Merhaba yakınlarda doğum yaptım ve malumunuz aile büyükleri bebek bakımı konusunda "ben bilmemkaç tane çocuk büyüttüm" cümlesini de kullanmadan edemeyip bizden daha tecrübeli olduklarını iddia ederek bazen gereksiz müdahalelerde bulunabiliyor.
Beni şuana kadar rahatsız eden birçok şey oldu fakat özellikle aşırı derecede rahatsız eden şey kaynanamın kız bebeğimi "ay senin memelerini yerim" diyerek özel bölgelerini açarak öpmesi oldu. Yapmamasını söylediğimde nolcak ki diyor. Bebeğime annesinden başkasının özel bölgesine dokunmasının doğru olmadığını erkenden öğretmek istediğimi anlattım ve bu konuda beni anladığını sanmıştım. Altını başka odaya geçip orada değiştiriyorum çıkıp geliyor. Bebeğimi biberonla besliyorum gelip öpüyor. Diğer odaya geçip emziriyorum oraya da geliyor. Geçen gün aynı tartışmayı yeniden yaşadık memelerinde bi sertlik var diyerek ovalıyordu yapmamasını söyledim. Büyüklerimiz öyle yapardı siz de yapın diye akıl veriyor bide.
Yani kısacası tepkimi gösteriyorum fakat karşı taraf anlamamakta ısrarcı. Nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Sonuçta bu benim bebeğim ve nasıl yetiştirmek istediğime ben karar vereceğim diye düşünüyorum. Çocuğumu kimseler sevmesin görmesin demiyorum ama hassas olduğum konularda saygı gösterilmesini istiyorum çok mu büyük bir beklentim var bilemiyorum.
Eşimle de aram bozuluyor tepkilerimi gereksiz buluyor maalesef. Ne kadar anlatsam da beni anlamıyor. Sinirlenip beni susturuyor hatta. Bana bi akıl verin gerçekten benmi abartıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer