Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de yoktur hep diyorum bir şey icat etmeleri lazım bebek yapmadan önce insanlar o testten geçmeli. Ne psikopatlar görüyoruz çocuğuna çamaşır suyunu İçeren mi dersin sobaya atıp öylece ateşin içinde yakan mı dersin aylarca tandırlıkta çöplerin içinde saklayan mı dersin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorumsuz insanların herhangi bir canlıyı doğurması ya da sahiplenmesine şiddetle karşıyım. Sorumsuzluk, üşengeçlik, tembellik bunlar karakterize özellikler ve değişmiyor. Böyle insanlar üremesin lütfen çünkü olan çocuklara oluyor.
10 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 457 cevap paylaştı. Sorumsuz bir annenin evlenmemesi lazım
10 Yorumla
+1 yılTabii ki yoktur düşüncesi bile kötü
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 💎
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
8Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılhakkı yoktur. bir çocuğun en çok anne sevgisini ihtiyacı vardır
10 Yorumla
+1 yılO bebeği kadının karnına koyan sen misin değilsin.
Orası bizi ilgilendirmez çocukla berbaerken sorumluluğunu öğrenir elbet hemen şıp diye kendini geliştiremez zaman gerekli.
Allahü Teala vermiş o çocuğu😠10 YorumlaAslında evlilik yapmak için çocuk sahibi olabilmek için yapılması gereken psikolojik testler olması lazim her yetişkin kişi sırf yetişkin diye evlenmemeli hele çocuk sahibi hiç olmamalı...
10 Yorumla
+1 yılhiç yok. onun hakkı bacaklarından baş aşağı sallandırılıp geminin burun kısmına köpek balıklarının ulaşabileceği yere asılmaktır artık şansına
10 Yorumla
+1 yılAnnelik hormonları en sorumsuz kadini bile iyi anne olmaya iter zaten. Asıl mesele kadının ruh sağlığının iyi olup olmadığıdır.
10 YorumlaBence o hakkı kendinle görmemeli, çocuğun hayatını da ziyan etmesinler. Hem anne hem baba için geçerli bu dediğim.
10 Yorumla
+1 yılSorumsuz bir insanın bırak çocuk sahibi olmayı ona evcil hayvan bile verilmemesi lazım. O canlıya yazık :((
10 Yorumla
+1 yılSorumsuz bir anne çocuk yapınca çocuğa sorumluluk alamayacağı için bence hakkı yok. Hatta ülkemizde ebeveyn olabilme şartı eğitimi olmalıdır.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorumsuz insanların çocuk yapmayı geçtim, hiç evlenip de milletin başını yakmasınlar.
10 Yorumla
+1 yılYoktur. İleride keşke doğmasaydım diyecek bi çocuk büyütmeye atılan ilk adımdır.
10 YorumlaKesinlikle yok ama bu sadece anne için değil baba için de geçerli. Kimsenin doğmamış bir insanın daha doğmadan hayatını karartmaya hakkı yok.
10 YorumlaKesinlikle yok lütfen yapmasinlar
10 YorumlaYoktur, sonra benimki gibi terkedip gidiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılKeşke hakkı olmasa
10 Yorumla
+1 yılKendine çeki düzen vermesi lazım.
10 Yorumla
+1 yılHayır yoktur o kendine sahip çıksın yeter
10 YorumlaSorumsuz insan çocuk yapmasın mümkünse.
10 Yorumlayoktur. bencilliktir.
10 Yorumla
+1 yılSorumsuz anne babanın hakkı yoktur direkt.
10 Yorumla
+1 yılBence yoktur ama hukuken vardır
10 Yorumlamantığaa bak sence?
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılHayır hakkı yok
10 Yorumla
+1 yılVardır
10 Yorumla
+1 yılHayır yok
10 Yorumla