Yaş 37. Geçmişte uzun yıllar adet düzensizliği (seyrek adet olma durumu) vardı. Elbette hastaneye gideceğim ama genel olarak sormak istedim. Teşekkürler.
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş 37. Geçmişte uzun yıllar adet düzensizliği (seyrek adet olma durumu) vardı. Elbette hastaneye gideceğim ama genel olarak sormak istedim. Teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Mümkün ama sağlıksız feminizm belası kadınların hayatını alt üst etti üniversiteye gittiğiniz yaşlarda evlenip çocuk yapsaydınız şimdi kocasızlıktan ve çocuksuzluktan öfkeli kindar mutsuz canavarlar olmazdınız 30 yaşından itibaren doğumda daha fazla acı çekilir vücut ve vajina doğumdan sonra kendini toparlayamaz 20’lerde doğum yapmak daha sağlıklı ama feminist dünya aksine teşvik ediyor +30 elastikiyetini kolajenini diriliğini kaybetmiş bir vücut doğumu kaldıramaz
niye mümkün olmasın ki 35 yaşından sonra yani kadınlar ne oluyordu ya menopoz olmuyorsun yani menopoz 40 45-50 yaşından sonra oluyor Benim bildiğim yani çocuk istersen erkeğin beline sağlık
Menapoza girmediğin sürece, eşinin de spermleri sağlıklıysa olur. Adet düzensizliği için tedavi görmen gerekebilir
Bence daha fazla bekleme hastane için bazılarında olmuyor bazılarında 45 yaşa kadar sıkıntı olmuyor
Demet Akalın 42 yaşında anne oldu.
Regl döngün belirler bunu
Yumurta sayımı yaptırdın mı iyiyse durum her gün seks yapıp içine boşalırsa erkeğin güçlüyse hamile kalabilirsin
Tabiki mümkün. İnfertilite bölümlerinde bu şekilde çok kadın var
Mümkün de işte çocuğun büyüdükçe sen de büyüyor olacağından yaş durumu biraz zor bence.
Evet mümkün ama otizmli olma olasılığı yüksek
Annem 38de dogurdu sorunsuz şekilde
Mümkün olabilir yeni mi evlendin?
Evlendiğinde adetin düzene girmiş olması gerek
Zor ama imkansız değil teknoloji ilerledi
Eşim 38 yaşında anne oldu
Mümkün
Mümkün
Mümkün
Neden olmasın, konuşmak ister misin Bu konuda
Konuşalım
Son zamanlar artikkk