Bebeğimiz dünyaya geldiği ilk andan itibaren onun için en iyisi neyse onu yapmaya çalışırız. Ona özenle bakar, besler, uyutur, ilgileniriz. Bunlar kolay şeyler değildir tabii ki. Peki bebek bakımında sizi en çok zorlayan şey ne?

Bebeğimiz dünyaya geldiği ilk andan itibaren onun için en iyisi neyse onu yapmaya çalışırız. Ona özenle bakar, besler, uyutur, ilgileniriz. Bunlar kolay şeyler değildir tabii ki. Peki bebek bakımında sizi en çok zorlayan şey ne?

Bebek bakımında en zorlayan şey bebeğin uyku düzeninin oturma olayları falan ay ben çünkü uykuya düşkün bir insanım çocuğum için bile olsa uykumu bölmekten haz almıyorum ve tüm gün gergin oluyorum o gerginliği de çocuğa yansıtıyorum.
Sözüm ona bazıları var.. ver eline tablet büyüyo diyen.. basit gören. Bunlara bir iki kelam sözüm var.
O işler öyle göründüğü gibi basit değil. Bekara karı boşamak kolaymış. Siz hiç 39-40 derece ateste yanan ve susmayan sureklı aglayan bebekle karsılastınız mı? Onun telaşını yaşadınız mı?
Gece uyumayan cocuktan dolayı sabah 5 te uyanık kalmak zorunda kalıp o yorgunlukla ıse gıdıp gelıp bırde evıslerı , susu busu kovalayıp mental saglıgınızı koruyabıldınız mı?
sacları bıraz buyuyup , ilk dıslerını cıkarırken bir bebegın 2 yaş sendromunu onunla beraber yasadınız mı?
Cevabınız benım gıbı hayırsa. O zaman susunda işi bilenler ebeveynler konuşsun. Saygılar sevgıler sunuyorum efem.
Cevap
4Cevap
beni en çok zorlayan şeylerden biri bebeğimin sürekli ağlamasıydı, bu konuda annemden çok yardım aldım ve atlattık şu an öyle bir durum yok 😊
Bebeklerin çok ağlaması oluyor
Ani ağlamalarında çok zorlanıyorum😌. Ve henüz 4 aylık daha🤦🏻♀️.
Valla temizlik ve yemek acısından bakamam ama bebekler beni sever ayrılmak istemez yani
Abi dışkı meselesi bugün ablamın çocuğuna baktim.
Bir günlüğüne çocuk ne yediyse büyük adam gibi yapmış.
Öğüre, öğüre bi hal oldum.
ben severim oynarim, bakamam
Herşeyi
Uykusuzluğum yorgunluğum
Alt değiştirmek 😄
Uykusuzluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?