Gelişimini olumsuz etkiler. Hiç değilse başkası emzirsin ya da hiç bebek yapma yazık etme minicik bi cana. Hem o süt memelerinde kalırsa göğüslerin ağrır diye biliyorum
Daha önce iki akrabamın bebeği doğar doğmaz vefat etmişti. Bebeklerin anneleri bu sorunu yaşadı. Ayrıca biriken süt göğsünden istemsizce akıcak sütyenin ıslanıcak göğüs pedi kullanmazsan yani sebebini anlayamadım ama çocuk yapmasan senin için daha iyi sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bebek için anne sütü şart. Neden istemiyosun ki emzirmesen de göğüslerini sağman gerekicek
Sağmakta istemiyorum normal süt içse olmaz mı
Gelişimini olumsuz etkiler. Hiç değilse başkası emzirsin ya da hiç bebek yapma yazık etme minicik bi cana. Hem o süt memelerinde kalırsa göğüslerin ağrır diye biliyorum
Sen bunu nereden biliyorsun
Daha önce iki akrabamın bebeği doğar doğmaz vefat etmişti. Bebeklerin anneleri bu sorunu yaşadı. Ayrıca biriken süt göğsünden istemsizce akıcak sütyenin ıslanıcak göğüs pedi kullanmazsan yani sebebini anlayamadım ama çocuk yapmasan senin için daha iyi sanki
Annen seni yeteri kadar emzirmemiş sanırım böyle bir soru sorabildiğine göre
ilk 6 ay anne sütü şart yoksa böyle oluyorlar 😄
E olur canım, beraber makarna yersiniz n'olmuş yani.
yok kız niye emziriyon ki aptamil mamaları oluyo mama yedirirsin
Mecbursun. Öyle saçma şey mi olur
Niye ki
Kardeşim kafan mı güzel?
Yoo
Ama o beslenmek zorunda
Çocuk gelişimini olumsuz etkiler.
Normal süt anne sütünün yerini tutmaz.
Sen anne olma boş ver sana göre degil
Yoo severim bebekleri de emzirmem
İşte git başkasının bebeklerini sev sen bebek falan yapma..
Yapicam.
Yaparsan o zaman seve seve emzirecrksin altını değiştirip kakasını temizleyeceksin
Emzirmicem ama altını değiştiririm
Peki neden emzirmiyorsun memelerin büyür die mi
Tam tersi
Nasl
Umarım olmaz tövbe tövbe allahım affet sen
neden emzirmek istemyiorsun
Sadece bebeklerin özgürce emmesi ne kadar sacma
Evet şarttır
Niye sart ya anlamadım normal süt içsin iste
bebek ölür
sana şart değil
Hiç doğurma o zaman