pişik oluşumunu engellemeye yeter mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bebeklere her gün duş yaptırmak pişik oluşumunu engellemeye yeter mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yeterli olmaz
Yedikleri ve bezinin altında kalma süresi kalitesi önem taşır kullanılan ıslak mendil ve pişik kremi de etkendir hergün duş pişige iyi olsada hasta yapabilir kuşun kanadından kapar derler gazı vs sorunlwrı bitmez çünkü o zamanda ayaklar karnı ve başı üşür
bebeklerin ciltleri çok hassas olduğu için her gün duş aldırmak iyi değil diye biliyorum bol bol temiz içerikli pişik kremleri kullanılmalı pudra da talk olduğu için zararlı diyorlar sıkmayan pamuklu giysiler veya keten kıyafetler giyilmeli bir de bebeklerin asla termeyecegi oda sıcaklığı 23/26 arası kışın kat kat giydirmek de bebeği terletir oda ısısını ayarlayinca ince giydirince bir şey olmuyor
her gün yıkamak yetmez aksine cildini kurutup pişiği daha da artırabilir kuru tutmak ve doğru kremi kullanmak asıl meselep
Her gün duş yararlı değil hava soğuksa zatürre bile olabilir. Arada bir krem veya pudra kullanmak daha güvenli.
Her gün duş aldırmak pişiği önlüyor gibi görünse de suların kireci ve diğer etkenlerden dolayı cilt tahrişi artıyor
Kışın her gün duş alırsa hasta oolur yazın olabilir
Belki azaltır ama pişik yine oluyor herhalde
Önler bence
Yerim ben onu