8 aylık bebeğime ana menü olarak ne verebilirim?

Kızlar valla bıktım bu ilk çocuğum inanın sormak soruşturmak araştırmak danışmak ve uygulayıp da sonuçsuz kalıp hiç bir şey yapamam dan yoruldum bebeğim ilk doğduğu zamandan berli FORMÜL MAMA İÇMİYOR KESİNLİKLE İÇMİYOR KUSUYOR bazen meme reddi yaptı emmedi zorla verdim meme emdi geri tuttu bu deflarca oldu inanın bu süreçde çok yoruldum şu anda sekiz aylık sekiz kilo diyeceksiniz ki kilosu iyi ama son üç dört aydır kilo almadı ve kilosu stabil duruyor. Ayrıca burada benim amacım kilo aldırmak değil karnı doysun. Meseleye geliyim altı aylık olunca ara ara vererek ek gıdaya başladım şimdi öğlen veya akşam öğün olarak püreler veriyorum karnı doyuyor bazen sadece yoğurt yiyor bir kase. Ama bir bebek üç öğün yemiyor tabiki günde altı yedi defa acikiyor ve emzirmeye çalışsam da artık emmiyor zorlasamda yok yani emmiyor. Bu durum ciddi çünkü gece defalarca uyanyor emziriyorum uykulu olduğu için ama sürekli emzirmedigimden sütüm az ve doymuyor. Ayrıca gün içinde emziremiyorum emmiyor kısaca bana sürekli vereceğim formül mama lazım ama onuda içmiyor biberon değiştirdim yok marka değiştirdim mamanın yok. Bir yakınım bana dediki BEN ÇOCUKLARI PİRİNÇ UNU İLE BÜYÜTTÜM """"BİR KAŞIK PİRİNÇ UNU BİR BARDAK SU BİR BARDAK SÜTÜ KAYNAT VER TAŞ GİBİ OLUR DEDİ Kİ ÇOCUKLARI DA MAŞALLAH İRİ YARI DOMBİK DOMBİK OLUR"""" bende verim diyeceğim ama araştırmam ve doktorumun dediğine göre bir yaş altına süt verilmezmis böbreklerinde sorun olurmuş kesinlikle verilmez bir yaştan sonra su ile karıştırılarak anca verilirmis. Ben böyle deyince çevrem nasıl olur biz çocukları hep inek sütü ile büyüttük bir şey olmadı bir çocuk sende mi var diyorlar. Siz bana akıl verin ben napim süt verdiniz mi vermelimiyim anneler? Ayrıca diyelim süt vermediniz ben bu çocuğa ne verim ne yapabilirim?
8 aylık bebeğime ana menü olarak ne verebilirim?