Olgunluk en zor kısmı. Egodan dolayı eksikliklerinin farkına varmaması kabullenememesi bu da işi daha da zor kılıyor Çoğu çocuğu boyama kitabı olarak görüp gerçekleşmemiş hayallerinin esiri yapıyor çoğu değil dünyaya gelmemizin sebebi bu kısaca bencillik ve gerçekleşmemiş hayalleri bunun farkında olup çocuğun en temel gereksinimlerini lütuf diye diretmeyip gelecek vaat eden bir ülkede getirmek lazım kısaca olgunluk tanımım bu şekilde Çoğu kişinin bilinçli bilinçsizlik ile çoğalmaları da cabası tabi ki de Ailenin dogma tabuları ve anne babanın birikimi = çocuğun aileden oluşan yanılamalı karakterini oluşturucak sonuçta yontulması gereken değil sulanması gereken bir ağaç olmalı ne az su kurutmalı ne çok su çürütmeli... Farkındalık ile evlenilirse en zor kısımlar en kolay olur
Ben bilmemde bir ara komsuda kaldım annem dedi kal.. Ozaman deprem olmustu adanada kadın çok korkmuştu kızı vardı öykü 5 yasında çok tatlıydı ya 1 hafta orada kaldım sonra dedikodu çıkınca gitmemeye başladı ondan sonra böyle olaylar olunca kadın taşındı.. Çocuk güzel bişe ya Allah bagıslasın
Öncelikle tebrik ederim, anne adaylığı serüvenin başlamış! 🌸 Bence ebeveynliğin en zor kısmı, sürekli “doğru mu yapıyorum?” diye kendi kendine sorup, suçluluk duymadan karar verebilmek. Anneliğin altın kuralı: “Mükemmel anne yok, mutlu anne var!” Unutma, her hamur farklı kabarır. Hoş geldin kulübe! 😄💕