e yük değil mi. zaten bu yükü isteyerek almak için hazır olmadan çocuk sahibi olmuyoruz. 3. göz olarka bak bakalım çocuğun sorumlulğunu taşıyan mı yoksa yalnız yaşayan mı daha özgür?
tabiki günah 9 ay karnında taşıdı doğurana kadar nelr çekti bende eşimden boşandım gelip bir saatliğine alsa elimden dünyayı ayağa kaldırırım ağladımı içim parçalanıyo bebek anneden ayrılır mı hiç
hayır görmesine izin veririm ki zaten kendi görmek istemiyo çocuk doğduğundan beri hiç aramadı sormadı ama oldu ki geldi tabiki görmesine iin veririm ama alıp gidemez benim yanımda olucak
Ayy canım o da senin gibi diyordu benden alırsan dünyayı yakarım diyordu yakamadı geçen gün bi duman gördüm koştum dışarı dünyayı yaktı sandım meğerse komşunun evi yanıyormuş 😅😅😅😃😅
ben gösteriyorum o görmek istemiyo diyorum ki hani gedi görmek iiçin alıp gitti dayanamam çıldırırım diyorum hani elimden almasına izin vermem gelsin görsün ama benim yanımda
İlk 2 yıl bebeğin anneye çok ihtiyacı var annesiz yapamaz. Tabi sen de görmelisin bebeğini ama anneden tamamen ayırmanın doğru değil. Annesi ağlıyordur evde bebek de hisseder yapmayın yazık
Soran
+1 yıl
Evet ağlıyor benden alırsan dünyayı yakarım diyordu yakamadı Geçen gün bir duman girdim koştum dışarı dedim belki dünya yaktı ama meğerse yan komşunun eviydi
Cevap sahibi
+1 yıl
Neden böyle davranıyorsun hala evli misiniz yoksa boşandıniz mi? Bak annesi çok üzülüyor güzel zamanlarınızda hatrına bebeği annesinden ayırma
Soran
+1 yıl
Boşandık
Soran
+1 yıl
Bi şartla ona veririm
Cevap sahibi
+1 yıl
Şartın ne peki
Soran
+1 yıl
İstediğim zaman benle yatsın çocuğu kalıcı ona veririm hatta ona ev alırım sence bunu kabul eder mi
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen kadının ağlamasından ve üzülmesinden zevk alıyorsun. Oysa seven ve eski eşine saygısı olan bir kişi onu incitmeye kıyamazdı. Sen eski eşini sevmiyorsun ama en azından Allah rızası için eşine çocuğu göster. Annesi ne yaptı sana bilmiyorum ama bebeğin suçu yok. Bebek annesinin yanında olmak ister hep huzursuz olur
Soran
+1 yıl
Sana soru sordum sence kabul eder mi bunu
Cevap sahibi
+1 yıl
Zina da günah. O zaman nikahına al dini resmi nikah kıyalım o zaman çocuğu veririm de
Soran
+1 yıl
A evet peki sence bunu kabul etme oranı yüzde kaç
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen eski eşini seçiyor musun yoksa sevmeyip sadece arzuluyor musun? Nikah kıymayi kabul edersen şartlarını kabul edebilir
Soran
+1 yıl
Seviyorumda
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen eski eşini seviyor musun yoksa sadece arzuluyor musun? Bir neden bosandınız eğer aldatma ve şiddet yoksa ben çocuğumdan ayrılmamak için tekrar evlenmeyi kabul ederdim
Soran
+1 yıl
Aldatma vs yok şiddet de yok
Soran
+1 yıl
Doğru söyleyecem sevmiyorum ama arzuluyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet sevmediğin belli. Sevseydin eski karına böyle kötü davranamazdın
Cevap sahibi
+1 yıl
Eski karının üzülmesine bebeğinden ayrı kalmasına dayanamazsın. Belki evlilik şartıyla çocuğu için kabul eder. Ama sen onunla ilişkiye girdikçe senin karını sevmediğini bildiği için içten içe üzülecek yıpranacak
Soran
+1 yıl
Umrumda değil 🙂
Cevap sahibi
+1 yıl
Çok kötü kalplisin. İçinde Allah korkusu kalmamış. Allah hepimizi senin gibi insanlardan korusun. Kadına üzulmüyorsan bebeğini düşün onun ne suçu var küçücük bebegi annesinden ayırmaya hakkın yok. Madem karını sevmiyorsun karınla değil başka eskortla ilişkiye gir. Veya nikahına al
Soran
+1 yıl
Tamam kabul ederse nikahıma alırım
Cevap sahibi
+1 yıl
Tamam konuş ama hem resmi nikah hem dini nikah kıy. Bu şartla ilişkiye girmeyi kabul ederse çocuğunu gosterirsin
Soran
+1 yıl
Resmide kıyarım hem çocuğu göstermek ne demek onun olsun çocuk
Soran
+1 yıl
Hatta isterse yenilerini bile ona veririm
Cevap sahibi
+1 yıl
Neden boşandınız peki. Niye eşini sevmiyorsun
Soran
+1 yıl
Tek sorun onu sevmemem
Cevap sahibi
+1 yıl
Neden eşini sevmiyorsun. Aslında arzuluyormuşsun belki sevmeye çalışsan biraz. Bir de cinsel ilişki yaşarken ona sert mi davranıyorsun yoksa daha yumuşak ilgili misin
Soran
+1 yıl
😈😈😈😈 şimdi onu aradım kabul etti 😌😌😌😌
Soran
+1 yıl
Yumuşak tabiki
Soran
+1 yıl
Demekki bi kadının çocuğu için yapamayacağı hiçbir şey yok
Cevap sahibi
+1 yıl
Bak demek ki senin onu sevebilecegine inanıyor çocuğunu çok seviyor. İnşallah aranızdaki sorunları çözersiniz nikahını alirsın istedigin gibi iliskiye girersin kadına da iyi davran tamam mı çocuğundan ayırma
Soran
+1 yıl
Tamam için rahat olsun çocuğu ona götürüyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Çok sevindim en doğrusunu yaptın inşallah çok mutlu olursunuz bir gün karını çok seversin insallah
Soran
+1 yıl
İnşallah o da çok sevindi tekrar ona vereceğime inanmıyordu bide üstüne üstlük bana dua etti 😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
😊😊😊
Soran
+1 yıl
İçin rahat olsun 😂 sen çocuk için eşimden daha çok üzüldün
Cevap sahibi
+1 yıl
Anne yokluğunun ne demek olduğunu biliyorum cocuk için çok zor o yüzden çok üzüldüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben eşimden ayrılsam çocuğun onda kalmasını tercih ederdim. tabi iyi bakacaksa. ben de özgürce yaşamaya devam.
cocugu yuk olarak görüyorsun sanırım
Günah boyunutu söyle bana
e yük değil mi. zaten bu yükü isteyerek almak için hazır olmadan çocuk sahibi olmuyoruz. 3. göz olarka bak bakalım çocuğun sorumlulğunu taşıyan mı yoksa yalnız yaşayan mı daha özgür?
Çocuğu ona ver sen özgür ol mu diyorsun
günah diye bir olduğunu sanmıyorum soran
Tamam
hayır sen zaten çocuğa bakmayı seçmişsin. o da özgür yaşıyor diyorum
eger benim çocuğum özgürlüğümü alacaksa Alsin Birgun ona bu canim bile lazim olursa alsin
Benim için çocuk yanımda olsa daha iyi oda biraz ağlasın Özgür değil ağlayan insan özgür olmaz
@antibiyotik54 yani senin düşüncen. örneğin şu an hazır değilkenyaparsan yük olur zor gelir. ama hazırken yaptığında zaten o yük de tatlı gelir.
Eşin çocuğa bakabilirse ve süt vs varsa günah bence
Günah mı
Bebeğin ksc aylık. Yakın oturun görüşün sürekli özlüyorum demişsin de
10 aylık
Ahahajsjdjfofglflskdkflgb
Ne oldu
tabiki günah 9 ay karnında taşıdı doğurana kadar nelr çekti bende eşimden boşandım gelip bir saatliğine alsa elimden dünyayı ayağa kaldırırım ağladımı içim parçalanıyo bebek anneden ayrılır mı hiç
E bak 1 saat bile görmesine izin vermiyorsun
ya diyorum ya bir saat bile ayırsa beni çocuğumdan ölürüm yapma öyle bişey ay düşününce bile aklım çıkıyo
E sen niye adama çocuğunu göstermiyorsun
hayır görmesine izin veririm ki zaten kendi görmek istemiyo çocuk doğduğundan beri hiç aramadı sormadı ama oldu ki geldi tabiki görmesine iin veririm ama alıp gidemez benim yanımda olucak
Ayy canım o da senin gibi diyordu benden alırsan dünyayı yakarım diyordu yakamadı geçen gün bi duman gördüm koştum dışarı dünyayı yaktı sandım meğerse komşunun evi yanıyormuş 😅😅😅😃😅
ben gösteriyorum o görmek istemiyo diyorum ki hani gedi görmek iiçin alıp gitti dayanamam çıldırırım diyorum hani elimden almasına izin vermem gelsin görsün ama benim yanımda
Hmm eşimde senin gibi diyordu
sorduğun soruya bak çelişme kendinle
Ne dediğini anlamadım çelişme yok sadece eşimin ağlaması hoşuma gidiyor ondan biraz saçmalıyor olabilirim
evet çok saçmalıyosun ya hem günah mı diyosun hemde kadınla dalga geçiyosun
Ya o işi kabul etse dini nikah kıyarız çocuğuda veririm doğru düzgün evinde yok evde alırım
Babasının eski evinde kalıyor benim diğer evlerden birine yerleşmek istedi izin vermedim
O derken benle yatmasından bahsediyorum
Çok kötüsün sen ne book yersen ye uamrım bulursun belanı
Amin
Günah bebeğin anneye ihtiyacı var
10 aylık
Çok küçük 😔
Şimdi günah boyutuna gelelim
Günah. Süt kuzusu o daha. Anneye ver çocuğu
Vermiyorum annesinin ağlaması hoşuma gidiyor
ne kadar dır ayrı sınız
5 ay
az sahiplensen
Eşin düZgün biriyse onda kalması icap ederdi
Ağlıyor artık düzgün biri değil 😜🤪😜😜
Troll
Tamam canım kafanı yorma
Evet günah kadına da yazık çocuğunu özluyordur
Bende üzülüyorum 😒
İlk 2 yıl bebeğin anneye çok ihtiyacı var annesiz yapamaz. Tabi sen de görmelisin bebeğini ama anneden tamamen ayırmanın doğru değil. Annesi ağlıyordur evde bebek de hisseder yapmayın yazık
Evet ağlıyor benden alırsan dünyayı yakarım diyordu yakamadı Geçen gün bir duman girdim koştum dışarı dedim belki dünya yaktı ama meğerse yan komşunun eviydi
Neden böyle davranıyorsun hala evli misiniz yoksa boşandıniz mi? Bak annesi çok üzülüyor güzel zamanlarınızda hatrına bebeği annesinden ayırma
Boşandık
Bi şartla ona veririm
Şartın ne peki
İstediğim zaman benle yatsın çocuğu kalıcı ona veririm hatta ona ev alırım sence bunu kabul eder mi
Sen kadının ağlamasından ve üzülmesinden zevk alıyorsun. Oysa seven ve eski eşine saygısı olan bir kişi onu incitmeye kıyamazdı. Sen eski eşini sevmiyorsun ama en azından Allah rızası için eşine çocuğu göster. Annesi ne yaptı sana bilmiyorum ama bebeğin suçu yok. Bebek annesinin yanında olmak ister hep huzursuz olur
Sana soru sordum sence kabul eder mi bunu
Zina da günah. O zaman nikahına al dini resmi nikah kıyalım o zaman çocuğu veririm de
A evet peki sence bunu kabul etme oranı yüzde kaç
Sen eski eşini seçiyor musun yoksa sevmeyip sadece arzuluyor musun? Nikah kıymayi kabul edersen şartlarını kabul edebilir
Seviyorumda
Sen eski eşini seviyor musun yoksa sadece arzuluyor musun? Bir neden bosandınız eğer aldatma ve şiddet yoksa ben çocuğumdan ayrılmamak için tekrar evlenmeyi kabul ederdim
Aldatma vs yok şiddet de yok
Doğru söyleyecem sevmiyorum ama arzuluyorum
Evet sevmediğin belli. Sevseydin eski karına böyle kötü davranamazdın
Eski karının üzülmesine bebeğinden ayrı kalmasına dayanamazsın. Belki evlilik şartıyla çocuğu için kabul eder. Ama sen onunla ilişkiye girdikçe senin karını sevmediğini bildiği için içten içe üzülecek yıpranacak
Umrumda değil 🙂
Çok kötü kalplisin. İçinde Allah korkusu kalmamış. Allah hepimizi senin gibi insanlardan korusun. Kadına üzulmüyorsan bebeğini düşün onun ne suçu var küçücük bebegi annesinden ayırmaya hakkın yok. Madem karını sevmiyorsun karınla değil başka eskortla ilişkiye gir. Veya nikahına al
Tamam kabul ederse nikahıma alırım
Tamam konuş ama hem resmi nikah hem dini nikah kıy. Bu şartla ilişkiye girmeyi kabul ederse çocuğunu gosterirsin
Resmide kıyarım hem çocuğu göstermek ne demek onun olsun çocuk
Hatta isterse yenilerini bile ona veririm
Neden boşandınız peki. Niye eşini sevmiyorsun
Tek sorun onu sevmemem
Neden eşini sevmiyorsun. Aslında arzuluyormuşsun belki sevmeye çalışsan biraz. Bir de cinsel ilişki yaşarken ona sert mi davranıyorsun yoksa daha yumuşak ilgili misin
😈😈😈😈 şimdi onu aradım kabul etti 😌😌😌😌
Yumuşak tabiki
Demekki bi kadının çocuğu için yapamayacağı hiçbir şey yok
Bak demek ki senin onu sevebilecegine inanıyor çocuğunu çok seviyor. İnşallah aranızdaki sorunları çözersiniz nikahını alirsın istedigin gibi iliskiye girersin kadına da iyi davran tamam mı çocuğundan ayırma
Tamam için rahat olsun çocuğu ona götürüyorum
Çok sevindim en doğrusunu yaptın inşallah çok mutlu olursunuz bir gün karını çok seversin insallah
İnşallah o da çok sevindi tekrar ona vereceğime inanmıyordu bide üstüne üstlük bana dua etti 😂😂
😊😊😊
İçin rahat olsun 😂 sen çocuk için eşimden daha çok üzüldün
Anne yokluğunun ne demek olduğunu biliyorum cocuk için çok zor o yüzden çok üzüldüm
Yok çok büyük sevap
Oh güzel o zaman
Evet
Allah affeder ya
öyle
Öyle derken
günah yani
Ama bi yandan çocuk için ağlaması hoşuma gidiyor
bi kaç seneye unutur hayatına bakar sende alırsın başına bela
Günah olmasaydı iyidi ya
Yok ya be günahı. canım mısın tabikide günah
Allah affeder inşallah