Bu virüslü ortamda çok doğru gibi gelmiyor ama tamamen de saklayamazsın yavaş yavaş olmalı. Dikkat edilmeli ama aşırılıktan da kaçılmalı. Bağışıklık sağlanmalı
Hiç doğru değil. Kalabalık ortamı geçelim yabancılarla baş başa bırakmak da doğru değil. Henüz alerjenleri bilinmediği için yabancı birinden duyacağı bir koku, maruz kalacağı bir temas alerjik reaksiyona neden olabilir. Zaten birçok insan bilinçli olarak girdiği odaya bebeğin sevimliliğine dayanamayarak bilinçsizce hareketler yapmış olarak çıkıyor. Örneğin “yüzünü öpmedim ama ellerini öptüm” çok yanlış. Bebekler ellerini zaten sürekli olarak ağızlarına götürme ihtiyacı duyuyor. Aynı şekilde kozmetikli yüzüyle bebeği yüzünden veya başka bir yerinden öpmek. Kıyafetlerine kendi parfüm kokunu sindirene kadar kucakta tutmak….
Hiç bir şey diyemem. Onlar Anne ve Eminim ki onlar da bazı durumlar dan şikayetçi onlar sorumluluğunu bilir. Bize dua etmek yakışır eleştiriye kapalı benim için
2019 sonları oyunlar oynardım onunla dışarıda biraz sessiz ve içine kapanık bir çocuktu şakadan anne diyordu şakadan ama annesi gibi severdi … ben de onu oğlum gibi görüyorum aslında seviyorum bu duyguyu çok tatlı 🥰 bir kaç ay komşular ilgilenmiş şu an çocuk esirgemede falan kalıyor arada ziyarete giderim üniversite bitsin yanıma alıcam onu
Çok seviyorum zaten çok masum ama biraz hareketli bir çocuk adı Muhammet bu arada. Saklambaç oynarken yakalanınca bile ağlar öyle içine kapanık bir çocuk işte kedileri ben gibi çok seviyor
Hatta oyun oynarken bazen kaybedince ağlar bile. Öyle şey yapmaz erkek çocuk ağlamaz gibi değil ben de elimden geldiğince ona sevecen olmaya çalışıyorum. Gerçekten kendi oğlum olsa böyle severdim sanırım
Evet. Ona sevgim çok başka eskiden şey derdim başkasının çocuğuna annelik olmaz diye ama öyle olmuyormuş gerçekten evladım olsa aynı onu sevdiğim gibi severdim yaaaa
Hatta bir kez onu geçen sene okul çıkışı ziyarete gittiğimde kedileri sevmiştik. Bana bir şeyler anlatıyordu bak aklıma geldi 😔😔 bir kaç aydır gitmiyorum yanına onun. Psikolojik problemlerim var ona yansıtmak istemiyorum