şu an 2.5 yaşında oğlum var uzmanlar 3 yaşına kadar emzirilebilir diyorlar benim sütüm de en baştan beri fazla fazla geliyor ben de emziriyorum. Görenler falan şaşırıyor sizce garip mi? Bence millet annelik yapamıyor adam akıllı 5 6 ay emzirip bırakıyorlarr. Babası bi şey demiyor bu arada istersen emzir diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba ben ebeyim aynı zamanda emzirme danışmanıyım. Anne sütü EN AZ 2 yaşa kadar verilmeli. Yani siz doğru yapıyorsunuz. Eğer çocuğunuzun yemek yemesinde sorun yoksa emzirmeye devam edebilirsiniz. Sadece sıklığını zamanla azaltmaya çalışın. Bırakma zamanı geldiğinde çok zorlanmasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tam soruna yorum yapacaktım bir baktım ki yorum yapan herkese ters ters cevaplar veriyorsun duydukların işine gelmeyecekse neden burada soru soruyorsun çok merak ettim
012 Yorumla
Soran+1 yılYio herkese değil boş yapanlara
Soran+1 yılİnsan aynı şeyleri duyup aynı şeyleri hep söyelyince sinirleniyor
Soran+1 yılKaç kişiye tekrar tekrar dedim sadece süt içmiyor doktor da dedi bak link atttım bunlar da diyor diye. Yok neymiş omzormo
Soran+1 yılAnaları 3 ay emzirmiş ondan böyle sinirliler herhalde
Soran+1 yılSana da mı link atayım yoksa kulaktan dolma şeyleri söylemeye devam edecek misin
Soran+1 yılAşağılara link attım ona bak bence. Doktor da diyor bu cümleleri diyenleri
Soran+1 yılDediğinin bi kanıtı yok asıl sen duyduğunu atıyorsun
Soran+1 yılDoktorların %90 ı bunu diyor hâlâ neye dayanarak sçylüyorsunuz merak ediyorum
Soran+1 yılBen zaten gene doktorların dediğini yapıcam burada kulaktan dolma şeyleri zaten yapmam maksat birkaç kişi daha öğrensin attığım linkleri.
O yaştaki bir çocuğa fazla faydası olmaz. Farklı yiyecekler yedirmelisin diye biliyorum. Bir de sanıyorum bunu alışkanlık haline getiriyor. İşin kolayına kaçıyor olma ihtimali yüksek.
03 Yorumla
Soran+1 yılTek süt vermiyoruuuum ki zateeen. Köydeyim burada organik her şey varr her şeyi de yediriyorum çocuğuma. Ki faydası olmayacağını da nereden çıkardın anne sütü öyle mamaya benzemez
- +1 yıl
Ben tek başına yeterli olmayacağını söyledim. Yani sizin yediğiniz her şeyden yedirebiliyorsanız beslenme açısından sorun yok. Ancak uzmanlar uzun süre emzirmenin çocuğun kişisel gelişimine ve diş gelişimine olumsuz etkilerinin olacağını söylüyor. Ama bu konuda da ikiye ayrılmış durumdalar. Bazıları da istediği kadar emzirin diyor. Ama çoğunluk, çocuğun bu durumunun cinsel kimliğini bulmada olumsuz etkisi olduğunu, inat döneminin uzamasına sebep olabileceğini, anneye gereğinden fazla bağlanmasına sebep olabileceğini söylüyor.
Soran+1 yılBen emzireceğim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
19Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 916 cevap paylaştı.
u +1 yılYanlış değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2.5 yasina kadar da pek gorulen bir sey degil ama fazla fazla gelmesi tabi istiyorsan yap ama cok fazla sarkma da yapmaz mi sonradan bu kadar emzirmek 2.5 sene durmadan. Gorenler nasil goruyor ki zaten. Babasi bir sey demiyor derken evli degilmisin
016 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim tabikiiii yani babası karışmıyor bırak falan demiyor istersen emzir diyor
Soran+1 yılYani çocuğum meme istiyor dışarıda avm de mesela görenler tuhaf bakıyor ya da eve misafire gelenlere bazılarına garip geliyor ama bence olması gereken bu
Cevap sahibi+1 yılO ne desin ki zaten onluk bir durum da yok karismiyor sen bakiyon yediriyon diye iyi buluyordur napsin adam ama zaten kocaman olmus 3 yasina varacak benim bildigim boyle bir bucuk yas civari birakiliyor sanki
Soran+1 yılYani ilk çocuğum bu bilmiyorum bende pek sarkma yok bence sarkma memeyi çekiştirince olur öyle yaptırmam ucunu emiyor sadece
Soran+1 yılYok yaa insanlar sütü falan olmadığı için bırakıyor uzmanlar 3 e kadar çok sağlıklı diyor. Hadi 3 ü geçtim 2 2.5 yaşına kadar emzirilmeli bence
Cevap sahibi+1 yılOyledir tabi de sut bu sonucta ici doluyor, gerci belki halen emzirdigin icin bir sey belli olmamistir pek daha sonra bitince birakinca emmeye baslar sarkmalar, ben oyle biliyom cok duydum cunku. Gerci memenin de buyukluguyla alakali bir durum mu onu bilmiyom tabi.
Yani o da iciyorsa bir sey diyemem tabi anne sutunu oyle bir zarari da olacagini sanmiyorum ama yasi da kendisi de artik buyudu yuruyor konusuyor diye dusundum akli da basina gelmeye baslamistir ufaktan hatirlamaya baslar hani
Soran+1 yıl2.5 yaşındaki çocuk nası hatırlasın yaa benim gözümde o daha minicikk
Soran+1 yılYani öyle 60 lık teyzeler gibi sarkmam yok gayet normal. Pek dert etmiyorum olmadı iki estetiğe bakar 🙂🙃
Cevap sahibi+1 yılAnasi gozunde miniciktir tabi ksdfjfk
Cevap sahibi+1 yılO teyzelerin ki de mashallahi var yere degecek nerdeyse baya buyuk eski toprak insanlari ne yiyip ictilerse koca koca hep ksdjfksdjf senin ki daha ufaksa pek dert olmaz tabi ama olmadi dedigin estetigi de olabilirsin
Soran+1 yılYani 85 beden. Aynenn olmadı estetik oluruz hem daha da iyi olmuş olur
Cevap sahibi+1 yılEstetik genelde pek guzel olmuyor ama asko ben pek taraftari degilim sonucta dogallik disina kaciyor bide icine silikon falan da dusunuyorsan temelli gidiyor gogusun estetikligi goruntu olarak cok sapit durmasi ne bilim benim pek hosuma gitmiyor ama sen begeniyorsan yaptir tabi gerci kocan ne diyecek o begenecek isteyecek mi o da var 😅
Soran+1 yılYa haklısın bazıları şişirilmiş balon gibi duruyor gerçekten iğrenç. O büyütme olayındansa sadece sarkıklık için de yapılan şeyler var diye biliyorum. Tam araştırmadım
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru var oyle, sarkik memeyi alttan nasil yapiyorlarsa bi mudahaleyle bir kismini kesiyorlar mi artik tam emin degilim ama iste o sarkik kismi gidiyor biraz daha yukari kalkiyor diklesiyor. Sen bi iki uc cocuk daha yap (yaparsan tabi) ve hepsini boyle 3 yasa kadar emzir 6/9 sene emzirmis olacan en son bak memen ne halde, sonduyse iyice yaparsin olmadi sanslisin zaten en temizi
Soran+1 yılAynen şimdi hem düşünmüyorum hem de ihtiyaç yok. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBencede. Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu açıklayıcı olur diye düşünüyorum
https://www.ntv.com.tr/amp/saglik/dahiligin-sirri-anne-sutu,g3GUPm_N3EG7SHhyQTxDPg
00 Yorumla
+1 yılYanlış değil ama 1 yaşından sonra o sütten alacağını almış oluyor sonrasında gereksiz emziriyosun, şu yaşında ek gıdaya daha çok ihtiyacı var gelişimi için, anne sütünün ona şu an pek bir getirisi yok yani
08 Yorumla
Soran+1 yılTek süt vermiyorum tabikiiiii
Soran+1 yılDoktorlar sağlıklı diyor yapılması iyi olur diyor. Anne sütüyle normal besinler arasında çok fark varr.
- +1 yıl
Tabii ki fark var gelişimi için ilk 6 ay şart zaten ama sonrasında bi faydası olmaz pek çocuğa, çocuk sever sende emzirmeyi seversin yazı da da dediği gibi negatif bi nedeni olmaz ama çok bi getirisi de olmaz, benim çocuğum olursa 1 yaşından fazla emzirmem kendi başına uyusun eğlensin bana meme yüzünden muhtaç yapışık falan olmasını istemem
Soran+1 yılÇocuğum muhtaç yapışık falan değil ne alakaaaa? Köyde büyütüyorum doğal ortamda büyüsün diye burada her yer yeşillik hayvanlar falan. Yani normal olan şey öyle yapışıklık olmuyorrr. Hem dediğim gibi anne sütü yararlı nası getirisi olmuyor ya.
- +1 yıl
Bebeğim sen emzirmek istiyosan emzir, çocuğuna bi faydası olduğunu ona iyi geldiğine eminsen emzir, kendini böyle iyi hissediyorsan çocuğun için iyi olanın bu olduğu düşünüyorsan yap anne olan sensin senin çocuğun onun ihtiyacını senden daha iyi kimse bilemez.. ama anne sütü öyle sanıldığı gibi çok mucizevi Bi süt değil 6 aydan sonra içeriğinde ki besinler çocuğa yetersiz kalıyor o süt sadece bebeklik döneminde gelişimi için ihtiyaç, sonrasında ek gıdayla desteklersen iyi olur kötü olmaz ama her şey çocuk için değil, ona iyi bir anne olmak istiyosan kendine de dikkat etmelisin, yediğin besinlerin vitaminleri faydaları çoğu anne sütüne gidiyor sende biliyorsun, senin erken dönemlerde daha hızlı diş kaybına eklem sağlığına fizikî durumuna vb birçok şeye eksisi oluyo, bi anne adayı olarak ben yapmam 1 yaşından sonra devam ettirmem
Soran+1 yılZaten köydeyiz ambalajlı hiçbir şey yok burada her şey organik. O da ben de başka şeyler de çok yiyoruz kan tahlili yaptırdım. Bi sorun da yokmuş ben de. Ben seviyoruö çocuğumu emzirmeyi bemim gözüme daha minicik gözüküyor
- +1 yıl
O zaman mesele yok devam 💜
Bu sutle alakalo birseu değil. Çocuğunda otizm belirtisi olabilir. Hele hiç konusamiyorsa sorun ciddi derhal psikolaga ve çocuk gelişimine baş vur evladim
04 Yorumla
Soran+1 yılNeeeeeee alakaaaaaaaaa aw yaaa nerendeeen uydurdunnnn bunuuuuuu?
Soran+1 yılGtünüzden bilgi üretmeyin artık ya allahallaaaa
Soran+1 yılSen git kendine yaptır otizim testini aw çocuğuuuy
Soran+1 yılYettinizzz beee ananız sizi 10 gün emzirmeye gocunmuş belli
+1 yılEmzirmekle annelik olmuyor
Ama 2 yasinda sonra verilen süt boş süttür
Artık büyüdüğü için vitamini proteini yiyeceklerden almalı17 Yorumla
Soran+1 yılZateeeen başka şeyler de yiyorrr köydeyizz her şeyimiz organikkk ambalajlı ürün bile yemiyor.
Soran+1 yılHem niye boş süt olsun nereden uydurdun
Soran+1 yılUzmanlar bile diyor bunu.
- +1 yıl
Ya kardeş emzir o zamannnnn
Ne soruyorsun bizeeee
Çocuğun zaten yiyip içiyorsa emzirmeye ne gerek vaaarrrrrrrrr onu diyorum bendeeeeeeee
Sen emzir 10 yaşına kadar
Bana göre 2 yas sonrası gereksiz sana göre gerekli sen emzirrrr
Soran+1 yıl10 ne alakaaa abarttt.
Soran+1 yılEmziririm zateeen sütüm vsr ki emziriyorum
+1 yılEk gıda vermiyorsan başlamalısın ve kademeli olarak sütten kesmelisin.
10 Yorumla
+1 yılbilen bi doktora sor emzirme deriz sorun olur emzir deriz sorun olur yanlış bi yönlendirme yapmak istemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılDoktor 3 e kadar bile normal dedi
çok alışıldık bir durum değil ama sürekli değil de az olmalı çünkü o yaşta sık emzirmek başka orunlara neden olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şeyler de yiyor tabiki ama annesiyim sonuçta niye ağlatıyım ki rahat rahat emsinn
Soran+1 yılOrun ne demek
Soran+1 yılNe gibi sorunlar ki
Soran+1 yılÇocuk doktoruna sordum sorun olmaz dedi 3 ten sonra emzirme yavaş yavaş bıraktır memeye doyduğuna kolay bırakır zaten dedi
Zaten 3 yaşına kadar olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum?
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bazıları saçma sapan bahanelerle 5 6 ay emziriyor sadece. Yoksa olması gereken bu evet.
Hiçbir şey olmaz, arslan gibi olur... Ben 3.5 yaşıma kadar emmişim
03 Yorumla
Soran+1 yılEvettt yaaa aşırı sağlıklı olurrr iştee. Bahane arıyanlar 6 aylıkken bırakıyor emzirmeyi. Emziremiyorum sevmiyorum demiyor daa...
Soran+1 yılBence de.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır hiçbir sakıncası yok. Ek gıda ile beraber arada sütünü de verebilirsin. Ama artık yavaş yavaş kesmeye başlasan iyi olur, zira alışma süreci vs. bu yaş grubunda zaman alıyor. Yaş ilerledikçe sütten kesilmesi daha zor olur.
00 YorumlaDostum sütten kesilme yaşı 2 dir.
Emzirmeyi kes
03 Yorumla
Soran+1 yılNerenden uydurdun? Kesmicem
Soran+1 yılHarbi söylüyorum nerenden türettin bunu yani? Onca uzman aşırı sağlıklı diyor sana mı kaldı oğlan
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar efendim. Öncelikle ne sıklıkla emziriyorsunuz ve normal yemek yiyor mu bu dengeyi bi oğrenebilirmiyim
06 Yorumla
Soran+1 yılEveet tabikiii yiyor köydeyiz her yediği doğal ambalajlı ürün vermiyorum çocuğuma
Soran+1 yılBelli bi sıklığı yok ya değişiyor aşırı sık da emzirmiyorum zateen ama sütüm hâlâ çok
Cevap sahibi+1 yılÖn dişleri ne durumda? Uzmanlar 2.5 yaşa kadar emzirmen en iyisi diyor en iyisini yapıyorsunuz ancak maalesef çoğu çocukta ön dişlerde ayrık oluşuyor öyle gelişiyor ve konuşma bozuklukları görülüyor bunlar umarım sizin çocukta olmaz. Peki eşinizde emiyor mu anne sütü çok faydalı olduğu için soruyorum yanlış anlama olmasın
Soran+1 yılYani ön dişlerde ekstra ayrıklık yok. Benim de babasının da dişleri düzgün zaten
Soran+1 yılBabası az da olsa emiyor evet
Cevap sahibi+1 yılYok sizin demiyorum bebek böyle 3 yaşına kadar falan emince dişlerde bozulmalar oluyormuş yani cocugun dişlerinde hatta bu yaştaki çocuklara pipet ya da suluk gibi şeylere çok kullandirmayin bardaktan içmeye alistirin ön dişler bu suluğun ağzınin şekli nedeniyle üst orta dişlerde ayriklik olusuyormuş bu meme içinde gecerliymiş. Bunu biraz daha arastirip yazarım. Eşinizin içmesi güzel sağlıklı olur ancak bu nedenle mi içiyor yoksa cinsel zevk aldığınız için mi emiyor çünkü o emerken ikinizde zevk aliyorsunuzdur
+1 yılDinen 2 yaşına kadar emzirilr. Ondan sonrası zaten faydası yok sütün. Bence kes hemen.
00 YorumlaYani normal yemek yiyorsa Skinti yok ama birakabilecegin zamandasin
00 YorumlaBen de emzirmiştim kendi bıraktı sonra.. valla geliyirsa emzir anne sütü bağışıklığını güçlendiriyor, beynini daha iyi calistiriyor. Ama herkesin icinde kesinlikle emzirme kadinlar var ne olacak deme
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılMama yiyen de büyüyünce aynı oluyor meme yiyen de sen bilirsin emzir emzirebildiğin kadar 18 yaşa kadar devam😂
00 Yorumla
+1 yılBence gayet normal sağlıklı olur baya çocuk anne sütü başka
00 YorumlaHer damlası şifa bırak emsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılDoktor musun al oku o zaman. Fake senii
- +1 yıl
İstersen 10 yaşına kadar emzir abisi, bana ne ki? :))
https://youtu.be/1yVRQuy5hp4?si=49O66btWwJrcsOWI
+1 yılHiç bir şey olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılBence deee ya. Yok neymiş getirisi yokmuş yok neymiş memeye yapışık çocuk büyütüyormuşummm. Her şeyi yediriyorum oğlumaaa süt de veriyorum. Sütü az gelir herkesin bende çok diye kıskanıyorlar 😅
- +1 yıl
Bi kuzenim var 4 5 yaşlarına kadar biberonla süt içti 2 ya da 3 yaşa kadar emzirildi gayet sağlıklı şu an
Soran+1 yılZaten uzmanlar bunları normal buluyor. Sütü azsa anca öyle bırakılır emzirme. Onun dışında 2.5 3 e kadar çok iyi
- +1 yıl
Olabilir şu an emmiyor gerçi 10 yaşına geldi nerdeyse
Soran+1 yılHımm büyümüş abi olmuş 🙂
- +1 yıl
Erkek değil kız
Soran+1 yılAbla olmuş o zaman🙂
- +1 yıl
Kendisi en küçüğü😂
Kime ne abicim emzir gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim bazıları büyük diyor merak ettim fikirleri sordum
Gizli Üye(36-45)+1 yılGarip bir yani yok. Ama artik birakabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yaşına yaklaşınca bırakmayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDinen bile 22 ay. O da senin keyfine kalmis
Soran+1 yılYani bebeğime nasıl bakacağımı dine sormuyorum. Sütüm geliyor emziriyorum doktora da sordum sıkıntı yokmuş hatta gayet sağlıklıymış bebeğim
Cevap sahibi+1 yılGeri ze kali. Daha assagisi olmasin diye dinen oyle tabsiye edilmis. Go tu nu s. k tigimin koca me me li sa lagi..
+1 yılEn fazla iki buçuk
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz fazla sanki
00 Yorumla
+1 yılGarip o kadara gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂 çocuğu nur topu gibi mi yapacaksın
029 Yorumla
Soran+1 yılValla anne sütü çok yararlı. Bence yapay aşırı vermeye gerek olmadığını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAma yaşı olmuş 2.5 bence fazla gibi bu kadar süre sonra memeden olmak istemez?
Soran+1 yılÇocuk doktoru daha kolay bırakır bütğk ihtimalle diyor. Bilmiyorum ağlaya ağlaya memeden kesmek istemiyorum çocuğumu
Cevap sahibi+1 yılAma doğanın kanunu bu insan alıştı mı kesemiyor ki? Acaba doktor ne kadar doğruyu söylüyor?
Bazen çocuğun olması gerekir insanın 😂
Soran+1 yılYa bu 3 yaşına kadar emzirmenin garip olmadığını bir ton doktor söylüyor o kolay bırakma konusunda doktor öznel olarak söyledi. Ama öyle şımarık değil yani çocuğum
Cevap sahibi+1 yılBen daha 3 yaşına kadar çocuk emzireni görmedim ilk defa bir soruda denk geliyorum şaşırdım hala şaşkınım belki de doğru söylüyor olabilirler ama doktorlara güvenmek ne bileğim şu an şımarık değil ileriki zamanda her alanda yapışacak oraya?
Soran+1 yılZaten 2.5 yaşında yapışsa yapışırdı birde biz köyde yaşıyoruz şu an. Yani doğa ortamı çok buradaaa başka şeylerle de oyalanıyor
Soran+1 yılÇocuğumu telefona bağlı büyütmek istemiyorum
Soran+1 yılYani 3 ü geçtim bi 2 si kesin var bence. Sen kaça kadar sanıyordun ki
Cevap sahibi+1 yılYani sen demek istediğin yapışmıyor her zaman sadece sen süt vermek istediğin zaman yani başka şeylerle oyalanmalı yani unutmalı onu çünkü belli bir süre yapabilir onu onlar için de yapamaz yani ben ilk defa senden duyuyorum 2,5 yaşındaki çocuğun emzirildiğini çocuğunu telefona bağlı büyütme ama memeye bağlı da büyütme sonra yarın öbür gün benim gibi meme bağımlısı olur 😂😂 işin şakasıydı bu ama gerçekten telefona bağlı büyütmek istemiyorsan memeye bağlıda da büyütmemelisin? Bence 1 yaş hatta bir buçuk yaş olabilir ama onun fazlası bilmiyorum değişik geldi
Soran+1 yılNe 1 yaşı yaa o yaşta niye durmadan mama veriyim olması gereken bu zaten. Doktorlar 3 ditor hadi 2 de olabilir ama 1 aşırı küçük
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl1 yaş diye en azını söyledim yani 1.5-2 yaş arası daha makul mama ile besleme zaten 3 yaş çok fazla ama çocuğun kaç kilo şu an? Evet katılıyorum 1 çok küçük ama
Cevap sahibi+1 yılAçılmıyor video?
Soran+1 yılPardon yanlış link atmışım
Soran+1 yıl15
Cevap sahibi+1 yılAma Dünya sağlık örgütü burada kararı anneye ve çocuğa bağlıyor diyor ki anne veya çocuk ne kadar zaman isterse yani kesinlikle 2 yaş üzeri olmalı demiyor kararı sana bırakıyor nasıl 15 ?
Soran+1 yılKiloyu sormadın mı
Cevap sahibi+1 yılKilo 15 2.5 yaşında ve bu çocuk :) minnoş şey hehehehe ama biraz meme sütünü kesmeye başla bence gerçekten ya
Soran+1 yılBoyu da uzun amaa babasına çekicek herhalde😅
Soran+1 yılNormalden 1 2 kilo yaa fazla değil
Cevap sahibi+1 yıl😂 erkeğin boyu uzun olmalı bunu hep söylerim
15 kilo fazladır ama :) gerçi o yaşına kadar anne sütü içiyor normaldir öyle olması 😂
Soran+1 yılHerhangi bi yerde fazlalığı yok 14 15 değişiyor kilosu.
Cevap sahibi+1 yılSen bu çocuğu ne ile besliyorsun demezler mi sana
Soran+1 yılDerlersee sütümle besliyorum derimmm😅
Cevap sahibi+1 yıl😂 sonra bütün dünya sutunle beslenmek istiyormuş 😂
Soran+1 yılKıskanıyorlar kıskanıyorlarrrr😅
Cevap sahibi+1 yılKim olsa kıskanır 😂 ben bile kıskandım şu an
Yanlış olur
04 Yorumla
Soran+1 yılBen doğru olur diyorsam doğru olur.
Soran+1 yılErkek olarak bilmediğin şeylere de fazla karışma
Soran+1 yılDoktorlar bana özel önermiyor herkese göre öneriyorlar
Keyfin bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ben nasıl istersem öyle.
+1 yılYa birakmazsa 🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılDoktor kolay bırakır memeye doyduğuna dedi. Ki ağlaya ağlaya da bıraktırmak istemiyorum zaten
- +1 yıl
Bence 2 yaş ideal, hiç denedin mi bıraktirmayi
Soran+1 yılHer xaman aynı sıklıkla emmiyor tabi
- +1 yıl
Peki
m +1 yılEmzir
00 Yorumla
+1 yılYanlış değil
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Emiyor mu hala