+1 yılAçıkçası kadının böyle bir hakkı vardır İslam hukukunda da kadının böyle bir hakkı vardır istemezse çocuğunu emzirmeye bilir.
Ancak çocuğun anneyi ısınması sağlıklı bir iletişim içinde olması anne sütüyle beslenmesi sağlığı açısından önemli olduğu için böyle bir şeyin yapılması tavsiye edilir zaten anne olan bir kişi de sanmıyorum ki keyfi olarak evladını emzirmekten vazgeçsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞöyle düşün. Elon musk evine geldi ve sen onun gonlunu hoş tutarsan seni severse maddi olarak seni uçuracagini vaadediyor. Ama sen tam o anda şu soruyu KS de soruyorsun. "Elon musk misafir evime geldi su istiyor ama ev sahibi olarak su vermeme hakkimi kullanmak istiyorum. Buna hakkim yok mu?"
burada da Allah'ın sana emanet ettiği kuluna en ihtiyacı oldugu zamanda süt vermeyebilirsin ama süt veren annenin ekstradan kazandiklarindan mahrum kalacaksindir..02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak elin en iyi görüşe çarptı. Bu sana bi isaret olsun😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok yanlış bir karar
00 Yorumla Çocuk yapmaya karar verirken planmali bu karar, eğer emzirmeyecekse o çocuğun ihtiyaçlarını karsilayamayacaksa neden dünyaya getirirki o çocuğun hakkının gasp edildiğini düşünürüm
05 Yorumla
+1 yılOnun hayatı ha mama ile ha anne sütü değişen bir şey olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar maldır derim
00 Yorumlabu soruyu çok mu düşündün
00 YorumlaKinardim
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen mi doğurdun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih