Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBenim lohusa depresyonum çok problemli geçti, bi de ameliyat falan onun ağrısı sızısı vallahi emzirmek eziyet gibiydi o yüzden mamayla devam ettik meme reddi, sütüm yetiyor mu yetmiyor mu stresi, sezeryan acısı, ilk annelik, acemilik, uykusuzluk, milletin akıl verme merağı derken ben hiç emzirme konusunda tüm hevesimi kaybetmiştim, hiç uğraşmadım pişman da değilim. Sonrasında da sütten kesildim zaten mama ve ek gıdayla ilerledik.
11 Yorumla- +1 yıl
Desene guzum zorlu süreçten geçmişsin
En İyi Cevaplar
+1 yılYeni doğan bir bebek anne sütüne muhtaçtır annenin bebeği emzirmemek istememesi gibi normal şartlarda bir şey olamaz Bazı anneler lohusa dönemini çok ağır atlattığı için belli bir süre çocuğu reddediyor ve emzirmek istemiyor Tabii ki bu onların istediği isteyerek yaptığı bir şey değil böyle bir durumda da yardım olarak normal bir akışa dönebiliyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
Bebegin 2 sene sut hakki var eger siz emzirmek istemiyorsanız sut anne bulmalısıniz. Bebek mamalari son care
21 Yorumla- +1 yıl
Anladım.
Yani böyle bir şeyin hukuken karşılılığı bilmiyorum da, aklıma gelen ilk soru ‘’ Madem bakmayacaksın, niye doğuruyorsun’’ olur. Yani bilemedim.
21 Yorumla- +1 yıl
Bende onu derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
2Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 938 cevap paylaştı.
u +1 yılBence yok. yani bebeği kendisi yapıyor.. bir canlı getiriyorsan bakmak zorundasın.
11 Yorumla- +1 yıl
Her şekilde. hemde.
+1 yılHastalığı olmadığı sürece yoktur ama yapmayanlar var. Bebekle ilk bağ ilk temas çok önemlidir o yüzden emzilmesi gerekiyor ayrıca ilk 6 ay anne sütü çok önemli bebek açısından antibiyotiktir hastalıklardan korur.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılHiçbir annenin bebeğini emzirme zorunluluğu yoktur fakat annelik iç güdüsü öyle muhteşemdir ki bebeğini kucağına alıp kokusunu içine çeken hiçbir anne ben emzirmek istemiyorum diyemiyor karşı konulamaz bir his ve iç güdü 🥰
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede diyen çok azdır
- +1 yıl
Kesinlikle ☺️
Bir annenin emzirmek istemeyecegini düşünemiyorum bile. Annelik içgüdüsü. Ama şöyle bir şey de var; o süt bebeğin hakkı. Sağlık sorunlarından dolayısı ise bir şey diyemem.
11 Yorumla- +1 yıl
İlla ki
Hayır yok bence bir rahatsızlığı olmadığı sürece
12 Yorumla- +1 yıl
Yani keyfi olmamalı
+1 yılEvet vardır.. fakat annelik içgüdüsü öyle bişey ki çok nadir çıkar ben emzirmek istemiyorum diyen
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede 🙃
+1 yılBöyle bir hakmı varmış ilk defa duydum 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
Var deniliyor
- Bebek Bakımı konusunda 489 cevap paylaştı.
m +1 yılHayır yoktur.
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım
Bebek Bakımı konusunda 656 cevap paylaştı. hayır yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılYoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı