Çocuk & Ebeveyn Bebek ayakkabı seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Bebeğiniz artık ilk adımlarını atmaya başladıysa ayakkabıya ihtiyacı olacak demektir.Bebek ayakkabı seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?#BÜYÜMEYEDEVAM#gadasından sevgilerle 🙃#gadası Bebek ayakkabı seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Cevapla Bebek Soruları Ayakkabı Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ayağının rahat edeceği doğal yürüyüşü destekleyen bir ilk adım ayakkabisi seçilmeli. Bebekler yaşamlarının ilk senelerinde düz taban oluyorlar ve ilk adım ayakkabıları onu göz önüne alarak üretiliyor diye biliyorum 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Duyar kasanları izlemeye geldim😂Bebek ayakkabısı seçmek zor gerçekten, oldumu, rahat mı, acaba sıkıyor mu? Şeffaf ayakkabı yapılsa bebekler için daha iyi olur. 2 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Görsel eritti beni , maşallah😍 Ortapedik olması önemli ve ayağa tam olmalı. Yoksa gelişimi yanlış etkileyebilir ve yürüyüş bozukluğuna sebep olur 1 2 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Teşekkür ederim gadasi nordun_gadasi +1 yıl Rica ederim 🙃
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Rahatlığı, ayağına tam olması.Bunun tipini yerim ulan 😍 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 622 cevap paylaştı. Ayağına olması oturmadı önemli 2 0 Yorumla