+1 yılDeğişim... Bir kaç hafya baktım bebeğe, ama o bez değişimi mahvediyor. Valla anneler babalar nasıl yapıyor şaşırıyorum. Onun dışında ama çook mükemmel bir şey yaaaa
Bebiş bebiş. Böyle yumuşacık ısırasım geliyor. Bir de çocuklar beni çok sever. Direk ısınıyorlar. Oynamayı öok seviyorum bebeklerle00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYoğenimin bakımını ben yapardım. Ve kolik bebekti süreklı gaz çıkarma egzersizleri yapıyordum çok yorucuydu. Altını değiştirirken çok zorlaniyordum hareketli bebekti durmuyordu
01 Yorumla- +1 yıl
Öffd yeğenim olucaktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 929 cevap paylaştı.
u +1 yılYorucu komple
00 Yorumla Hasta oldukları zaman en zor zamanlar diyebilirim, diş dönemi özellikle azı dişleri zor süreç oluyor. Yenidoğan döneminde gazdan çoook çektim birsürü gaz damlası kullandım 4. Ayın sonunda şükür gaz problemi kalmadı. Bebek bakımı genel olarak zor ama anne olmak, ebeveyn olmak o kadar güzel ki zorlukların hepsini aşıyorsun bi gülüyor zorluk, yorgunluk sanki hiç yaşanmamış gibi oluyor
10 YorumlaYıkarken çok zorlandım çok küçüktü çünkü 🙂
Çoğu zaman lavaboda yikardim 2 büyük havlu bile onu desteklemeye yetmezdi 😊 birde giyindirirken 🤦🏻♀️ hep parmaklarini sayardım hepsi tam mi diye aklım çıkardı parmaklarına zarar vereceğim diye 🤍15 YorumlaKolik dışında hiç bir şey zorlaması beni. Kulağıma işedi zorlamadı, kulak mememi emdi zorlamadı, yüzüme işedi zorlamadı, altını temizledim hiç zorlanmadan. Ama kolik beni benden aldı 6-8 ay.
10 Yorumlaİki çocuğumda da gaz ve uyumama sorunları beni çok zorladı hala zorluyor.
Bir de ağlamalarına asla tahammül edemiyorum, bazen oturup bende ağlıyorum. 🤣
00 YorumlaKardeşlerimin bezini ben değiştirirdim hep çok zor bir şey. Koruyucu maske taksam bile faydasız kalıyordu
00 Yorumla
+1 yılHer türlü zor ama en çok hastalık zamanları zorluyor
00 Yorumla
+1 yılBebeğin kendisi :D Yeğenlerimde çıraklık yaptım ama böyle bişi yok
00 Yorumla
+1 yılKendi çocuğum yok ama yeğenlerime bakarak çocuk büyütmenin genel olarak yorucu olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKomik ve ağlama krizleri beni cildirtmisti onun dışında zorlamadi hcbirsey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurun temizliği ve bu bir sebepten emmiyordu çeşit çeşit şeyler dedi doktorlar biri gaz dan diğeri burnu dolu ondan vs vs
00 YorumlaÇocuk babası diyilim ama bez değiştirmek karanlık kabusum olur her halde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebek bezi değiştirmedim ya da beslemedim. Ama bebekleri severken uzun süreler baktım. Bebek eğlenirken ben daha çok eğlendim 😄
00 Yorumla
+1 yılGaz sancısı ve uyku problemi
10 Yorumla
u +1 yılKesinlikle pişik ve isilik
10 YorumlaUykusuzluk net.
00 Yorumla
+1 yılGaz çıkartmaya
00 Yorumla
+1 yılHenüz anne değilim. Ama ilk zamanlar zorlarmış
00 Yorumla
+1 yılEn zoru banyo yaptırmak giydirmek ya 😩
00 Yorumla