Kız karşım doğum yapacak ve hastaneye ziyaretçi istemiyor. Lakin eşinin ailesi buna tepki gösteriyor. Sizce kim haklı?

Kız karşım doğum yapacak ve hastaneye ziyaretçi istemiyor. Lakin eşinin ailesi buna tepki gösteriyor. Sizce kim haklı?

Ziyaretçi istememek de haklı. Yahu kadın zaten doğum yapmış, yatıyor. Ağrısı, sancısı var. Başına birikmek kadar saçma bir şey olabilir mi? Sadece doğum yapan için değil, hastalara da yaparlar bunu ülkemizde. Aa hadi toplanıp gidelim. Ya hasta insan seninle mi uğraşacak, kendiyle mi?
Hastaneye ziyarete gelenleri de, doğum yaptıktan hemen sonra eve gelen ziyaretçilere de sinir oluyorum. Aynı şeyi kendileri yaşadığı zaman anlayış bekliyorlar.
Cevap
4Cevap
Anne haklı bence o durumda bir insan kimseyi görmek istemeyebilir anlayışla karşılamaları lazım
Haklı tabi ben 1 ay sonra gitmiştim oda arayıp müsait misin diyerek yani aceleye ne gerek var insan önce bir toplansın zihnen fiziken.
Bence haktır. Çocuk bir yere kaçmıyor görmeyiversinler bir iki saat, anne biraz kafa dinlesin. Ancak eşi kalabilir, onda bir lüzum olmaz
bence annenin en büyük hakkı olay mahrem bir olay çocukla anne arasındaki durum
herkesin görmesine gerek yok
Hakkı tabi.
1 ay önce doğum yaptım bende kimseyi istememiştim.
Bir çoğu zaten ayıp olmasın diye geliyordur. Çocuk sahibi olmak bir marifet değil zaten, tebrik etmeye de gerek yok bence.
Anne haklı bence, ziyaretçiye hazır olmayabilir.
onun çocuğuysa onlarında torunu. bilemedim
istememekte haklı
İstememekte haklı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?